Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Objechałem wskazane przez was lokacje po 5 razy o każdej porze i nadal ani śladu łosia xDDDD JE.BANE WAPITI WIĘCEJ WAS MATKA NIE MIAŁA

jadę do Tall Trees zaraz, ostatnia deska ratunku

Opublikowano
2 godziny temu, c0ŕ napisał:

Objechałem wskazane przez was lokacje po 5 razy o każdej porze i nadal ani śladu łosia xDDDD JE.BANE WAPITI WIĘCEJ WAS MATKA NIE MIAŁA

jadę do Tall Trees zaraz, ostatnia deska ratunku

DtHuvf8X4AI17-K?format=jpg

:kaz:

Biegał jeden przy Wallace Station, tam też poszukaj.

Ile nowych ciekawych rzeczy znalazłem dzięki temu oficjalnemu poradnikowi :obama: Rycerza widzieliście?

Opublikowano (edytowane)

c0r zajmij się czymś innym, np. podkładaniem się Grizzly, ja jeździłem miedzy tymi dwoma miejscówkami i kilka Łosi właśnie tak jak Rozi pisze się po drodze przewinęło

DtH2gAcWsAMvmNn.jpg:large

Bliskie ukończenia

achievement13.png

Gorączka złota

Ukończono 30%

jeszcze tylko 49 złotych medali :dog:

Edytowane przez Figuś
  • Lubię! 1
Opublikowano

od 4 dni podkładałem się grizzly w Wallace Station i nic. Odwiedzałem każdą możliwą miejscówę, wszystkie jeziora w zimowej części terenu, Tall Trees (gdzie prócz Skinnerów znalazłem po raz 10 typa od Gavina, zanim otworzył ten głupi ryj wpakowałem mu 30 kulek z frustracji), okolice chaty wdowy, dosłownie byłem wszędzie i to po kilkanaście - kilkadziesiąt razy, bo wczytywałem i sejwowałem, budziłem się i spałem na okrągło. Ani śladu łosia. Ba, przez ponad 100h które spędziłem przy grze wbijając 100% nie widziałem samca łosia na oczy.

Akurat byłem znowu przy Wallace Station w poszukiwaniu grizzly gdy napisałeś tego posta. Zrezygnowany i bez zapału zaznaczyłem ten punkt z twojej mapy koło legendarnego barana. Jadę, aż w pewnym momencie usłyszałem dziwny jęk, byłem pewny że pierwszy raz go słyszę. Aż zapauzowałem grę z wrażenia, szybkie L3 + R3 żeby mi nie spier.dolił i UJRZAŁEM GO jak pił wodę przy rzece, dosłownie w tym punkcie który zaznaczyłeś. Ja pier.dolę, kocham cię figuś xD

Ogromny kamień z serca, nawet nie chodzi mi o trofeum ale odczuwałem frustrację że gra nie pozwala mi zobaczyć takiej zaje.bistej zwierzyny, oj robi wrażenie ten łoś z bliska. Mogliby trochę poprawić jego spawn, zdecydowanie

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • WTF 1
Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

c0r zajmij się czymś innym, np. podkładaniem się Grizzly, ja jeździłem miedzy tymi dwoma miejscówkami i kilka Łosi właśnie tak jak Rozi pisze się po drodze przewinęło

DtH2gAcWsAMvmNn.jpg:large

O kuźwa, ile ja tu ostatnio czasu spędziłem na zabawach z miśkami właśnie - póki co 83% postępu w trofeum , ale robię przerwę - przynajmniej złapałem mojego wymarzonego, całego czarnego American Standardbred :)
No i mogłem zaobserwować naocznie ten system z rozkładem zwłok zwierzaków - zayebisty bajer.
Poleciałem trochę z fabułą - poznałem pana Angelo Bronte, w obozie śmignąłem dwie czynności z ziomkami - dyliżans z Lenny'm i "polowanie" z Pearsonem, a później znalazłem list w swoim pokoju i chwilę spędziłem w Saint Denis... Na dziś koniec zabawy :)

Opublikowano

Widzę, że po tym patchu zepsuli autopilota. Koń się nie zatrzymuje przy przejeździe kolejowym jak jedzie pociąg, albo jak dojeżdża do punktu to zdarza mu się jechać dalej mimo, że na miejscu już był :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Aha, to jedź z balentine do saint penis cwelując cały czas samemu pod x. just rozi things

Edytowane przez Faka
Opublikowano

No i tak robię. Szkoda, że nie ma autopilota na całą grę, wtedy szybciej można byłoby ją przejść i sprzedać.

Opublikowano

Nie lepiej uzywac stage coachy?

2 minuty temu, Faka napisał:

Aha, to jedź z balentine do saint penis cwelując cały czas samemu pod x. just rozi things