Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale faktem jest, że ten patch cos zyebau, bo jak do tej pory nie miałem żadnych problemów technicznych z gierką (taki moloch, od premiery nie łatany - szacun), tak w tym szóstym chapterze w jednej ze scenek (konkretnie z kolejnym przenoszeniem obozu) miałem taki pop-up obiektów, że to nawet w Fallout 76 by się rzucało w oczy - postacie sobie rozmawiają, a obok nagle materializuje się krzesło, stragan, ognisko, dywan - tak po kolei.
No i jak Arthur skakał do wody ze statku,

Pokaż ukrytą zawartość

, to wyglądał jak były reprezentant Portugalii, Abel Xavier - cały czarny, a włosy i broda blond - jak negatyw :)

Nie żeby to w jakikolwiek sposób rzutowało mi na odbiór genialnej całości, ale podobnie miałem swego czasu w Wiedźminie 3 - grałem od premiery i wszystko super, a jak tylko zaczęły się patche to coraz więcej błędów się pojawiało :)

Opublikowano
  W dniu 3.12.2018 o 18:19, Wredny napisał(a):

Ale faktem jest, że ten patch cos zyebau, bo jak do tej pory nie miałem żadnych problemów technicznych z gierką (taki moloch, od premiery nie łatany - szacun), tak w tym szóstym chapterze w jednej ze scenek (konkretnie z kolejnym przenoszeniem obozu) miałem taki pop-up obiektów, że to nawet w Fallout 76 by się rzucało w oczy - postacie sobie rozmawiają, a obok nagle materializuje się krzesło, stragan, ognisko, dywan - tak po kolei.
No i jak Arthur skakał do wody ze statku,

Pokaż ukrytą zawartość

, to wyglądał jak były reprezentant Portugalii, Abel Xavier - cały czarny, a włosy i broda blond - jak negatyw :)

Nie żeby to w jakikolwiek sposób rzutowało mi na odbiór genialnej całości, ale podobnie miałem swego czasu w Wiedźminie 3 - grałem od premiery i wszystko super, a jak tylko zaczęły się patche to coraz więcej błędów się pojawiało :)

Rozwiń  

Hehe po updacie w którejś tam misji rozpętała się strzelanina w mieście i mogłem liczyć klatki na palcach :reggie: Więcej jak 5 nie było, no chyba, że to był stały dead eye.

Opublikowano

Tez od patcha przez jeden dzien mialem wiecej bugow niz przez caly czas od premiery. Standard z wiedzminem tez tak bylo. Cale szczescie ze juz kosci znalezione, petroglify tez i narazie styka. Swoja droga calkiem orzyjemnie sie zbieralo w co watpilem. 

Czy to o czym mowiliscie ze warto bylo znalesc petroglify to

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 4.12.2018 o 08:09, kanabis napisał(a):

Tez od patcha przez jeden dzien mialem wiecej bugow niz przez caly czas od premiery. Standard z wiedzminem tez tak bylo. Cale szczescie ze juz kosci znalezione, petroglify tez i narazie styka. Swoja droga calkiem orzyjemnie sie zbieralo w co watpilem. 

Czy to o czym mowiliscie ze warto bylo znalesc petroglify to

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  
  Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Aaaa, nie zorientowalem sie, nie pamietalem ze tamten byl yanowaty. Dobre

Myslalem ze sie smieliscie z

Pokaż ukrytą zawartość
Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

okradliście chałupę Catfisha Jacksona? o przenajświętszy Patrone coś niesamowitego :yeti: a najlepsze, że to nawet nie jest jakaś misja poboczna... ten świat jaki stworzył r* to chyba z pomocą obcej ingerencji bo ciężko uwierzyć momentami w to co się dzieje.

Pokaż ukrytą zawartość

akcja jak z mafii, zresztą niepierwszy raz miałem akcje podjeżdżające pod mafie a nie western

Edytowane przez Słupek
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 4.12.2018 o 15:09, Słupek napisał(a):

okradliście chałupę Catfisha Jacksona? o przenajświętszy Patrone coś niesamowitego :yeti: a najlepsze, że to nawet nie jest jakaś misja poboczna... ten świat jaki stworzył r* to chyba z pomocą obcej ingerencji bo ciężko uwierzyć momentami w to co się dzieje.

Pokaż ukrytą zawartość

akcja jak z mafii, zresztą niepierwszy raz miałem akcje podjeżdżające pod mafie a nie western

Rozwiń  

Ja tam wbiłem do chałupy i 

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
  W dniu 4.12.2018 o 15:31, Słupek napisał(a):

a nie wiem czy wiesz ale to się całkowicie inaczej może potoczyć, obczaj sobie na yt :obama:

Rozwiń  

No własnie coś czułem, że może ale no wyciągnał broń to co miałem zrobić :whyyy: Dasz link do YT?

Opublikowano

osobiście dwa razy odwiedzałem miejscówkę. raz w ramach misji

Pokaż ukrytą zawartość

a za drugim razem wróciłem po iluś tak dniach by splądrować skrytkę bo zapomniałem o niej. myślałem że chata jest pusta. gówniak wyskoczył z mordą, a że miałem akurat strzelbę w łapie to sami ten tego wiecie co dalej.

skrytka z tej miejscówki wlicza się też do tych na achiva i do 100% btw.

Opublikowano

Mam trofki za zbadanie i oskórowanie, tego ptaszka zostawiam na koniec XD Dobrze, że nie trzeba mieć tej legendarnej pantery, bo te wyzwania są :/ Chyba sobie odpocznę od gierki, bo od 26 października gram tylko w nią, dobre 200 godzin najebałem. Wady gry? To szukanie egzotyków i wyzwania, które będą bólem dupy. Ech.

Opublikowano

Tak czułem że twój entuzjazm szybko przeminie :nosacz3:

Ja żałuję trochę że tak szybko zrobiłem wszystko co dostępne w grze bo teraz już nie miałem co robić za bardzo w singlu prócz tych medali ;/ Nawet przyjąłbym jakiś generator bounty żeby można było połapać losowych przestępców w różnych lokacjach, a nawet tego nie ma.

Opublikowano
  W dniu 4.12.2018 o 15:11, c0ŕ napisał(a):

Jego nie trzeba do trofeum jak coś

Rozwiń  

Kurde to wczas godosz. Co jo się naszukoł tych pieronów. Ale torebkowe obesrańce z zębami co dwa kroki kurde :[

W dniu 3.12.2018 o 09:31, Rozi napisał(a):

Ale bym łyknął takie Undead Nightmare 2, z wampirami, jakimś potworem Frankensteina, kryptydami (kraken, jakieś ryby ludojady, Spring Heeled Jack), ale najprawdopodobniej dostaniemy undead nightmare grinding money in multiplayer.

Rozwiń  

Nawiązanie do pana Frankensteina jest w grze i wcale nie kończy się

Pokaż ukrytą zawartość

W sumie do wampirów też. Porozglądaj się po Saint Denis.

Opublikowano (edytowane)

szczerze liczylem ze beda jakies nawiazania do Lovecrafta, stare miasto rybackie jak Innsmouth albo Providence, dziwne statuetki gdzies u sklepikarzy chociaz. fajne easter eggi na wyciagnieciu reki.

Edytowane przez Najtmer