Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak w GTA z garażami tak i tu na tuning konia musisz pojechać do stajni, tam kowal Smitey zmieni ci podkowy na podbite amelinium, pozłacane strzemiona i zamontuje akcesoria na twojego ogiera :)

A tak na poważnie to w zakładce koń lub ekwipunek konia, gdy wchodzisz z nim w interakcję powinno dać się ustawić wszystkie wizualne dodatki.

Opublikowano
W dniu 8.08.2020 o 13:25, mario10 napisał:

że wolno chodzi w obozie, że przeszukiwanie domów czy zwłok do kpina i zajmuje godziny, i jeszcze kilka innych mechanik w grze już dawno powinno być poprawione jak na taką produkcję i takie studio

Ale jak "poprawione"? Piszesz, jakby to był jakiś bug, a to tak zostało zaprojektowane, żeby właśnie dodać realizmu i budować klimacik.
Nie ma nic piękniejszego, niż poranna kawka przy ognisku, wyszczotkowanie rumaka, a później wyczyszczenie giwery - tak zaczynałem prawie każdy dzionek i czułem się, jakbym tam żył :banderas:

• Plusik 5
Gość Rozi
Opublikowano

Wczoraj pierdolnąłem wszystkie gry, usunąłem save i zacząłem jeszcze raz to arcydzieło :banderas:

Opublikowano

Ja na początku myślałem, że

Spoiler

można uniknąć tego, że Arthur się zarazi, wybierając jakoś inną ścieżkę No, ale niestety. Wierzyłem też jak on, że się da wyleczyć i będzie dalej zabawa w szczelanko kombojem :( no i niezła imersja była bo grałem w lipcu jako covidowa kurwa się zaczynała rozkręcać a on pokasływał sobie.

Gość Rozi
Opublikowano

I sobie kurde jestem w Horshoe Overlook, jeżdże sobie, zwiedzam, podziwiam widoki, szukam zwierząt, tak, jak za pierwszym razem. A tu przecież dodali jeszcze nieco zawartości dodatkowej, której nie miałem szans ograć :obama:No i nie ma nic bardziej relaksującego, niż jazda koniem po lesie, przy strumykach, z tym obłędnym dźwiękiem na słuchawkach.

Opublikowano

Ostatnio położyłem łapę na pudełku, dobijam trofiki z Online i zaczynam historię od nowa, tym razem celem jest splatynowanie i ogólnie no rush : )

W zeszłym roku według statów przejście zajęło mi 86 godzin, tyle poświęciłem na sam główny wątek. Zobaczymy ile zejdzie na wymaksowanie.

image.thumb.png.712c71e2b73da559004d53a0c69b7913.png

Opublikowano (edytowane)

@baniek te staty od Sony są trochę dziwne. Mi pokazuje ponad 500h w RDR2 a teraz sprawdziłem na Rockstar Social Club i mam 180h w single i 110 w online także jak widać rozstrzał jest spory. Możliwe że na Rockstar nie zliczało czasu podczas pauzowania czy jakichś innych okołogrowych aktywności. Tak czy siak bardziej wierzę licznikowi od R*

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Za pierwszym razem grałem na podstawowym PS4. Jak nigdy nie interesowały mnie 'nowe' wersje starych gier, tak w przypadku RDR2 chętnie zobaczyłbym wersję nextgen. Mi dodanie 60 fps wystarczy do usprawiedliwienia ponownego zakupu. Wróciłbym chociażby do:

W dniu 9.03.2021 o 09:26, Rozi napisał:

No i nie ma nic bardziej relaksującego, niż jazda koniem po lesie, przy strumykach, z tym obłędnym dźwiękiem na słuchawkach.

Ten wykreowany świat jest rewelacyjny. Inne gry po RDR2 wydają się 'puste'.