mario10 511 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 10 godzin temu, LukeSpidey napisał(a): Fakt jest jednak taki, że do RDR2 nie wraca się dla fabuły, a właśnie dla wszystkiego innego, co ta fra oferuje. Na samą myśl, że ogram ją jeszcze raz mam gęsią skórkę. Z drugiej strony historia przedstawiona w grze nie jest zła, powiedziałbym, że jest bardzo dobra. Poza historią gangu bardzo fajne są też historie poszczególnych bohaterów. Dla mnie RDR2 to gra świetna pod każdym względem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca On 6/8/2024 at 4:03 PM, Figuś said: Mogliby, tylko po co? I tak sprzedali już prawie 70mln kopii i cała para idzie w GTA VI (plus 3 osoby siedzą i taśmowo wypuszczają content do GTA Online). A tak naprawdę w 60 fpsach można pograć na średnio mocnym obecnie laptopie, nie mówiąc o stacjonarce. Imho się nigdy nie wydarzy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Wydarzy ale nie na tych konsolach i za 3 bomby. Trochę się ludzie stęsknią za 10 lat zapowiedzą rdr3 i pyk znowu sprzedadzą x milionów Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Kurde RDR3 marzenie, ale nie wiem czy dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Dzisiaj moja narzeczona była na drobnym zabiegu chirurgicznym ze znieczuleniem miejscowym. Po tym zabiegu napisała, że wszystko jest dobrze a doktor opowiadał jej o grze Red Dead Redemption 2, puścił sobie muzyczkę z gry i mówił, że płakał w końcówce. Facet tak może lekko przed 50 albo i po. Teraz to ja sam mam ochotę wrócić do RDR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Bo to po prostu jest kawał solidnej, dopracowanej gry z fajną historią. Sam za jakiś czas wrócę jak trochę się odkopię z zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Ja aktualnie ogrywam Nawet odkurzyłem series X żeby w 4k gierczyć Kolejne przejście i znowu rozkminy mam jak oni tyle zawartosci pospinali w tej grze to jest dalej nieosiągalny poziom dla innych gier. Serio jedyne AAAA na rynku i moja gra żyćka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Myślałem, że coś może jakiś patch z 60 klatkami 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Przypuszczam, że nie ruszą w tej grze już nic. No chyba, że remaster za 350 ziko Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 5 godzin temu, Faka napisał(a): Myślałem, że coś może jakiś patch z 60 klatkami Proponuję skończyć z tym sprzętem dla plebsu, i zakupić odpowiedni sprzęt do grania, będziesz miał nawet 120fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Ja myślałem, że w 2024 niemal 6 lat od premiery RDR2 na komoslach można pograć w 60 klatkach a te kurwy z rockstara do teraz nie wypuściły next gen patcha (a w sumie bardziej current gen patcha) a tu się okazuję, że prawdopodobnie będzie dopiero w Marcu 2025 - 7 lat po premierze XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Jeśli to fejk to ktoś zrobił mega duże postaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Nie często wracam do ogranych tytułów. Ale RDR2 pod obecną generację (oczywiście w 60 klateczkach) to byłaby jedna z najważniejszych premier ostatnich lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Uwierzę jak zobaczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Nie chce mi się za bardzo wierzyć bo tam pełna para idzie w GTA albo będzie płatny ale jeśli faktycznie wyplują to z miłą chęcią ogram 3 raz Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Odpaliłem po dłuższej przerwie na PS5. Niby 30klatek powinno boleć w oczy ale po godzinie grania można przywyknąć. Zdecydowałem się zagrać w fabułę od początku bo zapomniałem fabuły. Wciągnęło mnie konkretnie choć gra musiała długo poczekać na swoją kolej. Edytowane 29 Sierpnia przez SebaSan1981 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września W dniu 20.08.2024 o 11:14, Rooofie napisał(a): Ja myślałem, że w 2024 niemal 6 lat od premiery RDR2 na komoslach można pograć w 60 klatkach a te kurwy z rockstara do teraz nie wypuściły next gen patcha (a w sumie bardziej current gen patcha) a tu się okazuję, że prawdopodobnie będzie dopiero w Marcu 2025 - 7 lat po premierze XDDD Jakby był ten patch to ciekawe czy zrównają wersje PS i X, czy dodadzą tylko po 60 klatek i dalej aby zagrać w najlepszą wersję konsolową trzeba będzie sięgnąć po wersję z xboxa? No i jakoś nie widzę tego patcha na XSS… Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Po pierwsze, przypuszczam, że to nie będzie "patch" tylko nowa wersja gry za którą będziesz musiał ponownie zapłacić. To kurwy z rockstara i taketwo, za darmo to oni mogą ewentualnie swoim fanom nasrać do ryja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Podejrzewam, że nowa wersja to jedyna szansa aby zrównać wersję konsolowe pod kątem jakości, bo obecnie różnica jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Nigdy nie zrozumiem jak mogli tak potraktować te gre po premierze przy takiej sprzedaży. Dolary z gta online zasłoniły oczy temu żydkowi zelnickowi do reszty. W alternatywnej rzeczywistości (czyt. W siódmej generacji konsol) dostalibyśmy un2 i dodatek z meksykiem Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września (edytowane) To genialna gra, ale jeśli już coś wydadzą to mogę zapłacić maks 10 $ za update. Ale fakt jakoś mi się Rockstar kojarzy z bardzo zachłannym studiem. Edytowane 1 Września przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi