Szymek 1 048 Opublikowano 19 stycznia 2021 Opublikowano 19 stycznia 2021 1 minutę temu, Michał102 napisał: A są jakieś plotki o ew patchu? Sam bym z chęcią ograł ponownie w 60 klateczkach raczej na 100% nie bedzie. Kto mial zrobic patch pod nowe konsole to juz zrobil a jak nie zrobil to takowy zapowiedzial w przypadku R* to predzej remasterek niz patch imo Cytuj
pioooti 4 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Susan poprosiła mnie o przyprawy. Zerwałem, wręczyłem i... dostałem info, że mam wrócić do swojego namiotu po nagrodę. Chodzę, macam i nic. Nagroda będzie później? Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 3 minuty temu, pioooti napisał: Susan poprosiła mnie o przyprawy. Zerwałem, wręczyłem i... Pokaż ukrytą zawartość dostałem info, że mam wrócić do swojego namiotu po nagrodę. Chodzę, macam i nic. Nagroda będzie później? Nagrody z zadań obozowych zazwyczaj pojawiają się następnego dnia. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 (edytowane) 22 godziny temu, pioooti napisał: Susan poprosiła mnie o przyprawy. Zerwałem, wręczyłem i... Pokaż ukrytą zawartość dostałem info, że mam wrócić do swojego namiotu po nagrodę. Chodzę, macam i nic. Nagroda będzie później? Od razu zaspoiluje. Susan nie będzie nagrodą. Edytowane 21 stycznia 2021 przez LukeSpidey Cytuj
rado 5 Opublikowano 1 lutego 2021 Opublikowano 1 lutego 2021 (edytowane) Skonczylemn wlasnie Epilog/RDR2. Mam cos kolo 90% ale nie planuje robic znajdziek i innych bzdetow zeby miec 100%. Jedynie planuje jeszcz odkryc reszte mapy bo nie zwiedzilem zachodu całego. Ale chcialbym tez zobaczyc co mnie ominelo w calym swiecie RDR2. Np. wiem o tajemniczych napisach na scianach w Saint Denis wiec tam sie m.in. wybieram spotkac tego kogos. W zwiazku z tym mam pytanie, czy znacie jakas dobra interaktywna stronke/mape z wszystkimi ciekawostkami jakie mozna znalezc w tej grze? Cos zamiast ogladania sekretow na YT. Dzieki. Edytowane 1 lutego 2021 przez rado Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 19:22, rado napisał: Skonczylemn wlasnie Epilog/RDR2. Mam cos kolo 90% ale nie planuje robic znajdziek i innych bzdetow zeby miec 100%. Jedynie planuje jeszcz odkryc reszte mapy bo nie zwiedzilem zachodu całego. Ale chcialbym tez zobaczyc co mnie ominelo w calym swiecie RDR2. Np. wiem o tajemniczych napisach na scianach w Saint Denis wiec tam sie m.in. wybieram spotkac tego kogos. W zwiazku z tym mam pytanie, czy znacie jakas dobra interaktywna stronke/mape z wszystkimi ciekawostkami jakie mozna znalezc w tej grze? Cos zamiast ogladania sekretow na YT. Dzieki. https://rdr2map.com Nie ma nic lepszego. Oznaczasz co chcesz, a czego nie. Tu jest wszystko od znajdziek aż poeaster eggi. 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Grał ktoś w RDR2 na XSX? Jest jakaś poprawa? Warto brać? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Warto nawet bez poprawy. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Pare dni temu ukończyłem tego mesjasza i omg, jakaż to była piękna przygoda. Na początku epilogu byłem nieco sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, ale okazało się, że zakończenie zostało rozkminione w rewelacyjny sposób. Spoiler "Pomost" pomiędzy RDR2 i RDR mnie rozwalił. Zwiedzenie południowego zachodu zostawiłem sobie na sam koniec i to był idealny wybór, bo dopiero wtedy zobaczyłem znane miejscówki z RDR. Finał i dojechanie Micah - poezja. To jedna z tych gier pod koniec których czuje się smuteczek. Na początku dość długo zajęło mi wkręcenie sie w ten tytuł i poczucie specyficznego vibe, ale im więcej się zwiedza tego świata, im więcej poznaje się postaci i tajemnic, to tym bardziej się wsiąka. Bardzo dobrze, że Rockstar nie poszedł drogą wytyczoną przez inne open worldy, nie ma tu pierdyliarda znaczników, ale nie znaczy to, że nie ma dużej ilości kontentu. Po prostu jest tak jak w prawdziwym świecie, jeśli się na coś natkniesz i odkryjesz jakąś tajemnicę, to będziesz miał szansę ją poznać. Jeśli nie, to trudno, może uda się następnym razem coś zauważyć. Chętnie pograłbym jeszcze więcej, ale kupka zaległości czeka...A z RDR2 i tak spędziłem już bardzo dużo czasu, bo zacząłem grać w połowie grudnia i od wtedy nie spojrzałem nawet na inny tytuł. Jebany majstersztyk. 4 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Kurde kusi żeby kupić. Grałem na PS4 slim i wyglądało lepiej niż życie, a na SeriesX w 4K (mam teraz odbiornik z HDR) to musi urywać moszne. Piekna to gra jest, Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Obiektywnie nawet można tu rzec, że jest to najlepsza gra zeszłej generacji. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 44 minuty temu, orion50 napisał: Kurde kusi żeby kupić. Grałem na PS4 slim i wyglądało lepiej niż życie, a na SeriesX w 4K (mam teraz odbiornik z HDR) to musi urywać moszne. Piekna to gra jest, Jak masz ochotę zagrać drugi raz, to nie ma się co zastanawiać. Ja nawet oglądając porównania na yt widziałem, że różnice między ps4pro a xsx są od razu zauważalne 1 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Ciekawe czy szykują jakąś osobną wersję na nextgeny. Coś czuję że nie odpuszczą dodatkowego hajsu skoro nawet gta 5 dostanie nextgenowego boosta xD Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Czyli szykuje się drugie, tym razem prawilne przejście rdr2 i trzecie przejście gta5 po nieprawilnym (ps3) i trochę prawilnym (ps4). Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Może pójdą taką samą drogą jak Remedy, za upgrade trzeba będzie tylko zapłacić. 1 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 No raczej że będzie trzeba xD dodadzą coś nowego jak w przypadku gta 5 na ps4 i jak się nie podoba to nie płać i graj we wstecznej w zwyklaka Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Sadze ze jeszcze nic nie wydali bo czekają aż userbase PS5/XSX sie zwiększy i wtedy za pełną cenę wydarza GTA5 i RDR2 w wersji next-gen Cytuj
pioooti 4 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Ech, 40 godzin i dopiero meldunek w 3. akcie. Połowa to same polowanie. Absolutnie unikalne doświadczenie, ale ja nie o tym. Czy waga Arthura zwiększa się tylko po jedzeniu mięs z ogniska? W(pipi)iłem wagon krakersów, a Morgan dalej anemia. Staram się dbać o moją postać, ale już nie wiem, co robię źle. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 14.02.2021 o 17:33, pioooti napisał: Staram się dbać o moją postać, ale już nie wiem, co robię źle. Olej to panie, ja przez większość gry miałem niedowagę i nie zauważyłem, żeby to w czymś przeszkadzało. Niby zdrowie wolniej sie regeneruje, ale nigdy nie miałem problemu z tym. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Generealnie wiele mechanik w RDR 2 to troche sztuka dla sztuki. Wczuwasz się początkowo w rolę, by potem uświadomic sobie że to bez sensu i grasz na luzaku. Polecam takie podejście Cytuj
mario10 518 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 A co masz konkretnie na myśli? Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 2 godziny temu, dee napisał: Generealnie wiele mechanik w RDR 2 to troche sztuka dla sztuki. Wczuwasz się początkowo w rolę, by potem uświadomic sobie że to bez sensu i grasz na luzaku. Polecam takie podejście E, mnie tam wszystkue bardzo pasowały do samego końca gry. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Dee dobrze mówi gdy już całokowicie przeszła mi faza na odkrywanie świata, polowania i dbanie o statystyki to i tak się nic nie traci w sumie bo większość rzeczy, które sprawdzają się w open worldowym formacie gry nie przekładają się na sensowne korzyści w głównej historii. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 I dla mnie to jest okej, nie chciałbym żeby było tak jak w najnowszych asasynach że trzeba robić jakieś gówno zadania żeby dac radę skończyć grę tak samo w rdr2 nie chciałbym żeby mi kazali zebrać 100 skunksów i czesać codziennie konika żeby przejść grę. GRA ŻYCIA ELO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi