Pupcio 18 418 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 W każdej grze r* tak jest. Chociaż ja jak sobie grałem normalnie podczas pierwszego przejścia to raczej nigdy niecierpiałem na nadmiar gotówki Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 No z tym obozem to też była beka. Po jakimś czasie tylko nazwisko Arthura widniało w dzienniku wpłat na rzecz obozu, a jak się olało jeden czy dwa dni to wszyscy patrzyli na ciebie tak jakbyś im rodzinę obraził. Cytuj
jimmy 1 267 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ale jaki klimacik robiły te obozy, szczególnie popijawy przy ognisku i gitarce Cytuj
mario10 517 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 (edytowane) Jedyna rzecz, którą bym zmienił to faktycznie szybsze chodzenie w obozach bo to trochę wkurzało przynajmniej na początku bo jak się do tego przyzwyczai to jest spoko, a poza tym to gierka jest cudowna Edytowane 28 listopada 2023 przez mario10 Cytuj
Goshkee 10 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Dobra, a czy tylko mnie denerwował brak jakiegokolwiek sensownego systemu zarządzania bronią? Nagromadzenie tych samych albo podobnych giwer robiło się zwyczajnie strasznie upierdliwe w dalszej części gry. Dodatkowo życie utrudniało to automatyczne odkładanie broni przez bohatera podczas dłuższej jazdy. Akurat jak np. przydałby się mały sztucer na wypatrzonego prima sort królika, to pan kowboj pukawkę wsadził w kaburę - więc wskakujesz znowu w to cholerne menu, przewalasz się przez cały arsenał, żeby ostatecznie spocony od nerwów palec ześlizgnął się z przycisku, a koń wdeptał futrzaka w ziemie... Już srał pies, że nie pomyślano o jakiejś obozowej skrytce, gdzie można by odłożyć niepotrzebny złom, ale żeby nie dać możliwości jego sprzedania albo chociaż wywalenia? Oczywiście gra życia, ale mimo wszystko mało co mnie w niej tak wkur***ło. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 W którymś paczu właśnie wporwadzono skrytke i możesz odłożyć bronie których nie używasz więc jeden problem z głowy. Mnie zawsze wkurzało że na misjach dają jakieś przypisane z góry bronie jak schodzisz z konia nawet jak ich nie wybierałeś. Tak samo masz założony Karabin na pleckach ale Arthur po chwili wsadza go w juki. Dziwnie to wygląda jak potem schodzisz z kobyły i karabin magicznie się pojawia na plecach 1 Cytuj
Goshkee 10 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Godzinę temu, Pupcio napisał: W którymś paczu właśnie wporwadzono skrytke i możesz odłożyć bronie których nie używasz więc jeden problem z głowy. Aaaa, to przepraszam, to zmienia postać rzeczy. I jeszcze jakby faktycznie poprawili ten motyw ze zmieniającymi się giwerami w misjach, to byłoby miodzio. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Wiadomo, że w każdej grze są pewne mankamenty, które można poprawić. Ale powiem Wam jedno. Jak gardzę tymi remasterami i rzygać mi się nimi chce na każdym kroku, tak przeszedłem RDR2 dwa razy i za każdym razem byłem zachwycony i coś nowego odkrywałem to chyba za wersję na PS5 bym zapłacił Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Ktoś się orientuje, jak wersja PC na dzisiaj? Wspiera to w ogóle 60 FPS/120 FPS i jakieś rzeczy typu ultrawide itp.? Bo na konsolach to wiem, że oczywiście wielki R olał temat. Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ktoś się orientuje, jak wersja PC na dzisiaj? Wspiera to w ogóle 60 FPS/120 FPS i jakieś rzeczy typu ultrawide itp.? Bo na konsolach to wiem, że oczywiście wielki R olał temat. A czemu miałoby nie być na PC 60/120 fps? Działa wszystko normalnie, jest DLSS, UW (do cutscenek jest fix), 2 mody na poprawienie ragdolla/animacji śmierci/gore i jest bajka. Z tymi modami w żadnej gierce się nie postrzelasz z AI tak jak tutaj, to jak reagują na strzały, ilość animacji, cieknąca krew, różne rodzaje reakcji w zależności od miejsca trafienia, lecące części ciała. No i jest świetny nowy mod graficzny Vestalgia. 1 1 Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 K#rwa, na facebooku grube narkotyki wjechały pod postem PPE o ponadczasowości RDR2 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Fajnie że z imienia i nazwiska to możemy im wpierdolic. Cytuj
siudym 45 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) Gra ukończona, 91h, ogrywana na ONE X. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałem ale tak jakoś wyszło... Gra cudowna, niesamowite przeżycie, finał z łzą w oku... Ehhh Dla mnie jeden minus to te "ogwiazdkowanie" jakości skór zwierząt - raczej wolałbym aby jeszcze utrudnić polowanie niż to co jest obecnie. Niesamowicie irytuje gdy zły strzał powoduje obniżenie jakości skóry czy losowe wyczekiwanie na zwierzaka z 3-ma gwiazdkami. Pobiegałem w Epilogu nieco po tej pustynnej mapie (poniżej Black Water) i tam w sumie... nic nie ma. Olać to czy tam coś ciekawego jeszcze mnie czeka po zakończeniu gry? Edytowane 8 grudnia 2023 przez siudym 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 00:58, siudym napisał: Olać to czy tam coś ciekawego jeszcze mnie czeka po zakończeniu gry? Jest tam parę zdarzeń losowych, legendarne zwierzęta, kryjówki gangów czy ukrytych scenek Spoiler Jak gość kopiący groby koło kościoła, co może być mrugnięciem oka do Undead Nightmare Warto też odwiedzić szeryfa w Tumbleweed, bo fajne są tam scenki. Specjalnie dużo zawartości tam niestety nie ma. W głównej mapie wciąż po 200h odkrywam sekrety i nowe rozmowy. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 01:58, siudym napisał: Pobiegałem w Epilogu nieco po tej pustynnej mapie (poniżej Black Water) i tam w sumie... nic nie ma. Olać to czy tam coś ciekawego jeszcze mnie czeka po zakończeniu gry? Ograc epilog koniecznie. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Do gry pojawił się nowy patch, m.in. podbito wersję FSR, usprawniono HDR, czyżby przygotowanie pod remaster na obecną generację? Cytuj
Bzduras 12 517 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Na bank Darmowy paczyk, ma się rozumieć Cytuj
mario10 517 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Kurde tą grę przyjmuję od razu, jedna z gier życia. Jak będzie paczyk to byłoby super. 1 Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca To moja ulubiona gra, gdyby zrobili next gen = biorę odrazu. Drugim marzeniem byłoby gdyby zrobili remake jedynki na tym silniku. 1 Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 21 godzin temu, mario10 napisał: Kurde tą grę przyjmuję od razu, jedna z gier życia. Jak będzie paczyk to byłoby super. Z pewnoscia nie za darmo. Minimum 20$ bedzie trzeba wylozyc Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Okazuje się, że nawet John niespecjalnie lubił swojego syna, więc nie muszę mieć wyrzutów sumienia, że nie lubiłem grać gnojkiem w jedynce 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Fajny filmik ukazujący mapę z lotu ptaka. 2 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca W dniu 7.12.2023 o 04:32, Wredny napisał(a): K#rwa, na facebooku grube narkotyki wjechały pod postem PPE o ponadczasowości RDR2 Fakt jest jednak taki, że do RDR2 nie wraca się dla fabuły, a właśnie dla wszystkiego innego, co ta fra oferuje. Na samą myśl, że ogram ją jeszcze raz mam gęsią skórkę. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca W dniu 29.05.2024 o 20:12, LukeSpidey napisał(a): Fajny filmik ukazujący mapę z lotu ptaka. na pc zajebistą opcją jest wgranie sobie trainera dzięki któremu możemy zmienić się w jakiekolwiek npcta. Zwiedzałem tak mapke jako wróbelek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi