Opublikowano 10 grudnia 20195 l Czy szósty rozdział to ostatni moment żeby zająć się misjami nieznajomych? Ew. czy można się tym zająć po skończeniu całej fabuły?
Opublikowano 10 grudnia 20195 l Większość można dokończyć ale pojawiają się takie które da się zrobić tylko w tym rozdziale
Opublikowano 13 grudnia 20195 l https://www.rockstargames.com/newswire/article/61291/Red-Dead-Redemption-2-Photo-Mode-and-Story-Mode-Additions-Now-Availabl?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=rdr2-ps4additions-12132019&utm_content=newswire Myśleliście że wkleiłem dużo fotek na forumek? To czekajcie teraz
Opublikowano 24 stycznia 20205 l https://www.rockstargames.com/newswire/article/61354/Arthur-Morgan-3D-Figure-by-Michele-Pede pierdzielony jaką figurkę odwalił
Opublikowano 16 lutego 20205 l jak dla mnie najlepsza gra jaka wyszła na tą generację, jest coś lepszego ?
Opublikowano 1 marca 20205 l Nie wiem co mi się w głowie poprzestawiało, ale RDR 2 w końcu kliknął. Ależ miałem teraz ciareczki z napadem na bank w 3 rozdziale, a potem ucieczka z tą genialną muzyką
Opublikowano 7 marca 20205 l Dla mnie gra generacji a Rockstar to mistrzowie w swoim fachu, tęsknię. Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 7 marca 20205 l Nie pamiętam dokładnie, mimo że grałem niedawno, ale tam się jakoś w menu pauzy wchodzi w 'tryb fabularny' czy coś takiego, masz tam wybór rozdziałów, a tam każda misję. Chyba tam się da to zrobić. A ta nuta, która wrzuciłes Po skończeniu gry słuchałem tego utworu kilka dni, a dzisiaj znowu sobie o nim przypomniałem i zaraz leci ponownie. Edytowane 7 marca 20205 l przez Ludwes
Opublikowano 13 czerwca 20204 l Wróciłem do rdr 2, do drugiego rozdziału po dość długiej przerwie. Obecnie jestem w trzecim rozdziale i nie widzę swojego pierwszego konia z którym byłem zżyty. Czy on przepadł całkowicie (zginął), czy gdzieś w stodole go znajdę? Pytam bo już kolejna misje mam tego randoma
Opublikowano 16 czerwca 20204 l No nie powiem, wkręciłem się, kończę trzeci rozdział. Podoba mi się samo chodzenie i podziwianie widoków, po co mam jechać do Karpacza, czy do lasu połazić bezsensu jak mam grę? I przy tym się nie męczę. Na początku odpychała ta złożoność, typu czyszczenie broni, szorowanie konia... ale na szczęście gra informuje co i jak. A gdzieś na forum/shoucie, coś mi się przewinęło, że sporo osób krytykuje pewną misję, że jest nudno, czy coś w ten deseń. O co chodzi? Proszę o spoiler
Opublikowano 16 czerwca 20204 l W dniu 16.06.2020 o 11:02, grzybiarz napisał(a): Na początku odpychała ta złożoność, typu czyszczenie broni, szorowanie konia... ale na szczęście gra informuje co i jak. Ja tam takie rzeczy olewałem. Czasami tylko jechałem coś sprzedać, kupić żarcie, czy jakieś tam modyfikacje. Także jak nudzą Cię takie rzeczy to śmiało można olać.
Opublikowano 16 czerwca 20204 l he he wczoraj zacząłem swoją przygodę z RDR2. No wygląda to zacnie, fajny prolog choć chyba jeszcze nie ukończony. Pierwsza bitka w tym opuszczonym miasteczku górniczym zrobiła mi robotę. Świetnie się to wszystko zapowiada
Opublikowano 18 czerwca 20204 l Panowie mam pytanie czy ten problem ze znikającymi postaciami już został załatany? Gram sobie właśnie drugi rozdział dopiero pierwsza misja z wujkiem w mieście i pomocą dla dziewczyn, ale kumpel mi powiedział, że jakieś postaci mogą zniknąć jak od tej miski zacząłem. Podpowiecie jak to sprawdzić?
Opublikowano 18 czerwca 20204 l ja nic nie wiem że postacie mają znikać, a zaraz będę w 4. rozdziale. to moze byl jakis przypadek 1:1000000000