Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):

Fakt jest jednak taki, że do RDR2 nie wraca się dla fabuły, a właśnie dla wszystkiego innego, co ta fra oferuje. Na samą myśl, że ogram ją jeszcze raz mam gęsią skórkę. :banderas:

Z drugiej strony historia przedstawiona w grze nie jest zła, powiedziałbym, że jest bardzo dobra. Poza historią gangu bardzo fajne są też historie poszczególnych bohaterów. Dla mnie RDR2 to gra świetna pod każdym względem.

• Plusik 4
Opublikowano
On 6/8/2024 at 4:03 PM, Figuś said:

Mogliby, tylko po co? I tak sprzedali już prawie 70mln kopii i cała para idzie w GTA VI (plus 3 osoby siedzą i taśmowo wypuszczają content do GTA Online). A tak naprawdę w 60 fpsach można pograć na średnio mocnym obecnie laptopie, nie mówiąc o stacjonarce. Imho się nigdy nie wydarzy, niestety.

Opublikowano

Wydarzy ale nie na tych konsolach i za 3 bomby. Trochę się ludzie stęsknią za 10 lat zapowiedzą rdr3 i pyk znowu sprzedadzą x milionów

Opublikowano

Dzisiaj moja narzeczona była na drobnym zabiegu chirurgicznym ze znieczuleniem miejscowym. Po tym zabiegu napisała, że wszystko jest dobrze a doktor opowiadał jej o grze Red Dead Redemption 2, puścił sobie muzyczkę z gry i mówił, że płakał w końcówce. Facet tak może lekko przed 50 albo i po. Teraz to ja sam mam ochotę wrócić do RDR 2 :banderas: 

Opublikowano

Ja aktualnie ogrywam 

Nawet odkurzyłem series X żeby w 4k gierczyć

Kolejne przejście i znowu rozkminy mam jak oni tyle zawartosci pospinali w tej grze to jest dalej nieosiągalny poziom dla innych gier.

Serio jedyne AAAA na rynku i moja gra żyćka 

IMG_20240612_212934.png

• Plusik 8
  • Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał(a):

Myślałem, że coś może jakiś patch z 60 klatkami :nosacz2:

Proponuję skończyć z tym sprzętem dla plebsu, i zakupić odpowiedni sprzęt do grania, będziesz miał nawet 120fps 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja myślałem, że w 2024 niemal 6 lat od premiery RDR2 na komoslach można pograć w 60 klatkach a te kurwy z rockstara do teraz nie wypuściły next gen patcha (a w sumie bardziej current gen patcha) a tu się okazuję, że prawdopodobnie będzie dopiero w Marcu 2025 - 7 lat po premierze XDDD

Opublikowano (edytowane)

1919474332470-screenshotUrl.thumb.jpg.c7bfe49481cd8e251775e0a67fa70bf6.jpg

Odpaliłem po dłuższej przerwie na PS5. Niby 30klatek powinno boleć w oczy ale po godzinie grania można przywyknąć. Zdecydowałem się zagrać w fabułę od początku bo zapomniałem fabuły. Wciągnęło mnie konkretnie choć gra musiała długo poczekać na swoją kolej.

Edytowane przez SebaSan1981
Opublikowano
W dniu 20.08.2024 o 11:14, Rooofie napisał(a):

Ja myślałem, że w 2024 niemal 6 lat od premiery RDR2 na komoslach można pograć w 60 klatkach a te kurwy z rockstara do teraz nie wypuściły next gen patcha (a w sumie bardziej current gen patcha) a tu się okazuję, że prawdopodobnie będzie dopiero w Marcu 2025 - 7 lat po premierze XDDD

Jakby był ten patch to ciekawe czy zrównają wersje PS i X, czy dodadzą tylko po 60 klatek i dalej aby zagrać w najlepszą wersję konsolową trzeba będzie sięgnąć po wersję z xboxa?

No i jakoś nie widzę tego patcha na XSS…

Opublikowano

Po pierwsze, przypuszczam, że to nie będzie "patch" tylko nowa wersja gry za którą będziesz musiał ponownie zapłacić. To kurwy z rockstara i taketwo, za darmo to oni mogą ewentualnie swoim fanom nasrać do ryja :kekw:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Podejrzewam, że nowa wersja to jedyna szansa aby zrównać wersję konsolowe pod kątem jakości, bo obecnie różnica jest duża.  

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem jak mogli tak potraktować te gre po premierze przy takiej sprzedaży. Dolary z gta online zasłoniły oczy temu żydkowi zelnickowi do reszty. W alternatywnej rzeczywistości (czyt. W siódmej generacji konsol) dostalibyśmy un2 i dodatek z meksykiem :rayos:

Opublikowano (edytowane)

To genialna gra, ale jeśli już coś wydadzą to mogę zapłacić maks 10 $ za update. Ale fakt jakoś mi się Rockstar kojarzy z bardzo zachłannym studiem.

Edytowane przez mario10
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba wreszcie dojrzałem do gry, albo warunki mam odpowiednie do grania, ale skończyłem prolog (chyba już z 4 raz) i pierwszy raz się wczułem i mi się podobał. Będzie grane te RDR :)

• Plusik 1