Opublikowano 28 sierpnia 20222 l W RDR2 i na szlaku i poza nim jest co robić, a powiem Ci że warto czasem na skróty przez las pojechać bo ciekawe niespodzianki są w środku lasu Dla mnie prolog jest świetny jak się przemieszczają przez zaspy i wprowadzenie do historii
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l No i skończyłem rozdział 2. Długi był, ale zaliczyłem wszystkie misje i trochę się pobawiłem w polowanie, bounty hunting, pokera. Wyśmienita gra. Wczuwa jest niesamowita, w tym świecie chce się po prostu być, a nie grać.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Nie bardzo rozumiem, jak komuś mógł nie podobać się prolog, ale z ostatnim postem zgadzam się w 100% - jakby to dali w VR to pewnie zamieszkałbym tam na stałe
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Też uwielbiam początek, klimat mega gęsty, napad na pociąg z tą muzyką to coś wspaniałego No i przez to że tyle czasu spędziliśmy w śniegu to wjazd w te piękne zielone lasy robi milion razy większe wrażenie niż gdybyśmy od razu zostali tam wrzuceni
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Dokładnie. A jak później wracamy w śnieżne rejony, zwłaszcza za dnia, gdy ten biały puch połyskuje w promieniach słoneczka i osadza się na płaszczu Arthura
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 6 minutes ago, Wredny said: Dokładnie. A jak później wracamy w śnieżne rejony, zwłaszcza za dnia, gdy ten biały puch połyskuje w promieniach słoneczka i osadza się na płaszczu Arthura Ehh braku next gen wersji R* nigdy nie wybaczę
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Nie kupowałeś sztabek złota do multi żeby mieć latającego konia z laserami więc to twoja wina
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Tu nie trzeba nic więcej poza patchem 60fps, nawet za 10$ żeby sobie zarobili bo to dużo pracy.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 18 minut temu, Pupcio napisał: Nie kupowałeś sztabek złota do multi żeby mieć latającego konia z laserami więc to twoja wina Ja tego multi nawet na chwilę nie odpaliłem
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Nie straciłeś zbyt dużo. Chociaż muszę przyznać że w to wożenie bimbru to się wkręciłem chwile xD Miało potencjał jak zawsze ale r* nie potrafi zrobić multi którego chcą ludzie. Chociaż na pc moderzy sami robią dobre multi do ich gier więc tylko konsolorze mają lipe
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Ja chwilę pobiegałem, przeszedłem tutorial, potem mnie ktoś zabił na dzień dobry, poszedłem do sklepu z bronią, pierwsza lepsza strzelba kosztowała tyle, że musiałbym kilka godzin grindować jakieś gówniane misję to dałem spokój. Potencjał zwłaszcza PvE był ogromny, ale R* wolało iść ścieżką GTA
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Ceny później trochę ogarnęli a dzieciaki z gta po miesiącu sie znudziły i zostali tylko true komboje więc społeczność jest git no ale jak olali temat to nie było po co w to grać bo pvp to koszmar a nie zabawa
Opublikowano 8 stycznia 20232 l 6 godzin temu, Rozi napisał: To jest niepojęte, jak wygląda ta gra To zapytaj się Tjery, albo Pipolinio czy aktualnie na tym sprzęcie masz się czym jarać
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Gra miała późniejsze reedycje na Xboxa? Dzisiaj odebrem zafoliowaną sztukę ( z plombą) i pudełko nie ma tej plastikowej zielonej części z napisem u góry tylko okładkę na cały front, w pudełku nie ma też mapy ani instrukcji.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 18 minut temu, Czoperrr napisał: Gra miała późniejsze reedycje na Xboxa? Dzisiaj odebrem zafoliowaną sztukę ( z plombą) i pudełko nie ma tej plastikowej zielonej części z napisem u góry tylko okładkę na cały front, w pudełku nie ma też mapy ani instrukcji. Ktoś uzywke spakował.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Dobra teraz widzę po prawej, że cyfrowa instrukcja i dynamiczna mapa na stronce
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Albo to pudełko ma dziwny kolor albo zdjęcie przekłamuje. Porównałeś do innych?
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 12 minutes ago, Homelander said: Albo to pudełko ma dziwny kolor albo zdjęcie przekłamuje. Porównałeś do innych? Kolor podobny, generalnie mam kilka gier i różnią się delikatnie odcieniami, ale nie mam żadnego z taką okładką. Albo klasyczne z plastikiem u góry albo nowe wersje okładek z XSX. Gierka normalnie kupiona w Empiku.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l 3 minutes ago, Rozi said: A masz drugą płytę chociaż? Są obie. Zaś pewnie polski dystrybutor złodziej coś pokombinował.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Dziwne, wszystkie edycje gier powinny mieć mapę. Tylko na polskich aukcjach widać pudełka bez map, o chuj tu chodzi.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l No dziwna sprawa, przejrzałem internet i nigdzie nie widziałem takiego wydania. Nie wiem czy iść to zwracać czy olać temat, rzadko kupuje ostatnio gry a jak już kupiłem to taki numer. Podejrzewam, że to jakaś świeża eko partia w najnowszej wersji pudełka pod XSX. Takie same mam np. z Halo Infinite albo Elden Ring.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Jak po taniości kupiłeś i nie do jakiejś tam kolekcji to bym olał temat jak gra jest w porzadku. Ja ostatnio po kilku miesiacach wróciłem do tytułu i wykonuję sobie misje. I chyba dobrze, że zrobiłem sobie przerwę, bo gra mi się bardzo ok