Gość ragus Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 tym razem się uda, nagramy coś wierze Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Ja czytanie listy osiągnięć i ich robienie porzuciłem przy Orange Box jak w HL2 taszczyłem tego krasnala ogrodowego kilka godzin żeby wysłać go w kosmos i mi nie zaliczyło osiągnięcia. Od tamtej chwili tylko czyste cieszenie się grą, rozgrywką i fabułą. Świetna jest ta fabuła w RDR2, na początku bawienie się radośnie w kowboi a później rollercoaster uczuć. Dla mnie jest to jedna z najlepiej poprowadzonych fabuł w grach. Świetnie napisani bohaterowie, Artur jest postacią z którą można wsiąknąć w ten świat. Te wszystkie interakcje z innymi postaciami czy ze światem są nową jakością jeśli chodzi o gry. Szkoda ,że tego typu produkcje to jest praca 1000 osób przez 8 lat. Chciałbym żeby takie molochy ukazywały się częściej. GTAV mnie nie oczarowało chociaż bawiłem się świetnie natomiast RDR2 mną pozamiatał. Ta generacja mimo słabego startu będzie chyba moją ulubioną. Przez takie gry jak RDR2 czuje ,że fajnie być graczem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Powrót na stare śmieci i muzyka przy tym Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Jutro Start RDR 2 Online Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 I żadnego (chyba) info nt trybów gry, map, itd. Wiadomo tylko, że będzie ten obesrany free roam rodem z GTAV. Jak mi (pipi)ki powycinali deatchmatche i inne oraz kozak lektora przy standoffach to podkowa im w dupe z takim online. Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 ehh pewnie zatrudnili jakąś babe lektora ja pierdziu z tym sterowaniem to multi będzie paraolimpiadą xD Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 W jedynce rolowanie się sprawdzało ale tam Marszczon szybko kleił się do osłon. Tutaj szykuje się geriatria survival: kto wytrzyma na oparach staminy do końca rundy? Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 O łowieniu Spoiler Da się w ogóle złowić tę ostatnią rybę, która pożarła rybaka? Qwa, łowię już jak nie więcej 30 minut i dalej nie złapałem, prędzej wbiłem ten honor lol Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 nie da się, na reddicie typy próbują od premiery i ni ch.uja xd Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 3 minuty temu, Faka napisał: O łowieniu Ukryj zawartość Da się w ogóle złowić tę ostatnią rybę, która pożarła rybaka? Qwa, łowię już jak nie więcej 30 minut i dalej nie złapałem, prędzej wbiłem ten honor lol Spoiler Nikomu się jeszcze jej nie udało złapać Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Od jutra będzie się dało Spoiler w online Przeglądam na jutubku ile akcji w obozach mnie ominęło i tak się zastanawiam czy jest w ogóle możliwe żeby człowiek zobaczył wszystko co ta gra ma do zaoferowania. CHORE, to jest to słynne R* które lubie i szanuje 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) Aczkolwiek jedna z takich akcji mnie ominie (napad na bank z Charlesem w czwartym rozdziale), bo nie zapłaciłem im dodatkowej kasy za to, żeby dostać wersję z niewyciętą zawartością - takiego R* nie lubię ani tym bardziej - nie szanuję. Edytowane 26 listopada 2018 przez Wredny Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 ja w obozach naprawdę w cholerę czasu przesiedziałem i ŻADNA interakcja mi się nie powtórzyła, niesamowite jedyne co bym ulepszył to to że odpowiedzi kompanów na antagonizowanie w większości nie są zbyt powiązane z treścią pocisku, na przyklad ciśniesz Seana od rudych albo Abigail od kurew i nigdy nie odpowiedzą na temat tylko "Oho, teraz moja kolej" albo "Daj spokój Arthur, co ja ci zrobiłam" ;/ Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) Najlepsze akcje są jak Micah dostaje wpyerdol od innych członków gangu VAN DER LINDE Chyba moja ulubiona Spoiler Edytowane 26 listopada 2018 przez Pupcio Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) Mi też przynajmniej dwie misje z gangu przepadły, bo Sean ginie , a może być tego więcej, bo jestem w IV rozdziale i zrobiłem tylko jedną misję z fabuły. Póki co tylko poboczne i nieznajomi. No i muszę w końcu się na te ryby wybrać. Edytowane 26 listopada 2018 przez PiotrekP Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 No ja z obozu dowiedziałem się czemu Bill jest takim (pipi)em w jedynce. Spoiler A wszystko przez jego imię. Spoiler Te prawdziwe Spoiler Marion Spoiler ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak spotkałem ludków w piżamach. Pocieszne po(pipi)y chociaż nie mają szczęścia w życiu, a już na pewno nie do krawca i materiałów z których mają uszyte szaty. Jeden lujek przez kilka chwil próbował wygramolić spluwę spod kiecki jak reszta paliła się żywym ogniem. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 KKK to ludki w piżamach? XDDD 1 Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 odnośnie ludków w piżamach, ameryki nie odkryję ale to pachniało Django. tak samo jak pewna posiadłość niczym chałupa pana Candiego a powiedzcie która to jest niby ta dodatkowa misja z defintywki? bo dzisiaj sobie o niej przypomniałem i nie mam pojęcia jaka to niby Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Ludki w pidzamach XDDDD Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Poboczna aktywność obozowa z czwartego rozdziału - napad na bank z Charlesem. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 1 minutę temu, Wredny napisał: Poboczna aktywność obozowa z czwartego rozdziału - napad na bank z Charlesem. okey, a napad z trzeciego rozdziału na bank w Valentine z Billem to normalna misja? Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Przed chwilą ją oglądałem xD jezu ludzie którzy wzięli cyfrowo ultimejta to największe przegrywy w historii ludzkości xDD Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 4 minuty temu, Słupek napisał: okey, a napad z trzeciego rozdziału Pokaż ukrytą zawartość na bank w Valentine z Billem to normalna misja? Tak. Grasz już chyba trochę, to powinieneś wiedzieć, jak wyglądają te aktywności z członkami gangu - taka mała, biała ikonka przy nich na mapie, zawsze na terenie obozu. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 szczerze własnie nie wiedziałem czy to główna czy aktywność czy ta dodatkowa, tak mi sie przypomniała xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi