Farmer 3 268 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Legendarne zwierzaki to i z armaty możesz zabijać. W tym przypadku broń nie ma znaczenia (ani punkty witalne) i nie wpływa na jakość skór. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Godzinę temu, Farmer napisał: Legendarne zwierzaki to i z armaty możesz zabijać. W tym przypadku broń nie ma znaczenia (ani punkty witalne) i nie wpływa na jakość skór. Miałem na myśli normalnego bobra. Legende ubiłem wcześniej, tak jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 No to wal w łepetynę. U większości (jeżeli nie u wszystkich) jest to strefa witalna. W ogóle bobry na 3* to pryszcz w porównaniu z innymi zwierzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Polowanie i zbieractwo to jeden z gorszych elementow tej gry. Jeśli ktoś jeszcze myśli czy robic 100% to posłuchajcie dobrej rady i olejcie to. Świetne wrażenie które robi główna część gry zostaje zatarte przez spamowanie wiedźmińskimi zmysłami przez kolejne 20-30h. Najsmieszniejsze jest polowanie na egzotyki kiedy gra nie spawnuje zwierząt które zabijamy. I to nie jest żadna teoria spiskowa tylko tak napisana jest ta gra. Aby to wytestować wystarczy pojechać w miejsce gdzie jest masa aligatorów. Zobaczycie w okol siebie około 10, zabijcie 2 czy 3 to reszta zniknie z obszaru praktycznie na waszych oczach i już żaden sie nie pojawi w okolicy przez jakies 2 doby. I tak jest z każdym gatunkiem więc zbierając 30 tych rózowych s(pipi)ysynow gramy w spanie w obozie na bagnach. Szkoda że sie medytować nie da jak w Wiedzminie. Albo wyzwanie zielarza żeby zebrać każdą roślinę jeszcze raz. I objeżdzaj znow każdy zakatek mapy i rwij 43 różne rodzaje badyli ktore już kiedyś zerwałes ale wyzwanie nie było jeszcze aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 418 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Przeciez polowanie to jedna z najzaje,bistrzych rzeczy w grze. A ze juz ktos chce gre robic na 10p% i inne zboczone rzeczy no to wtedy moze sie nie spodobac logiczne. Mazzeo znajdz na mapie znacznik gdzie wystepuja bobry przeczesz okolice i tam nie ma bata musi sie pojawic przynajmniej jedna sztuka na 3*. Lekki sztucer, deadeye na lepetyne , fast attack i po szmulu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Miałem dziś drugą część zadania u Marko Dragica. Tak dobrze zrobionego deszczu/burzy chyba jeszcze nie było. To niebo, od czasu do czasu przecinane piorunem i ten wiatr kołysający drzewa. I jak to wygląda na dalszym planie. Jeszcze przy podobnej pogodzie za oknem, aż się to czuje na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 A ja wreszcie dotarłem do Epilogu i wyciągnąłem spod łóżka skrzynkę z pewnym kultowym Spoiler strojem Ależ mi się tu podoba, choć brakuje mi Spoiler wiadomokogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ta misja z Dragiciem jest zbugowana czy jak? Znacznik mi znika co chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 musi być noc i burza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Kurła ale ten sequel The Shootist jest dobry, jenysiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Oj były ciareczki jak wjechał ten mesjasz No i akcja w stodole Spoiler jak John rozyebał typa z obrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 14 godzin temu, messer88 napisał: musi być noc i burza Chyba tylko noc, burza to już jest skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 134 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Weteranek93 3 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Siemano! Mam pytanko - czy zadania takie jak "Księżne i inne zwierzęta" czy zadanie polegające na zbieraniu kości można zaliczyć po przejściu epilogu : Spoiler grając Marstonem? Szczerze mówiąc nie mam w chwili obecnej cierpliwości do szukania znajdziek, a tym bardziej do polowania na czaple (zacząłem robić pierwsze zlecenie z "Księżnych", upolowałem 3 śnieżne czaple i od 5 godzin szukam 2 pozostałych i nic się nie spawni ... wrrr) i nie wiem, czy mam się uzbroić w cierpliwość i tego szukać, czy mogę kontynuować fabułę, a tym zająć się po przejściu gry.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Lumbago Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 3 godziny temu, Weteranek93 napisał: Siemano! Mam pytanko - czy zadania takie jak "Księżne i inne zwierzęta" czy zadanie polegające na zbieraniu kości można zaliczyć po przejściu epilogu : Szczerze mówiąc nie mam w chwili obecnej cierpliwości do szukania znajdziek, a tym bardziej do polowania na czaple (zacząłem robić pierwsze zlecenie z "Księżnych", upolowałem 3 śnieżne czaple i od 5 godzin szukam 2 pozostałych i nic się nie spawni ... wrrr) i nie wiem, czy mam się uzbroić w cierpliwość i tego szukać, czy mogę kontynuować fabułę, a tym zająć się po przejściu gry.. Wszystko, co jest potrzebne do osiągnięcia 100% w grze, można zrobić po ukończeniu ostatniej misji. Jeśli chodzi o czaple, to polecam szukanie w tym miejscu: Zapisz grę, sprawdź czy coś się pojawiło (jeśli nie to wczytaj), zabij, zapisz i tak w kółko. Ja jeszcze dla pewności wszystkie truchła przenosiłem na pobliską drogę, żeby nie przeszkadzały w spawnowaniu się ptaszysk Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Poltora miesiaca spanialej przygody dobieglo konca. Te postaci, ta muzyka, fabula, cutscenki teraz tylko pustka w serduszku najlepsze gamingowr doswiadczenie od premiery gerarda z riviery i na pewno sandbox a moze i giereczka tej generacji 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Weteranek93 3 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 7 godzin temu, Mastah napisał: Wszystko, co jest potrzebne do osiągnięcia 100% w grze, można zrobić po ukończeniu ostatniej misji. Jeśli chodzi o czaple, to polecam szukanie w tym miejscu: Zapisz grę, sprawdź czy coś się pojawiło (jeśli nie to wczytaj), zabij, zapisz i tak w kółko. Ja jeszcze dla pewności wszystkie truchła przenosiłem na pobliską drogę, żeby nie przeszkadzały w spawnowaniu się ptaszysk Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 no i skończone minusy: - mechaniki gameplayu + lag - misje jedz i zabij x 999 - odleglosci od misji do misji momentami i jednak czas gry przegięty mocno choc epilog sztywniutki plusy: - POSTACIE - FABULA - SWIAT - MUZYKA - OPRAWA - i cala reszta 8/10 nie no kur.wa 10/10, je.bac god of war Cytuj Odnośnik do komentarza
grzech83 6 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Miał ktoś problem z 9 wyzwaniem jeźdźca (przejechać z Van Horn do Blackwater poniżej 17 minut)? Już któryś raz z rzędu próbuję i nie wchodzi, odpaliłem nawet stoper w telefonie i spokojnie w 12 minut to robię, oczywiście nie dotykam wody, no chyba, że kałuże i deszcz też się zaliczają... Ktoś może miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 134 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wpadło za trzecim razem, za pierwszym mnie misiek zrzucił z kunia, za drugim napadli bandyci i też spadłem z konia Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 18 minut temu, grzech83 napisał: Miał ktoś problem z 9 wyzwaniem jeźdźca (przejechać z Van Horn do Blackwater poniżej 17 minut)? Już któryś raz z rzędu próbuję i nie wchodzi, odpaliłem nawet stoper w telefonie i spokojnie w 12 minut to robię, oczywiście nie dotykam wody, no chyba, że kałuże i deszcz też się zaliczają... Ktoś może miał podobny problem? nie to zebym cos ale masz pewnosc ze jezdzisz w dobra strone?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzech83 6 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 16 minut temu, Szymek_PL_ napisał: nie to zebym cos ale masz pewnosc ze jezdzisz w dobra strone?? HA HA HA dobre, tak jak jest napisane w opisie wyzwania: z VAN HORN do BLACKWATER 19 minut temu, Figuś napisał: Wpadło za trzecim razem, za pierwszym mnie misiek zrzucił z kunia, za drugim napadli bandyci i też spadłem z konia Hmm, to nie można w ogóle spaść z kunia????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 134 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 34 minuty temu, grzech83 napisał: HA HA HA dobre, tak jak jest napisane w opisie wyzwania: z VAN HORN do BLACKWATER Hmm, to nie można w ogóle spaść z kunia????!!!! Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi