Wredny 9 450 Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 37 minut temu, _Red_ napisał: jakims psychofanem westernow nie jestem, za to np. setting post-apo uwielbiam. To podobnie jak ja (Days Gone ograne? bo tam też sporo z RDRII jest), co nie zmienia faktu, że dla mnie RDRII to najlepsza gra, w jaką w życiu grałem - mój absolutny TOP gierek ever 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Robię questa z napadem na furmankę z towarem. - gra każe założyć maskę, żeby nikt mnie nie poznał - podczas napadu woźnica się wygadał, ze wlascicielem towaru jest byznesmen, który jak się okazalo juz wczesniej miał z nami na pieńku - w tej sytuacji co na cały głos mówi twoj kompan, w celu zapewnienia zachowania anonimowosci? "HEJ ARTUR, POMUSZ MI WYPAKOWAĆ ŁUP" Taki trochę stealth mode. Edytowane 16 Lipca 2019 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Moment kiedy Artur jedzie na koniu a w tle przygrywa Unshaken D'angelo to dla mnie jeden z najlepszych momentów w historii gier. Ten moment to idealne dopasowanie chwili w opowieści, obrazu i muzy. Wiem że to nic odkrywczego ale Rockstar to mistrzowie w branży. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 RDR II to po prostu gra, która budzi skrajne emocje. Mnie np. historia gangu mega wciągnęła i to głównie przez nią byłem w stanie znieść ten realizm, który też trzeba przyznać, że może odpychać od gry, zwłaszcza brak normalnje, szybkiej podróży albo konieczność oglądania kolejnych tych samych animacji przeszukiwania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dla mnie to gra pomnik, możecie się śmiać ale gram od premiery i trwa to do dzisiaj bo to cudo dawkuję sobie pomału, gram z przerwami i lubię wracać do wątku głównego jak do dobrej książki. Moment kiedy Artur dowiaduje się że Spoiler Jest chory i zaczyna się tytułowe redemption jest genialnym posunięciem ze strony twórców. Wszystko zaczyna wyglądać inaczej, nawet głupi wypad na ryby cieszy i ta obawa czy zdążę jako bohater zakończyć wątek główny czy wzorem Tonyego Soprano... RDR2 do spółki Wiedźminem3 to gry generacji pod każdym względem i cieszy to że Polska ma w branży mistrza wagi ciężkiej. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 I co czules w tym momencie z Unshaken? Chcialbym zrozumeic jak ten moment powinien byc odebrany albo jakie emocje powinien wywolac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Zagraj to zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 No grał tylko kanapki robił wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 godzinę temu, estel napisał: I co czules w tym momencie z Unshaken? Chcialbym zrozumeic jak ten moment powinien byc odebrany albo jakie emocje powinien wywolac. A co czułeś w jedynce jak wjeżdzałeś do meksyku przy Far Away? Albo pózniej z Dead Man's Gun? Też nic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 pewnie mieszał wtedy bigos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Głową? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 W sensie że Sutek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nogom Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ale wy durni jestescie Powaznie pytam, bo duzo ludzi mowi ze super moment, ale nikt nie potrafi powiedziec dlaczego. Mnie ten moment nie porwal w ogole, wiec ustawilem cinematic i poszedlem mieszac w garze. Na pewno jakbym patrzyl na TV to bym przezywal tak jak wy. RDR wjazd do Meksyku - chyba tylko zaskoczenie, ze jest jakis wokal. Poza tym nic nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 29 minut temu, estel napisał: Powaznie pytam Też powaznie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 No dlatego Ci odpisalem. Nie pamietam juz za bardzo historii RDR poza glownym motywem i koncowka, ktora jest Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 19 godzin temu, Absolem napisał: Moment kiedy Artur jedzie na koniu a w tle przygrywa Unshaken D'angelo to dla mnie jeden z najlepszych momentów w historii gier. Ten moment to idealne dopasowanie chwili w opowieści, obrazu i muzy. Wiem że to nic odkrywczego ale Rockstar to mistrzowie w branży. (pipi)e mogliby w końcu wrzucić preorder na tego winyla! C'nie Absolem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 godzinę temu, estel napisał: duzo ludzi mowi ze super moment, ale nikt nie potrafi powiedziec dlaczego. 19 godzin temu, Absolem napisał: Ten moment to idealne dopasowanie chwili w opowieści, obrazu i muzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Godzinę temu, ornit napisał: (pipi)e mogliby w końcu wrzucić preorder na tego winyla! C'nie Absolem? Jasne, kolejna płyta którą kupię tylko dla jednego utworu. D'angelo szanuję bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 3 godziny temu, estel napisał: Ale wy durni jestescie Powaznie pytam, bo duzo ludzi mowi ze super moment, ale nikt nie potrafi powiedziec dlaczego. Mnie ten moment nie porwal w ogole, wiec ustawilem cinematic i poszedlem mieszac w garze. Wyczuwam tu dość zaawansowane stadium "berionizmu"... Są takie momenty w gierkach, gdzie się to czuje, lub nie i jeśli w tym momencie nie czujeesz nic, to znaczy, że jesteś rudy nie masz duszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ?ynneL reszta gry meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Koledzy, mam nadzieję, że wybaczycie mi offtop ... wczoraj grałem z jakąś randomową ekipą chyba z Francji .. No i zastanawiam się co oni jedli bo przez dłuższą chwilę wyglądało to jn ... słabo trochę bo dźwięk szedł przez amplituner .... :] Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Dotarlem do Saint Denis w Chapterze 4. Ciekawa zmiana otoczenia i tempa gry. W koncu kilka misji blisko siebie, a nie po dwoch przeciwleglych końcach mapy. Mam wrazenie, ze gram juz z miesiac, a to dopiero chyba półmetek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jaki półmetek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi