Opublikowano 18 października 20195 l Wreszcie wpadły mi dwa trofea za oznaczenie i oskórowanie wszystkich gatunków zwierząt. Oł bejbe czuję jakbym zdobył platynę, a tu dopiero... 55%
Opublikowano 20 października 20195 l Weźcie mi pomóżcie, bo chcę się wkręcić mocniej w tę grę. Czy warto być dobrym czy złym? Porobiłem trochę trzody i połowa miasta mnie goni. W wyniku czego nie mogę nawet misji w spokoju rozpocząć. Jak to uczciwie zarobić pieniądze? Staram się poszukać legendarnych zwierząt, a gdy wchodzę w ich teren, to każe mi je wytropić i się zastanawiam, czy to jakaś mechanika, którą po pijaku ominąłem, czy chodzi że faktycznie mam się skradać po całym terenie i szukać na czuja.
Opublikowano 20 października 20195 l Gra nie jest zbytnio zaprojektowana do bycia złym, zresztą średnio to pasuje do głównej postaci. Normalnie graj swoim tempem, kasa przyjdzie z czasem.
Opublikowano 20 października 20195 l No grałbym swoim tempem, ale potrzebuję tak z 300 dolców by spłacić kary, inaczej mnie gonią przed rozpoczęciem misji xd
Opublikowano 20 października 20195 l Rób napady na sklepy, dyliżanse(poza misjami). Na poczcie przeproś i obiecaj, że już nie będziesz, a później graj jako szlachetny kowboj.
Opublikowano 20 października 20195 l Jak wkraczasz na teren legendarnego zwierzaka odpalasz zmysł wiedźmina i musisz znaleźć chyba 3 ślady zwierza i wtedy się pojawia na tym terenie
Opublikowano 20 października 20195 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Jak wkraczasz na teren legendarnego zwierzaka odpalasz zmysł wiedźmina i musisz znaleźć chyba 3 ślady zwierza i wtedy się pojawia na tym terenie Nie wiedziałem że jest w tej grze zmysł wiedźmina. O cie hój.
Opublikowano 20 października 20195 l @Figaro Z tego co pamiętam do gdzieś na początku w pobliżu naszego pierwszego obozu można znaleźć spalony budynek szeryfa. Tam w zgliszczach jest sejf i można z niego zgarnąć sztabe złota którą możesz sprzedać za dobry sos. Edytowane 20 października 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 20 października 20195 l gifaro nawet w gierce biedak obesrany, w którego ludzie rzucają cegłami xd
Opublikowano 20 października 20195 l W polowie drugiego rozdzialu pan Arthur Morgan zostaje programista i plywa w hajsie
Opublikowano 20 października 20195 l all you had to do was follow the damn code am Edytowane 20 października 20195 l przez maciucha
Opublikowano 20 października 20195 l Też was w(pipi)iało jak dutch co chwilę pytał jak tam programowanko idzie?
Opublikowano 21 października 20195 l Porównanie wersji PC z kokosem na podstawie trailera wec w grę wchodzi jeszcze kompresja.
Opublikowano 21 października 20195 l 20 godzin temu, Figaro napisał: Czy warto być dobrym czy złym? Porobiłem trochę trzody i połowa miasta mnie goni. To nie GTA u licha!
Opublikowano 7 listopada 20195 l Czy wyszła już wersja GOTY z wszystkimi DLC na płycie ? Googluje ale nic nie znajduje ....
Opublikowano 7 listopada 20195 l Jaki jest sens goty jak nie było fabularnych dodatków? Do GTAV też nie było goty.
Opublikowano 7 listopada 20195 l 44 minuty temu, kufir napisał: Czy wyszła już wersja GOTY z wszystkimi DLC na płycie ? Googluje ale nic nie znajduje .... nie no weź