Opublikowano 7 grudnia 20213 l Mi się ending w 1 bardziej podobał.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Wprowadzenie czyli ten pierwszy epizod gdzie przedzierają się przez zaspy zrobił u mnie mega robotę i fajnie mnie wprowadził w historię gangu a epilog mimo, że trochę rozwleczony to też był spoko bo grałem w jedynkę więc po końcowych wydarzeniach mniej więcej wiedziałem co się w nim znajdzie.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l ale mi zrobiliście smaka na tę gierkę znowu, a nie mam czasu teraz na kolejne 100h
Opublikowano 8 grudnia 20213 l A ja chyba skończę fabułkę ponownie bo też mam ochotę pograć kombojem.
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Kurde też bym pograł Dorobił zadań pobocznych, których nie skończyłem. Trzeba iść na pracę zdalną znowu
Opublikowano 8 grudnia 20213 l he he no to jest dla mnie jedna z tych gier, do których po prostu warto wrócić i przejść/pozwiedzać ponownie
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Oni nie potrafią dostarczyć w terminie remastera gry z ps3 więc patch do rdr2 będzie w 2025
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Nigdy nic oficjalnego nie było że jakiś nextgen patch wyjdzie. Prędzej remaster za 3 i pół bomby
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Akurat jakiś czas temu ogrywałem na PS5 i ta gra dalej wygląda super, a plus na ps5 taki, że szybciej się ładowała
Opublikowano 8 grudnia 20213 l To jest chyba jedyna gra do której bym kupił pacza z 60fps za powiedzmy 50zł xd
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Wiadomo, że jak by był to pewnie też przytulił, ale nawet spoko mi się grało.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Ja wlasnie odkąd zacząłem grać na PS5 w gry 60 FPS to przy odpaleniu czegoś w 30 FPS czuję się jakby gra delikatnie się zacinała (do dobrego to się człowiek szybko przyzwyczaja ) i tylko to mnie powstrzymuję przed ograniem RDR2. Z drugiej strony patcha to mogę nie doczekać się przez najbliższe 2 lata. Odpalać i cieszyć się grą czy czekać?
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 4 minuty temu, niunias101 napisał: Odpalać Chwilę Ci zajmie się przestawić na 30 fps a pacza się nie doczekasz.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 7 minut temu, niunias101 napisał: Ja wlasnie odkąd zacząłem grać na PS5 w gry 60 FPS to przy odpaleniu czegoś w 30 FPS czuję się jakby gra delikatnie się zacinała (do dobrego to się człowiek szybko przyzwyczaja ) i tylko to mnie powstrzymuję przed ograniem RDR2. Z drugiej strony patcha to mogę nie doczekać się przez najbliższe 2 lata. Odpalać i cieszyć się grą czy czekać? czekaj, a Pan Rockstar ci to na pewno wynagrodzi patchem za 350 zł
Opublikowano 11 stycznia 20223 l Jeszcze nigdy nie grałem. Właśnie zaczynam ogrywać na ps4 bo dopiero kupiłem. xd Ciekawe czy przepadnę jak przy jedynce. Odpaliłem gta v na ps4 i delikatnie mówiąc nie zachwyciło mnie no ale to port z ps3 to nie ma co porównywać.
Opublikowano 18 stycznia 20223 l W dniu 15.11.2018 o 12:41, MeL napisał: Pytanie zagadka: Zgarnąłem przypadkiem "Zużyty rewolwer Cattleman" - jak się go pozbyć z Inventory? Nie wiem i sam che to wiedzieć ten gówniany rewolwer jest jak wzud na dupie po co dodali syf ktury już na samym starcie jest (pipi)@wy i nikt go nie chce a obrażenia to jakbyś dostał z konfetti w mordę musiałem 6 razy strzelić by zabić npc
Opublikowano 29 marca 20223 l Grubo że jest nawet dialog pod takie rozwiązanie jak na końcu tego filmu xd
Opublikowano 29 marca 20223 l Uwielbiam tą grę, dwa razy już za mną, a na pewno będzie 3 raz. A oni robię jakieś GTA zamiast kombojów kolejną część