Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Ja te głupie medale zostawiam na sam koniec. Najpierw zdobędę wszystko co się da. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Same here. Z oskórowaniem większych problemów nie będzie gorzej ze zbadaniem zwierzątek, a dokładniej ptaków. Rzadko siedzą w miejscu, a w locie ciężko je zbadać. Kończę rybki i w sumie zostaje mi kilka wyzwań do zrobienia: bandit na razie na 2, weapons expert na 5, a tak jeszcze skorupiaka do ugotowania i koniki. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Martwych nie można skanować ? Cytuj
milypan 1 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Jestem w 6tym rozdziale, chciałbym skończyć fabułę i nie ciągnie mnie narazie do pobocznych.. czy te zadania np. Od straussa czy z jim boy calloway będą mogły być kontynuowane po skończeniu fabuły jakkolwiek ona się zakończy?Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 (edytowane) Od straussa nie, ale jim boy będzie. Z resztą strauss to oś główna fabuły więc i tak musisz skończyć. Te żółte zadania to fabuła, a białe to poboczne ze strangerami. Edytowane 1 grudnia 2018 przez Faka 1 Cytuj
milypan 1 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 No właśnie Strauss jest na biało i się zastanawialem czy będę mógł to zrobić po zakończeniu.Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Nie będziesz mógł. Misje od Straussa są misjami honoru. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 A bo to zadanie związane jest ze zdobyciem trofika, tak czy siak zrób to, bo potem nie będziesz miał możliwości. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Czyli jak nie zrobi się ostatniej misji od Straussa to jak to wygląda, Arthur nie wypier.dala go z obozu po prostu? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ech jadę sobie wczoraj na koniku widzę, że bokiem drogi biegnie zbiegły więzień z kajdankami na kostkach. No to ja go hyc na lasso i na konia. Od razu jakiś świadek przestępstwa się znalazł, no to musiałem mu kulke w łeb posłać No i jadę z tym więźniem nad jeziorko i rzucam związanego w wode ale jeszcze tą płytką. Koleś walczy, żeby nie leżeć na płasko i móc oddychać, myślę sobie propsy R* za takie szczegóły, ale za każdym razem jak już opadał z sił i wydawało się, że umrze to nagle magicznie pękały liny i koleś uciekał (próbowałem z 3 razy ). Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 (edytowane) Bo ten koleś daje Ci namiary po uwolnieniu. Edytowane 1 grudnia 2018 przez Faka Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Jak go uwolniłem to tylko uciekał. No a potem w końcu mu położyłem odpaloną laskę dynamitu koło głowy bo już mnie wc0rviał. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 No strasznie szybko się rozwiązują z tych lin, męczyłem się przez to w chu.j czasu żeby kobitę rozjechał pociąg na torach, w końcu musiałem ją rzucić jak już nadjeżdżał ;/ Nie wiem co to za problem byłby dla rockstara żeby dorzucić element losowości do czegoś takiego, że raz typ się rozwiąże szybko, raz przez 15 minut będzie się męczył, a raz w ogóle. Brakuje też jakiegoś większego błagania o litość ze strony związanych npc, bo trochę to rujnuje immersję jak kobita leży bez słowa a tu pociąg nadjeżdża Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Tzn z kajdan go uwolnić, wtedy Ci coś fajnego powie. W lasso broń boże nie łap. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 (edytowane) 6 minut temu, Faka napisał: Tzn z kajdan go uwolnić, wtedy Ci coś fajnego powie. W lasso broń boże nie łap. No jak go widziałem przy tej drodze to przez chwile był siwą kropką ale chwile później już nie i nie szło z nim zagadać. No i wtedy było hyc na lasso. A to co c0r piszcze to tez prawda, 2 ciosy nożem w nogę i typ zgonuje związany, ehhh. Edytowane 1 grudnia 2018 przez maciucha Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Jeszcze taką akcję ostatnio miałem. Jadę sobie na koniku z jumy, a tu na drodze bandziory jakieś odbijają swojego kumpla. No to ja im 4 headshoty i potem jak na obrazku. Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Wpadły trofiki za zbadanie i oskórowanie zwierzaków Teraz napyerdalam w multi, później jakaś przerwa na inną gierke chyba bo od miesiąca jestem na dzikim zachodzie i na końcu te obesrane medale. 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Właśnie dotarłem do rozdziału piątego i ruszam na rekonesans... Ale co się odyebauo w czwartym, Saint-Denis, ten skok na budkę z biletami... Czy ten Dutch naprawdę jest taki głupi, czy tylko ma jakieś zaćmienia? Przecież to jak weszliśmy z ulicy, Spoiler zero planowania, od razu śmierdziało jakąś większą wtopą - normalnie straciłem szacunek do gościa, zwłaszcza że następna akcja kosztowała życie dwóch członków załogi... Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Dutch dalej bedzie tylko jeszcze bardziej duczowaty Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Wróciłem z dalekej podróży i powiem Wam, że zakochałem się w Sadie - ten jej głos, normalnie żeńska wersja Marstona... Jeśli R* chciałoby zrobić kiedyś kolejną odsłonę z nią, jako główną bohaterką to jestem jak najbardziej ZA Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Bo ja wiem Sadie jest twardsza od Marstona i Arthura razem wzietych. Z checia bym przygarnal dlc z pania Adler Ale to sam zobaczysz bo Sadie daje popis dopiero w 6 rozdziale i epilogu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Skąd wynikają te spusty nad Sadie? To jest po prostu porywcza babka, chcąca zemsty. No tak trochę brak jej głębi jakiejś. Bardzo ją lubię, no ale Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Trochę tak, ale dużo większy dysonans między brakiem głębi postaci a spustami nad nią wśród graczy jest IMO u Lenny'ego. Serio, z mało czego go pamiętam, fajnie miał zarysowaną przeszłość, misja w barze była spoko ale poza tym naprawdę nie czaję czemu się tak nim jarają xd Za to Hosea, Charles, Dutch, to są postacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi