Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 7.12.2018 o 11:18, XM. napisał(a):

Dobrnalem do 6 chap i pytanie -te misję z honorem będą jakoś oznaczone? Jak najszybciej podbić pasek "respektu" na maxa? Kurde w połowie go mam ;(

Rozwiń  

Mi samo wpadlo dawno przed 6 chapterem. Widze lubilo sie pobawic w niegrzecznego komboja kolezko

Opublikowano
  W dniu 7.12.2018 o 09:42, kanabis napisał(a):

Poza tym wydawac 1500 na druga konsole kiedy za rok moze byc juz ps5?

Rozwiń  

Nie będzie PS5 za rok. 

W dniu 7.12.2018 o 11:18, XM. napisał(a):

Dobrnalem do 6 chap i pytanie -te misję z honorem będą jakoś oznaczone? Jak najszybciej podbić pasek "respektu" na maxa? Kurde w połowie go mam ;(

Rozwiń  

No są zaznaczone na biało jak misje strangerów.

Opublikowano
  W dniu 7.12.2018 o 05:46, Wredny napisał(a):

Czarne miśki uciekają defaultowo chyba, tylko grizzly są agresywne. 

Rozwiń  

Przecież to był grizzly :D 

A tak poza tym to niespecjalnie chce mi się multi odpalać zwłaszcza, że zbugował mi się pucharek za

Pokaż ukrytą zawartość

Za długo już chyba cisnę w tą gierkę...

Opublikowano

To znaczy? Jest dalsza część tego zadania?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Dobra, myślałem, te tereny się nie zaliczają do New Austin, ale gafa :pechowiec:

Opublikowano
  W dniu 7.12.2018 o 21:46, BoroBoro napisał(a):

Szkoda ze w armadillo nic nie ma :(, po zakończeniu fabularnego wątku chyba nie ma nic do roboty na tej mapie już, zwłaszcza tej z pierwszej części 

Rozwiń  

Ale pozwiedzaj sobie tę starą mapkę, bo jeszcze jest sporo do zrobienia

Pokaż ukrytą zawartość

Czułem się tam, jakbym wrócił do domu, tak bezpiecznie, ale nie do końca xd

Opublikowano

@Wredny niestety niektóre wyzwania są durne i bardziej na szczęściu polegają. W tym chyba najlepiej podejść jak najbliżej, deadeye, oznaczyć spluwę i liczyć, że się uda.

A najlepiej zobacz na yt, tam są pokazane wszystkie wyzwania. Mi kilka razy pomogło. 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 8.12.2018 o 02:18, Wredny napisał(a):

Robił ktoś te wyzwania strzeleckie? Jak ja mam wytrącić broń trzem typom, skoro wszyscy mają ją na stałe przyspawaną do dłoni? Jak strzelę drugi raz w łapkę to typ umiera :yao:

Rozwiń  
  Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Figuś
Opublikowano (edytowane)

Pamietam, ze robilem zadanie pt. Money Lending and Other Sins (lV). Problem w tym, ze nie widnieje na liscie missji. A teraz wlasnie zaczalem czesc V tego zadania. Pytanie jest nastepujace: czy moglem zaczac kolejna czesc jezeli nie ukonczylem(teoretycznie), czesci IV ? Pytanie wydawac sie moze retoryczne, ale tak wlasnie mam. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 9.12.2018 o 01:44, MEVEK napisał(a):

Pamietam, ze robilem zadanie pt. Money Lending and Other Sins (lV). Problem w tym, ze nie widnieje na liscie missji. A teraz wlasnie zaczalem czesc V tego zadania. Pytanie jest nastepujace: czy moglem zaczac kolejna czesc jezeli nie ukonczylem(teoretycznie), czesci IV ? Pytanie wydawac sie moze retoryczne, ale tak wlasnie mam. 

Rozwiń  

One się nakładają na siebie i i medal dostajesz dopiero za ostatnią część misji, i chyba nie dało rady ich pominąć do 6 chaptera.

Edytowane przez Figuś
Opublikowano (edytowane)

Ostatnia nie pojawia sie w dzienniku. Dziwne? To jak mam uzyskać złoto za misje ? 

W dniu 9.12.2018 o 14:38, MaZZeo napisał(a):

ale to polowanie to jest wrzut na dupie czasami. Chce miec wszystkie torby, ale weź znajdź 3 gwiazdkowego bobra albo borsuka :/ 

Rozwiń  

Bobra znalazłem idą w gore rzeki przy brzegu w zaroslach, zaraz po ubić legendarnego. Inna sprawa, ze nie umiem go zabić.  Chyba tylko trujaca strzała, bo nie mam czerwonej kropki na zwolnieniu ? 

Edytowane przez MEVEK