Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mialem zamiar zbadac wszystkie zwierzeta (poki co 75%) i znalezc znajdzki (procz kart), ale jakos stracilem motywacje. :/ Gdzie w grach Rockstar zawsze chcialo mi sie czyscic mape. Troche za duzo czasu to chyba zajmuje i sie nie chce.

• Lubię! 1
Opublikowano

Karty na szczęście można pominąć kupując paczki premium fajek, a zwierzęta to niestety więcej farta niż skilla i to rzeczywiście może w(pipi)ić.

Opublikowano
35 minut temu, Lukas_AT napisał:

Problem w tym, ze czasy kiedy przy grze moglem grindowac z odpalonym youtubem na lapku juz minely. A tak te zwierzeta, kosci i inne duperele trzeba znalezc. 

ja wszystkie znajdźki szukałem z mapkami z oficjalnego poradnika, oldskulowe i przyjemniejsze podejście moim zdaniem

Opublikowano

No nie wiem nie wiem. Wbijanie 100% było dla mnie czystą przyjemnością i zrobiłem to 2 razy. W dwójce no tak średnio bym powiedział. Nie cierpię znajdziek których nie ma szans znaleźć samemu. Czelendże też gorsze niż w pierwszej części, no i te nieszczęsne złote medale :yakubu: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy większość misji w tej grze odbywa się z towarzyszem (towarzyszami)? Trochę mnie to zaczyna męczyć.

Gra jest spoko, choć chwilowo to bardziej cinematic experience, a nie gra video. Muzyka niszczy jądra.

Opublikowano

Gameplay i świat to tam chuy, ten rozwleczony i nudny pseudo realizm też chuy, grę przeszedłem dawno temu, a po dziś dzień zapuszczam utwory, które tam zagrały. :fsg:

Opublikowano

Ja bym chciał. Tylko wpierw niech usuną calutkie obecne multi, dadzą remaster z jedynki to się będzie pykać w meczyki "przewrót, headshot, przewrót, headshot, przewrót..."

Kurde, nawet bym kwiatki pozbierał do albumu i grindowałbym do upadłego Tesoro Azul.

Opublikowano

Mam pytanie, kiedyś wyszła aktualizacja która zepsuła grafikę, wiem że zabrali jakiś filtr który powodował lepsze światło w pomieszczeniach o ile dobrze pamiętam, nie wiecie czy to zostało naprawione? I czy da się grać na xone bez aktualizacji?

Opublikowano
5 minut temu, Dragen napisał:

czy da się grać na xone bez aktualizacji?

Tak, ale musisz być w trybie offline przed instalacją gry i najlepiej nie łączyć się z Live dopóki nie skończysz gry.

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

Już jest remaster jedynki.

I źle nie wygląda ale to pełna wersja z multi czy tylko sam singiel? Zresztą może źle tamto napisałem. Chodzi po prostu o to żeby te obesrane multi z RDR2 bardziej przypominało formę znaną z jedynki. Tamto multi nie było wybitne ale dało się czerpać średnią przyjemność z grania. Tutaj free roam to kpina, a mecze w multi ssą :reggie: