kanabis 22 469 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 44 minuty temu, XM. napisał: Dobrnalem do 6 chap i pytanie -te misję z honorem będą jakoś oznaczone? Jak najszybciej podbić pasek "respektu" na maxa? Kurde w połowie go mam ;( Mi samo wpadlo dawno przed 6 chapterem. Widze lubilo sie pobawic w niegrzecznego komboja kolezko Cytuj
MeL 34 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Śledził ktoś Game Awards? Czy to jakiś żart? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 3 godziny temu, kanabis napisał: Poza tym wydawac 1500 na druga konsole kiedy za rok moze byc juz ps5? Nie będzie PS5 za rok. 1 godzinę temu, XM. napisał: Dobrnalem do 6 chap i pytanie -te misję z honorem będą jakoś oznaczone? Jak najszybciej podbić pasek "respektu" na maxa? Kurde w połowie go mam ;( No są zaznaczone na biało jak misje strangerów. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: Nie będzie PS5 za rok. Ok widze ze masz pewne info wiec ci wierze 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 na ps5 bedzie remaster rdr? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 10 godzin temu, Wredny napisał: Czarne miśki uciekają defaultowo chyba, tylko grizzly są agresywne. Przecież to był grizzly A tak poza tym to niespecjalnie chce mi się multi odpalać zwłaszcza, że zbugował mi się pucharek za Spoiler panią Hobbs o czym dowiedziałem się jak ostatnio zerknąłem na pucharki. Po powrocie do domu figurki już nie było, a Hobbsowa chatka też pusta. Niby zawsze mogę odpalić grę jeszcze raz ale średnio mi się widzi szukanie zwierzątek raz jeszcze. Za długo już chyba cisnę w tą gierkę... Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Musisz znaleźć figurkę i ja postawić na swoim miejscu. I tak chyba 5 razy. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 To znaczy? Jest dalsza część tego zadania? Spoiler Znaczy ktoś mi zajumał wiewiórkę? Kto byłby na tyle głupi żeby... JACK! Ten gówniorz dostanie w(pipi) zaraz. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 22 minuty temu, Farmer napisał: A tak poza tym to niespecjalnie chce mi się multi odpalać zwłaszcza, że zbugował mi się pucharek za Spoiler 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Na mapie z pierwszej części jest dużo misji ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Nie aż tak dużo, może z kilkanaście. Cały drugi epilog jest w West Elizabeth, ale do New Austin nie wjeżdżacie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Dobra, myślałem, te tereny się nie zaliczają do New Austin, ale gafa Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Szkoda ze w armadillo nic nie ma :(, po zakończeniu fabularnego wątku chyba nie ma nic do roboty na tej mapie już, zwłaszcza tej z pierwszej części Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 kurde gdyby tak się dało ograć RDR1 na obecnej generacji, mogliby wydać jakiś remaster w 4K Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 5 minut temu, BoroBoro napisał: Szkoda ze w armadillo nic nie ma :(, po zakończeniu fabularnego wątku chyba nie ma nic do roboty na tej mapie już, zwłaszcza tej z pierwszej części Ale pozwiedzaj sobie tę starą mapkę, bo jeszcze jest sporo do zrobienia wyniszczone cholerą Armadillo (idź do general store i zobacz co powie John jak zobaczy obraz na półce), żywe Tumbleweed, trzy legendarne zwierzęta, trzy legendarne ryby, nowe zwierzęta i rośliny, ukryty skarb Otisa Millera. Czułem się tam, jakbym wrócił do domu, tak bezpiecznie, ale nie do końca xd Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Robił ktoś te wyzwania strzeleckie? Jak ja mam wytrącić broń trzem typom, skoro wszyscy mają ją na stałe przyspawaną do dłoni? Jak strzelę drugi raz w łapkę to typ umiera Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 @Wredny niestety niektóre wyzwania są durne i bardziej na szczęściu polegają. W tym chyba najlepiej podejść jak najbliżej, deadeye, oznaczyć spluwę i liczyć, że się uda. A najlepiej zobacz na yt, tam są pokazane wszystkie wyzwania. Mi kilka razy pomogło. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Wredny napisał: Robił ktoś te wyzwania strzeleckie? Jak ja mam wytrącić broń trzem typom, skoro wszyscy mają ją na stałe przyspawaną do dłoni? Jak strzelę drugi raz w łapkę to typ umiera Spoiler Ja to zrobiłem po skończeniu gry przy głównym wejściu do Fortu Mercer, i przy okazji kolejne, czyli strącenie trzech kapeluszy z głowy Lancaster, deadeye i znaczna odległość, pykło przy drugiej próbie Edytowane 8 grudnia 2018 przez Figuś Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 (edytowane) Pamietam, ze robilem zadanie pt. Money Lending and Other Sins (lV). Problem w tym, ze nie widnieje na liscie missji. A teraz wlasnie zaczalem czesc V tego zadania. Pytanie jest nastepujace: czy moglem zaczac kolejna czesc jezeli nie ukonczylem(teoretycznie), czesci IV ? Pytanie wydawac sie moze retoryczne, ale tak wlasnie mam. Edytowane 9 grudnia 2018 przez MEVEK Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 (edytowane) 26 minut temu, MEVEK napisał: Pamietam, ze robilem zadanie pt. Money Lending and Other Sins (lV). Problem w tym, ze nie widnieje na liscie missji. A teraz wlasnie zaczalem czesc V tego zadania. Pytanie jest nastepujace: czy moglem zaczac kolejna czesc jezeli nie ukonczylem(teoretycznie), czesci IV ? Pytanie wydawac sie moze retoryczne, ale tak wlasnie mam. One się nakładają na siebie i i medal dostajesz dopiero za ostatnią część misji, i chyba nie dało rady ich pominąć do 6 chaptera. Edytowane 9 grudnia 2018 przez Figuś Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Za to chyba w ogóle nie dostaje się medalu. Przynajmniej ja nie widzę swojego w VI chapterze (ale trofik wpadł). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 ale to polowanie to jest wrzut na dupie czasami. Chce miec wszystkie torby, ale weź znajdź 3 gwiazdkowego bobra albo borsuka Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 (edytowane) Ostatnia nie pojawia sie w dzienniku. Dziwne? To jak mam uzyskać złoto za misje ? 6 minut temu, MaZZeo napisał: ale to polowanie to jest wrzut na dupie czasami. Chce miec wszystkie torby, ale weź znajdź 3 gwiazdkowego bobra albo borsuka Bobra znalazłem idą w gore rzeki przy brzegu w zaroslach, zaraz po ubić legendarnego. Inna sprawa, ze nie umiem go zabić. Chyba tylko trujaca strzała, bo nie mam czerwonej kropki na zwolnieniu ? Edytowane 9 grudnia 2018 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi