Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Lenny bardzo nijaki, za mało czasu mu poświęcono. Hosea, Charles, tak jest, właśnie temu czarno-czerwonemu skurczybykowi powinien być czas poświęcony. Kurde, każdy moment z Indianami w tej grze, to były ciary. Muzyka, głos Padającego Deszczu Dlatego też, taki człowiek reprezentuje mnie w RDO: Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Lenny spoko, z gangu tylko miałem wyebane w molly i swansona Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Bo R* nie potrafi w wiele postaci. Część została dobrze napisana, a część siedzi w obozie bo tak. Nie wiem po co w gangu damy do towarzystwa skoro tylko raz pomagało im się w ich profesji (i to troszkę tak zachowawczo), po co wiecznie naprany kaznodzieja skoro nie ma żadnej misji, która nadałaby sens postaci. Mary-Beth dobra dupa. Fajnie wyglądała wymiana zdań między nią, a Dutchem w obozie (2 chyba). Już wtedy dało się wyczuć ten chory umysł Dutcha. Creepy w (pipi). Tilly? Jedna misja i pani już podziękujemy. Karen to jak dla mnie taka Pam z Archera. To miał być solidny gang targany nieudanym skokiem i wewnętrznymi sporami. Tak jak na foto promocyjnym: 7 (nie)wspaniałych. Dutch, Bill, Micach, Arthur, Sadie, John, Abigail (pobocznie), Hosea i nikogo więcej nie potrzeba. Nie jeśli nie potrafi się zarysować ich wnętrza. Ewentualnie Mr Pearson do craftingu i jako obozowego housekeepera. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Javiera też niezbyt rozbudowali, najgorsze że zrobili z niego w tej grze spoko kolesia tylko po to by na końcu poszedł za Dutchem Za to Bill spoko, dokładnie takiego gbura i prymitywa oczekiwałem Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Ktos skończył yebanie sie ze złotymi medalami albo wie czy jest jakas lista bardziej lajtowych misji? Na razie skipuje te, ktore wymagaja headow ale nie wiem czy to dobra taktyka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 8 godzin temu, Rillas napisał: Ktos skończył yebanie sie ze złotymi medalami albo wie czy jest jakas lista bardziej lajtowych misji? Na razie skipuje te, ktore wymagaja headow ale nie wiem czy to dobra taktyka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A-KDkbLHjXM3aRYcidsHNF9MqgObj08RJkcAwgNp990/htmlview?fbclid=IwAR2rfhJ2g70KkZZ3itJ9_jcfOgc1FBH4Z5LHd4sH4Ub9v-UXvMBEU9a3PTc#gid=0 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 A dla mnie kompletnie charles nijaki, nawet nie kojarzylem kto to jak szlismy w epilogu xD zero charyzmy zdecydowanie bardziej kojarzylem i podobala mi sie postac Padajacego Deszczu. Misje z indianami swietne ale zeby charles sie tam czymkolwiek wyroznial, no nie bardzo. Juz abigail miala wiecej charyzmy albo sean Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Rillas napisał: Ktos skończył yebanie sie ze złotymi medalami albo wie czy jest jakas lista bardziej lajtowych misji? Na razie skipuje te, ktore wymagaja headow ale nie wiem czy to dobra taktyka na glowy i generalnie % accuracy zawsze przydawal sie shotgun. a charles to chyba mial byc taki idol roziego i wszystkich czarnoskorych oburzonych dlaczego w wiedzminie nie bylo afroamerykaninow. calkowicie jednowymiarowy "spoko" ziomek napisany przez kogos z Ubisoftu. Edytowane 2 grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Charles to po prostu spokojny i bez charyzmy kolo ale skory do pomocy, gdy mu coś na sercu leży. Taki na boku typ i tyle. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Pytanie do osób , które doszły do epilogu Jak wiadomo wchodzimy ponownie w skóre John-a z tym że nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jednej rzeczy a zastanawia mnie jak to rozwiązano , jak wiadomo w pierwszej części RDR Marston nie potrafił pływać czyli tutaj już do końca gry nie będzie można również pływać (Arthur potrafił) czy R* się samo pogubiło i o tym zapomniało? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 (edytowane) Spoiler Nie umie, będziesz pływał na koniu. Edytowane 2 grudnia 2018 przez Faka Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 (edytowane) Tylko łódeczką możesz popierdalać. Edytowane 2 grudnia 2018 przez sprite Cytuj
Beznazwy_12 2 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Wiecie może jak działają nagrody na legendarne rybki? Mam już 9 wysłanych i tylko za pierwszą dostałem jakaś przynętę od tego gościa. To jest jakiś błąd czy tak ma być? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Gra na premierę wzięta a ja dalej nie mam skończonego głównego wątku, jednak dobrze że nie ma licznika bo bym się za głowę łapał. Na razie 4 rozdział i zastanawiam się czy już przeskoczyć do 5 czy jeszcze porobić misie poboczne bo kierunek mam jeden PLATYNA. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Ja robię wszystkie misje, jakie widać na mapie i dopiero na końcu biorę te główne, jak widzę "D" to zakładam, że ten niepoprawny czubek-idealista będzie chciał znów nas gdzieś przegonić, więc do niego idę na samym końcu, jak już na mapie nie mam nieznajomych i side-questów Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 No tak tylko czy niektóre misje poboczne nie pokazują się na mapie jak znajdziemy się w pobliżu i czasami nawet o innej porze dnia ?. Na dziennik nie patrzę bo mam go zbugowanego sklepikarza w valentine dawno zrobiłem a tam to jeszcze wisi Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Dokladnie tak jest. To nie jest tak ze mamy je zawsze oznaczone Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Idźcie sobie do tej posiadłości na zachód od Van Horn i wejdźcie po daszku do środka, to jest kurwa creepy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Cała "nowa" mapka wyczyszczona z Points of Interest (szkielet olbrzyma, chimera, mnich ), z łapaczy snów, z petroglifów, teraz wjazd na stare śmieci, zebranie kości, potem legendarne rybki i najgorsza część - zwierzęta i wyzwania. Czy szukanie Egzotyków zawiera tylko czaple i orchidee, czy później jeszcze więcej rzeczy będzie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 13 godzin temu, Rozi napisał: Idźcie sobie do tej posiadłości na zachód od Van Horn i wejdźcie po daszku do środka, to jest kurwa creepy. MANBEARPIG Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Ale bym łyknął takie Undead Nightmare 2, z wampirami, jakimś potworem Frankensteina, kryptydami (kraken, jakieś ryby ludojady, Spring Heeled Jack), ale najprawdopodobniej dostaniemy undead nightmare grinding money in multiplayer. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 48 minut temu, Rozi napisał: Cała "nowa" mapka wyczyszczona z Points of Interest (szkielet olbrzyma, chimera, mnich ), z łapaczy snów, z petroglifów, teraz wjazd na stare śmieci, zebranie kości, potem legendarne rybki i najgorsza część - zwierzęta i wyzwania. Czy szukanie Egzotyków zawiera tylko czaple i orchidee, czy później jeszcze więcej rzeczy będzie? Jaja aligatorów, pióra Warzęchy i zwykłych Czapli jeszcze z tego co pamiętam Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Legendarne rybki sobie zostaw na koniec do 9 wyzwania z Łowiectwa albo mistrza przetrwania już nie pamiętam z której to listy. Będziesz musiał każdy gatunek ryby złowić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi