Najtmer 1 082 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 aphromo nie uniosl krytyki, i tlumaczy sie specyficznym montazem, ktory nie ma nic do faktu, ze typ dekonstruuje mechanike gry bardzo porzadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Polecam obejrzeć wszystkie filmiki. Rockstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dobra, dotrwalem do 1. 30, jesli typek w filmiku ktory ma byc niby - analiza asekuruje sie, ze "moja opinia to tylko moja opinia", to naprawde szkoda tracic czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 255 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ktoś cie prosił żebyś raportował po każdej obejrzanej minucie? Trzeci raz jeszcze napisz że nie obejrzałeś, bardzo dużo to wnosi do dyskusji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Czy rozdział nr 5 to jakaś prowokacja? W ogóle im dalej tym bardziej się ta powolna i wiarygodna narracja zaczyna zmieniać w brykanie po wydarzeniach. Trochę lipa. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jak rozumiem masz dopiero początek 5 chapterka? reszta chaptera jest już okej i jest pare bomb w nim Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 nom, lada moment spodziewam się Sully'ego i Chloe Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Po rozpoczęciu 5 chaptera zamknąć oczy albo przynajmniej nie rozglądać się za bardzo, sprintem do znacznika z misjami, postrzelać trochę i naaaawet nie wytrąca to za bardzo z klimatu. Dzięki bogu że ta zmiana otoczenia nie trwa zbyt długo a główna akcja dzieje się przy wodzie, a nie w głębi dżungli , koniec końców nie miałem niesmaku po tym, ale dobrze tego też nie zapamiętałem. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ta zmiana wywolala u mnie spore zmieszanie. na tyle ze wylaczylem konsole i oddalem gre koledze XD skoncza sie dobre gry do ogrania, to moze wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 No generalnie to skończyłem, straszny moloch ta gra, moim zdaniem bezdyskusyjne goty i może gotg, ale nierówne w ch,uj, jakieś elementy designu zaimplementowane na początku gry, potem zniknają, pod koniec gry dopiero zwróciłem uwagę na muzykę w grze, bo na początku jej nie było, tempo fabuły też jakieś takie nierówne, raz fabuła pędzi, raz zwalnia, fajny pomysł na końcówkę gry ale jakoś średnio zrealizowany moim zdaniem. Mimo wielu wad wystawiłbym jej -10/10, ale kredyt zaufania do Rockstar się wyczerpał i więcej tego samego już nie jestem w stanie od nich przyjąć. Do zaorania jest ten silnik, pora zmienić podejście do desingu questów. Myślę, że 2018 to byl ostatni moment na wydanie tej gry, bo trochę później już by jej nie uszły na sucho niektóre głupotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 mnie rozje.balo na sam koniec Spoiler mierzymy sie z dutchem i tym drugim oszolomem - nacisnij X zeby wygarnac o Arturze xdd press X to endgame Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 polecam zagrać w rdr z 2010 :))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 10 godzin temu, ragus napisał: nom, lada moment spodziewam się Sully'ego i Chloe bryyyyyym jeepem w błocie 1 godzinę temu, szejdj napisał: pod koniec gry dopiero zwróciłem uwagę na muzykę w grze, bo na początku jej nie było Badałeś uszy mordo? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Rozdział V jest bardzo potrzebny aby docenić jak jest to zaje bista gra w pozostałych chapterch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 5 oprócz tych paru misji też jest zayebisty Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mi nie siadł. Bardzo czekałem na jego koniec. Wybił mnie z wczuty, czułem się strasznie hu jowo bez swojego ekwipunku i konika:( Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 anczarted fajnie się zaczęło, potem trochę już męczyłem na szczęście nie trwało zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 B.O.A.H Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Skończyłem i - no wspaniała gra, mimo swoich wad wymienianych przez niektóre osoby. Jednak Arthur Morgan > 3/4 postaci z gierek rockstara do tej pory. I ta muzyka na koniec. Konsoli nie wyłączyłem do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 no to prawda, żadnej postaci od R* nie polubiłem tak jak Artura, szczególnie końcówka. Artur > Geralt Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Kilka pytań: -Reszta rewolwerowców(nie licząc początkowej czworki) uaktywni się w późniejszym czasie? -W, którym akcie można ominąć misje albo zablokować do nich dostęp(nie licząc misji związanych z honorem) -Czy misje dla obozowiczów uaktywnią się same czy muszę gadać do ludzi? -Jakbym pewne misje dla strangerów(związane ze zbieractwem) zrobil po ukończeniu fabuly to strace cos w dialogach/cutscenkach? -Które dokładnie misje ze zbieractwem nie nagradzają zadnymi dialogami/przerywnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 6 minut temu, SlimShady napisał: -Reszta rewolwerowców(nie licząc początkowej czworki) uaktywni się w późniejszym czasie? Nie ma 'reszty' wracasz pózniej do ziomka co pisał książkę w Saint Denis i będzie jeszcze jedna misja w tym wątku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Godzinę temu, SlimShady napisał: -W, którym akcie można ominąć misje albo zablokować do nich dostęp(nie licząc misji związanych z honorem) II, III, IV, VI Godzinę temu, SlimShady napisał: -Czy misje dla obozowiczów uaktywnią się same czy muszę gadać do ludzi? Musisz chwilę pocampić w obozie i sami podejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Kolejny zestaw pytań, ale możliwe, że to easter egg: -O co chodzi z Spoiler tułowiem bez glowy i nog zawieszonym pod mostem i napisem na scianie, "patrz na moją pracę". To jest misja czy easter egg? -Co się stanie jeśli na farmie Spoiler odejdziemy od stołu? -O co chodzi z notatką w chacie na temat księżyca, góry i jakiegoś bożka. To jest misja czy easter egg? -Kim był chłop Spoiler znaleziony na plaży, który napisał list miłosny do Bonnie? Do którego aktu najpóźniej muszę ogarnąć temat z przedmiotami dla obozowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 3 minuty temu, SlimShady napisał: -O co chodzi z Queścik poboczny. Eksploruj świat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi