Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie zupełnie odechciało się walczyć o platynę po info, że w misjach trzeba robić wszystko na raz. Nienawidzę czasówek w grach, a RDR2 chyba nie ma misji gdzie nie byłoby wymogu zrobienia czegoś w określonym czasie np.

Spoiler

misja w prologu z burzeniem domu. Prosta tak ale zrób to w 16 sekund.

No po(pipi)ane to jest. Pół biedy gdyby było jak w GTAV gdzie można robić każdy aspekt osobno. Troszkę jestem zawiedziony bo jedynka to moja pierwsza platyna i tutaj też chciałem zrobić.

Opublikowano

A dla mnie te medale sa spoko, ja za to niewyobrazam sobie zbierac wszystkich ziolek albo zwierzat bez przesady. Tego jest od chu.ja przeciez. Ja nawet tej czartej czy tam piatej jezyny nie moglem znalesc a co mowic to

Opublikowano

No mi brakuje jakichś 35 zwierzaków obecnie po zrobieniu 100% (z tym że z 50 muszę jeszcze zbadać bo tylko oskorowalem) , ale fajnie się je odkrywa. Iguana zielona :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Platyna dla tych co przez 4msce nie chcą grać w nic innego imo, przecież to praktycznie trzeba powtarzać całą gre.

Powiedzcie te Prologi długie bardzo są? zaczynam part1

Edytowane przez Fanek
Opublikowano
27 minut temu, Fanek napisał:

Platyna dla tych co przez 4msce nie chcą grać w nic innego imo, przecież to praktycznie trzeba powtarzać całą gre.

Chodzi o te prologi na koniec czyli epilogi?

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, kanabis napisał:

Zakończenie głównej osi fabularnej, czyli (mocna spojla) 

Spoiler

śmierć Micah'a

.

Opublikowano
1 godzinę temu, kanabis napisał:

Abuu myślałem o jednym napisałem drugie, ofc epilog :D

Opublikowano
10 minut temu, Faka napisał:

Pany, gdzie w ogóle:

Pokaż ukrytą zawartość

szlaja się legendarna pantera? Widzę, że to ostatnie do zabicia legendarne zwierzę zostało.

musisz ukończyć wyzwanie „mistrz łowiectwa”

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Polecam na noc subreddit red dead mysteries

czytam już drugą godzinę i :chicken:

ile w tej grze jest creepy rzeczy i tajemnic to ciężko zliczyć

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał:

Pany, gdzie w ogóle:

Ukryj zawartość

szlaja się legendarna pantera? Widzę, że to ostatnie do zabicia legendarne zwierzę zostało.

Spoiler

Jest to ostatnie wyzwanie Mistrza Łowiectwa

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

6 chapter:

Ech, można było się pokapować od razu, że Micah zdradzi, brzuchaty pajac. Szkoda Arthurka bardzo, można powiedzieć, że całe jego życie dopełniło się, a dobro w końcu w nim zwyciężyło. W każdym praktycznie pobocznym queście w 6 chapterze ludzie dobrze o nim mówili, fajny smaczek w sumie. Nie powiem, że nie zmoczyły mi się oczy trochę. 

Zgniłem, jak zobaczyłem Johna w kaszkiecie i z brodą XDD Swoją drogą, to on jest (pipi)a taki chudy, że aż mam ochotę go trochę nakarmić mocniej.

Dobra, teraz pytanie - 

czy wszystkie rzeczy w ekwipunku, misje poboczne (np. ostatnia u Weterana), przepadają, czy w jakiś pokrętny sposób to zostało zazębione i John też będzie miał do nich dostęp? Rozumiem, że Marko Dragić jeszcze się pojawi?

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Fanek napisał:

Prolog na końcu gry? Ty jakąś ruską wersje masz franek? 

Prolog jest na 2h jakoś, epilog łącznie z 8h mi zajął. 

@Rozi

Spoiler

rzeczy przepadają, ale nie wszystkie bo Arthur daje mu swoją torebkę :potter: misje strangerów mam normalnie na mapie ale chyba je oleje i wrócę z savem do nich jeszcze jako zdrowy Arthur a i jeszcze pływać nie można bo John jak w jedynce nie umie :pawel:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

6 chapter:

Pokaż ukrytą zawartość

Ech, można było się pokapować od razu, że Micah zdradzi, brzuchaty pajac. Szkoda Arthurka bardzo, można powiedzieć, że całe jego życie dopełniło się, a dobro w końcu w nim zwyciężyło. W każdym praktycznie pobocznym queście w 6 chapterze ludzie dobrze o nim mówili, fajny smaczek w sumie. Nie powiem, że nie zmoczyły mi się oczy trochę. 

Zgniłem, jak zobaczyłem Johna w kaszkiecie i z brodą XDD Swoją drogą, to on jest (pipi)a taki chudy, że aż mam ochotę go trochę nakarmić mocniej.

Dobra, teraz pytanie - 

Pokaż ukrytą zawartość

czy wszystkie rzeczy w ekwipunku, misje poboczne (np. ostatnia u Weterana), przepadają, czy w jakiś pokrętny sposób to zostało zazębione i John też będzie miał do nich dostęp? Rozumiem, że Marko Dragić jeszcze się pojawi?

wszystko zazębiony, siema byłem kolegą Arthura, w tym stylu. Swoją drogą najlepsze że niektóre misje które nie były przeznaczone do przejścia przed końcem gry, np. kości dinozaurów bo kilka z nich było na terenach z jedynki które były niedostępne przed epilogiem, i tak mają nagraną wersję z Arthurem, bo na reddicie typowi udało się jakoś zglitchować grę że miał tam dostęp w 4 rozdziale. Ciekawe kiedy podjęli decyzję by zablokować nam dostęp tam w trakcie głównej kampanii

a co do tego że chudy to czytałem że to jakiś bug chyba, w sensie że zły model postaci się wgrał xd

Opublikowano

Jeszcze spoiler odnosnie epilogu

Spoiler

Mnie wku,rwia ten dzbaniarz je.bany jak sie przebiera w strój z jedynki, te ku,rwa dzwony XDDDD

Opublikowano

No właśnie, jak go zobaczyłem w tych spodniach, to XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szalone lata 70. jak skurczybyk.