teddy 6 881 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Nie wiedzialem o tym w sumie, zawsze bounty placilem od razu jak jakies wpadlo Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 https://barkingirons-uk.com/collections/red-dead-redemption-2 dla prawdziwych kombojow Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 21 godzin temu, 44bronx napisał: Wszystkie możliwe mapy skarbów da się kupić u pasera, czy niektóre można dostać tylko od jakiejś postaci? Koledzy powiedzcie proszę Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Nie wszystkie mapy kupisz od pasera, część od NPC, część sam znajdujesz Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Ja to nie wiedziałem że paser ma jakieś mapki Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Nie widziałem nigdy, żeby paser sprzedawał jakieś mapki, tylko same talizmany i ozdoby, a także pierdoły typu noże do rzucania. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) Jedną mapkę na pewno można było kupić jak się przegapiło NPCa Edytowane 29 listopada 2018 przez Figuś Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 No i wszystko w singlu zrobione prócz tych medali. Jak tam Figuś, idzie jak po grudzie czy w miarę sprawnie? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Godzinę temu, Figuś napisał: Nie wszystkie mapy kupisz od pasera, część od NPC, część sam znajdujesz Gdzie znajdę tych npc? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 to chyba jest losowe zdarzenie z łowcą skarbów którego możesz zabić / okraść z mapy, może wystąpić w kilku lokacjach Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 19 minut temu, c0ŕ napisał: No i wszystko w singlu zrobione prócz tych medali. Jak tam Figuś, idzie jak po grudzie czy w miarę sprawnie? Dzisiaj robię dopiero 2 misję, ale to bardziej dlatego że mi się nie chce jeszcze 46 złotek, jedne misję pięknie wchodzą, ale niektóre przy powtarzaniu ze standardowym koniem i pustkami w kieszeniach jest trochę lipton. Póki co najwięcej ku.rew poleciało przy misjach w prologu bo gra ewidentnie tnie w (pipi)a ze zliczaniem celności. No i ku.rwa już drugi raz nie chce mi się scenka załączyć w misji w której dostajemy wędkę, a jest ona na czas Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 (edytowane) do kasacji Edytowane 30 listopada 2018 przez Andżej Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 (edytowane) Nie będę się już znęcał nad spi,erdolonym sterowaniem i spie,rdoloną policją w miastach, nie wiem co za designer klepnął takie rozwiązania, ale moim zdaniem świadczy to tylko o tym, że ten silnik, ten gameplay, te mechaniki są już strasznie przestarzałe. Mam jakiegoś encountera, murzyn mnie woła, że mu porwali żonę, żebym ją odzyskał a on tu czeka. Jadę, odnajduję żonę, zabijam ją, wrzucam na konia, wracam a murzyna nie ma. A jakbym nie zabił żony to by był. Do tego zerowa destrukcja otoczenia, żeby chociaż jakaś oskryptowana była. Do tego te misje ze śledzeniem ludzi xdd Wczoraj trafiły mi się dwie pod rząd, myślałem, że pęknę ze śmiechu. No i te misje jedź strzelaj wracaj, jedź strzelaj wracaj, jedź strzelaj wracaj. To samo od 2001 roku. Generalnie mnóstwo roboty przed Rockstarem, ja kolejnej takiej samej gry nie strawię. Liczę, że Redzi w CP2077 pokażą nowoczesną grę, z nowoczesnym prowadzeniem wielowątkowej fabuły a nie 10 minut jazdy na koniu, 2 minuty dialogu, 2 minuty strzelania, podnoszenie kapelusza i 10 minut na koniu do obozu. Edytowane 30 listopada 2018 przez szejdj 3 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 (edytowane) Ty no ale po co w to grasz jak takie chu.jowe, ja bym nie gral jakby mi wszystko po kolei w tej grze niepasowalo. Redzi tacy super i uposledzona płotka wraz z geraltem ktory podczas walki blokuje sie na krzaku lub niezniszczalnym ogrodzeniu wyskosci 20cm Edytowane 30 listopada 2018 przez kanabis Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Może dlatego, że wyje.bał 2,5 stówy na gierkę i czegoś oczekiwał. Generalnie, jest dużo niedoróbek i nielogicznych rozwiązań, jak to u Rockstar i w każdym GTA, ale tak naprawdę, irytujące i przeszkadzające w rozgrywce jest, moim zdaniem, tylko ten system poszukiwań i system karania, no absurdalny czasami. 2 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 (edytowane) To istnieje taka nieslychana mozliwosc jak sprzedanie gry i kupienie czegos innego. Mnie irytuje jedynie w rdr to ze czasem wciskajac trojkat chcac wsiasc na konia arthur przyje,bie komus lute i jest poszukiwany, no i zderzenia z drzewami wygladajace jak z pociagiem czy potracenie kogos w saint dennis niechcacy. Przy ilosci plusow ktore ta gra wedlug mnie ma nie ma o czym rozmawiac. I jaki system destrukcji? Ploty sie rozwalaja az milo o co chodzi? Ze domu nie wysadzisz dynamitem? Albo to ze zniknal jakis npc? W wiedzminie takie rzeczy byly nagminne o zalosnych bugach typu geralt siedzacy na niewidzialnej plotce nie wspominajac. Albo ze w westernie jezdzi sie na koniu? No tego mogl nie przewidziec kupujac rdr. Dla mnie to takie psioczenie na sile aby sie na sile przyje,bac. Bede gral w gre szukajac jedynie minusow. Tak to wyglada. I jestem taki kontrowersyjny bo jade po grze ktore 99% ludzi uznaje za jedna z najlepszych tej generacji. Edytowane 30 listopada 2018 przez kanabis 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 W Wiedźminie ten drewniak Geralt nie mógł na metrową skarpę wejść XD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 9 minut temu, Rozi napisał: W Wiedźminie ten drewniak Geralt nie mógł na metrową skarpę wejść XD A ZA WIEDZMINA!!!! Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 (edytowane) Jak już wspomniałem wkurza mnie w tej grze: -system przestępczości, którego rockstar od GTA III nie potrafi naprawić, stróże prawa głównie reagują tylko na nas i wyrastają spod ziemi na odludziu -niektóre aspekty jazdy na koniu, czasem z dupy koń się wywali, nie wiadomo w sumie na czym -mam problem z bronią na ramieniu/plecach, która nagminnie jest automatycznie ściągana, pomimo przypisania jej u rusznikarza. Także amunicja zmieniająca się na zwykłą -npc czasem zachowują się jak idioci, przez co wpada nam bounty, bo sami na nas wpadli i zaraz wyskakuje "napaść". nie zawsze, ale zdarza się -brak biegania w obozie, oraz czasem jakieś dziwne spowolnienie, bo ktoś podejdzie i zacznie gadać, a my nie możemy tego przerwać -nie pomijalne animki skórowania/przeszukiwania. można to było dać jako wybór w opcjach gry. Fajne na początku, ale też zaczyna nudzić -niestety trochę na siłę skomplikowane sterowanie, przynajmniej na początku Większość to pierdoły, ale to mnie akurat najbardziej w tej grze irytuje. Edytowane 30 listopada 2018 przez PiotrekP Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Zagadywanie w obozie możesz przerwać. Lewy trigger zeby się na gościa spojrzeć i kółko Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: A ZA WIEDZMINA!!!! No ale przeciez Szejdj sam wspomnial o redach gdzie gameplay wiedzmina 3 to padaka przy rdr. Strzelanie z kuszy czy luku xD Po prostu trzeba mu wyjasnic zeby sie za bardzo na tego cyberpunka nie nastawial bo sie biedak zawiedzie jak przy rdr 2 Cytuj
Gość Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Jest 2018 i ktoś jeszcze poważnie odpisuje Szejdiemu? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Napisał, że ma nadzieje, że Cyberpunk 36 minut temu, szejdj napisał: pokażą nowoczesną grę, z nowoczesnym prowadzeniem wielowątkowej fabuły I też na to liczę bo konstrukcja misji w RDR 2 to ogromny zawód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi