sprite 1 783 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Już "tylko" challenge mi zostały do 100%. Panowie, od których najlepiej zacząć? Edytowane 30 Listopada 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Tak bardzo THIS Trudno nie zachwycać się ogromem pracy i kunsztem Rockstar, gra wygląda i brzmi wspaniale, świat żyje. Ale wszystko rozsypuje się dla mnie gdy przychodzi do wykonywania misji, czuje się że Rockstar zabiera mi zabawki w tej piaskownicy i każe grać wg. własnych, zaplanowanych i oksryptowanych reguł. Szczególnie widać to w czasie misjach w których musimy się ukrywać się lub skradać, kiedy jakakolwiek inwencja własna kończy się często przerwaniem i wczytaniem punktu kontrolnego. Pewnie wielu osobom podoba się takie "kinowe" rozwiązanie, ale ja nie przepadam za czymś takim i nie jest to coś czego oczekuje do "sandboxa". Gry jeszcze nie przeszedłem, wciąż staram się w nią grać, ale zazwyczaj kończy się tak że odpalam dwie misje wieczorkiem i zmęczony wyłączam konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) 23 minuty temu, sprite napisał: Już "tylko" challenge mi zostały do 100%. Panowie, od których najlepiej zacząć? Próbuj robić równolegle w miarę, niektóre da się połączyć ze sobą i zrobić za jednym zamachem. Ale przygotuj się że z 20-30h spędzisz nad tymi challenge'ami, a może nawet więcej jeśli nie będziesz miał szczęścia w 8 challenge'u hazardzisty i w szukaniu wszystkich ryb, 9 ras koni, wszystkich kwiatków ;/ powodzenia Edytowane 30 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 27 minut temu, c0ŕ napisał: Próbuj robić równolegle w miarę, niektóre da się połączyć ze sobą i zrobić za jednym zamachem. Ale przygotuj się że z 20-30h spędzisz nad tymi challenge'ami, a może nawet więcej jeśli nie będziesz miał szczęścia w 8 challenge'u hazardzisty i w szukaniu wszystkich ryb, 9 ras koni, wszystkich kwiatków ;/ powodzenia Co w tym trudnego? Koni miałem 17 przed zakończeniem fabuły, ryb mam już 11, a łowiłem może dwa razy. Kwiatków 34. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 No to zrobisz to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nie ma problemu, połowa koni jest w stajniach, lokalizację roślinek mam obcykaną. Mi się ta gra podoba i bardzo chętnie to jeszcze raz zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Musisz dzikie konie ujarzmić a nie kupić ze stajni jak pedau. Ehh wolałbym robić wszystkie czelenże od początku niż szukać tych kilku zwierzaków które mi brakują Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Chodzę po tym całym big valley i ani jednego badylarza orchidei obuwikowej ok. Nie wiem, może źle szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Konie trzeba złapać i ujarzmić, mi to zajęło jakieś 5h jeżdżenia po New Austin żeby je znaleźć, więc stajnie w niczym nie pomogą. Co do roślin to z poradnikiem jest spoko, gorzej że w jednym challenge'u trzeba znaleźć po 30 zlotych porzeczek, korzeni lupianu i krwawników, więc już wesołe szukanie zamieniło się we wczytywanie sejwów żeby się te rośliny zrespiły. Pawcio czego ci brakuje prócz tych legendarnych o których pisałeś? Edytowane 30 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 1 minutę temu, Faka napisał: Chodzę po tym całym big valley i ani jednego badylarza orchidei obuwikowej ok. Nie wiem, może źle szukam. Tam na północ od Wallace Station (niedaleko jaskini z kością dinozaura) rośnie gwarantowana. 2 minuty temu, Pupcio napisał: Musisz dzikie konie ujarzmić a nie kupić ze stajni jak pedau. Ehh wolałbym robić wszystkie czelenże od początku niż szukać tych kilku zwierzaków które mi brakują Sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 @Faka Ten gość ma najlepszy guide do egzotyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 4 minuty temu, c0ŕ napisał: Pawcio czego ci brakuje prócz tych legendarnych o których pisałeś? 1 kogut, 1 wąż, 1 gołąb i 1 jakiś zayebany w dupe mały ptaszek którego nigdzie nie ma xD no masakra jest czasem z respem tych zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 szybko, odpal poradnik, bo z kazda sekunda wartosc gry na allegro spada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 6 minut temu, Pupcio napisał: 1 kogut, 1 wąż, 1 gołąb i 1 jakiś zayebany w dupe mały ptaszek którego nigdzie nie ma xD no masakra jest czasem z respem tych zwierzaków Jaki wąż? Może ten z rozdziału 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Mam cyfrówke lamusie @Rozi nieee został mi jeden w okolicy annesburga Edytowane 30 Listopada 2018 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Eee, no te węże to raczej łatwe so. Ale to trzeba być wyszkolonym tropicielem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 2 minuty temu, Rozi napisał: Może ten z rozdziału 5? Zwierzaki z tego rozdziału się nie wliczają do trofika, sprawdzone bo sam żadnego w tym rozdziale nie zbadałem :lapka: Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Z węży miałem problem tylko z mokasynem południowym ale rzeczywiście na bagnach to dość szybko znalazłem. Koguta na farmach jedynie znajdziesz więc easy. Mi tylko łoś, wilk wschodni i pantera z Florydy sprawiły problem, nawet ptaki poszły gładko. Edytowane 30 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 A tego wężora północnego co w wodzie grasuje gdzie złapaliście? Bo spotykam go tylko przy van horn ale nie ma szans żeby go ubić blisko brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Na bagnach, w małych jeziorkach z aligatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 No widzę, że bez poradników się nie obejdzie w poszukiwaniu egzotyków. Myślałem, że sobie dam radę wszystko znaleźć. Wiecie 2 pierwsze zadania dla algernona to pół biedy, ale te z orchideami obuwikowymi to Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Tez na bagnach przy jakims moscie, czekalem az podplynie jak najbliżej brzegu, strzeliłem i tylko bieg po niego żeby aligator mnie nie zaatakował pierwszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 No to muszę pochodzić więcej bo tych bagnach bo wcześniej tylko te drugie wężory mi się tam respiły. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ja dzis sobie wbilem legendarne zwierzaczki procz pantery i petroglify. Z poradnikiem calkiem przyjemnie sie to robilo. Jutro kosci dinozaurow. A potem chyba w medale sie pobawie bo jeszcze nie jestem psychicznie nastawiony na jakies piorka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi