Pupcio 18 274 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja oddałem wszystkim bo jestem prawdziwym kowbojem ale rób jak chcesz słupek tylko nie pisz potem że jesteś fanem r* Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 jezuuuu jaka ta gra jest durna przeplatana z wyśmienitą. Nie jestem w stanie pojąć jak Rockstar mógł wyprodukować grę z tak durnym systemem bounty, poruszanie się po saint denis jest praktycznie niemożliwe, policja do mnie strzela za byle (pipi). Do tego właśnie straciłem konia, którym grałem od 30 godzin. Zniknął, przepadł, na mapie go nie ma, w stajni go nie ma. Wiedźmin 3 jednak goty, miał swoje wady, ale nie tak durnowate, no i był 3 lata temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ja oddałem wszystkim bo jestem prawdziwym kowbojem ale rób jak chcesz słupek tylko nie pisz potem że jesteś fanem r* ej ej pupperetti a kto powiedział, że nie oddam. nie wyobrażam sobie, nie oddać fajki dutchowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Skończyłem. Skończyłem w końcu grę na którą czekałem od 8 lat. Cudowna przygoda, przy której spędzę jeszcze pewnie drugie tyle - 100%, platyna, multiplayer, odkrywanie świata. Zdecydowanie najlepsza gra w jaką grałem, razem z poprzedniczką zajmują zaszczytne pierwsze miejsce. Cieszę się, że jestem graczem. Cruel, cruel world, I'm movin' on... Nareszcie jakieś pozytywne zakończenie, po tak burzliwym końcu Arthura. Piękny finisz niesamowitej i emocjonującej historii. Aż człowieka ściska gardło, jak pomyśli, że ci ludzie w 1911 roku przestaną żyć Ross i Fordham już zaczęli tropić Johna. Chciałbym zobaczyć jakiś dodatkowy epizod z udziałem Charlesa, bardzo się cieszę, że przeżył. Edytowane 27 Listopada 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Zagotowałem się, tyle czasu się yebałem i męczyłem, żeby mi nie wpadł dzban za polowania pani hobbs, fajnie. NVM, zrobiłem risercz co trzeba dokładnie zrobić, co by wpadł ten dzban. Edytowane 27 Listopada 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Ja wiem, ze RDR jest na pleya 3, ale fajnie by sie ogralo jeszcze raz na akrualnej generacji. Najlepiej zaraz, po dwujeczce ( mam na mysli konsole ps4) Edytowane 28 Listopada 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Mevek nie pij już. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) IMO dodadzą DLC z misjami z jedynki i będzie jak remaster Edytowane 28 Listopada 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Po co? Jest wersja w 4K na tej generacji. Musieli by całkowicie przebudować tamte misje żeby były strawne w 2018 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 8 godzin temu, MEVEK napisał: ale fajnie by sie ogralo jeszcze raz na akrualnej generacji O, to świetnie się składa, bo na Xbox One możesz ograć RDR :). Na X1X nawet w 4K. Nie ma za co! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 8 godzin temu, MEVEK napisał: Najlepiej zaraz, po dwujeczce ( mam na mysli konsole ps4) mevek ma swoje preferencje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 i cyk dwujeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 A ręce umyte? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ale wczoraj smutłem, jak zobaczyłem Mary przy grobie Arthura, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 W dniu 26.11.2018 o 21:49, Pupcio napisał: Od jutra będzie się dało Pokaż ukrytą zawartość w online Przeglądam na jutubku ile akcji w obozach mnie ominęło i tak się zastanawiam czy jest w ogóle możliwe żeby człowiek zobaczył wszystko co ta gra ma do zaoferowania. CHORE, to jest to słynne R* które lubie i szanuje Dokładnie. Ja po ukończeniu gry również skusiłem się by zobaczyć kilka filmików (głównie związane z ukrytymi aktywnościami). To wręcz nieprawdopodobne ile mnie ominęło, choć spędziłem siedemdziesiąt sześć godzin z grą. Rzecz jasna wrócę do tego niesamowitego świata, ale i tak chylę czoła przed ekipą z R* Tak jak napisałem kilka dni temu, gra ma swoje bolączki, ale i tak produkt tej klasy zdarza się raz na kilka lat. Dla zainteresowanych, jest już poradnik od uznanej ekipy - http://www.powerpyx.com/red-dead-redemption-2-trophy-guide-roadmap/ Nic wybitnie ciężkiego, ale też łatwo nie jest. No i trzeba jednak ogrom godzin poświęcić na grę. A niech coś się posypie (o co przy tak olbrzymiej grze nietrudno). Powodzenia dla każdego kto się podejmie, bowiem widziałem w temacie, że kilka osób celuje w 100%. Trzymam kciuki chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Można gdzieś w ogóle robić jakieś ciche włamania do domów nie licząc tych fabularnych i od randomowego więźnia? (Dwa razy go spotkałem i dwa razy mi podpowiedział, które domy można było obrabować) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Dla zainteresowanych, jest już poradnik od uznanej ekipy - http://www.powerpyx.com/red-dead-redemption-2-trophy-guide-roadmap/ Ten poradnik był już chyba przed premierą gry nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Nie będę się sprzeczał. W każdym razie mnie na stronie powerpyx wyskoczyła ta informacja dzisiaj. Nie widziałem go tu na ostaniach stronach, więc uznałem, że może się przyda. Ale możliwe, że masz rację, Wredny. P.S. Faktycznie, datowana na koniec października, więc dzisiaj zapewne wrzucono informacje o multi. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Sylvan Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Powinno dac się nauczyć konia żeby nie bal się drapieżników, chciałem niedźwiedzia zaprowadzić do ludzi to zaraz padaczki dostaje piz,da a nie koń bojowy Edytowane 28 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 przynajmniej niedźwiedzia się bał i nie chciał skończyć jak di caprio. niektóre to po wystrzale ze sztucera srały lawą a nie zliczę też ile razy mnie zrzucał kabanos bo 50 metrów dalej puma łaziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Koń Spoiler z prologu to przejął mentalność właściciela Tęsknię za moją śnieżnobiałą klaczą. Ta przynajmniej nie srała pod siebie na widok zaskrońca ani też nie przywalała łbem w większość przeszkód. A tak w ogóle to gra jest lekkim (pipi)kiem jeśli chodzi o ostatnie wyzwania każąc zbierać raz jeszcze rzeczy, które zbierasz od początku, a które i tak (pipi) znaczą. Pierwsze 3 zlecenia od pani Hobbs poszły gładko choć oposa na 3 * trochę mi zajęło szukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 oposy? mogłbym teraz znaleźć 10 zamiast łosia dajcie mi łosia na wyciągnięcie reki a zapier,dole Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 łosie to środek mapy na wschodzie i na północ wzdłuż rzeki aż do jeziora. co chwilę tam miałem, okolice jaskini pomiotów i naszej ostatniej bazy oczywiście znając życie i gry od R* to nie ma ich akurat kiedy potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ale te z porożem tam miałeś? Na yt jest mowią że te z porożem głównie Cairn Lake, Lake Isabella I Barrow Lagoon, trzeci dzień jeżdżę wokol tych miejsc (jeszcze przy tych je.banych zamieciach śnieznych) i tylko jedna samicę bez rogów spotkałem, już jestem na skraju cierpliwości żeby tak dużego zwierzaka nie dało się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 kor łosia kanadyjskiego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi