l33t 133 Opublikowano czwartek o 21:48 Opublikowano czwartek o 21:48 Ludzie sejwy wgrywają, byle tylko ten prolog pominąć, a tu ktoś lekko czwarty raz dzielnie walczył z własnymi słabościami. Cytuj
mario10 533 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Mi się prolog bardzo podobał i był fajnym wprowadzeniem do historii. Co prawda tempo jest dość powolne ale w tej grze mi nie przeszkadzało 1 Cytuj
Homelander 2 097 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 14 hours ago, l33t said: Ludzie sejwy wgrywają, byle tylko ten prolog pominąć, a tu ktoś lekko czwarty raz dzielnie walczył z własnymi słabościami. To była raczej ostatnia szansa żebym ten tytuł ograł. Na szczęście jest ok Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Tę grę ratuje 60 klatek i można grać, bo nie czuć aż tak „wolnej” gry gdzie w porównaniu do 30 klatek można się zniechęcić, zwłaszcza w 2024 pańskim roku, gdzie 60 klatek jest prawie standardem. W 60 to jest po prostu „inna” gra i chce się chłonąć świat gangu van der linde. 1 1 Cytuj
Homelander 2 097 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ja gram na Decku w 30 klatkach Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 39 minut temu, Faka napisał(a): Tę grę ratuje 60 klatek i można grać, bo nie czuć aż tak „wolnej” gry gdzie w porównaniu do 30 klatek można się zniechęcić, zwłaszcza w 2024 pańskim roku, gdzie 60 klatek jest prawie standardem. W 60 to jest po prostu „inna” gra i chce się chłonąć świat gangu van der linde. Gram teraz na PC I to jest przepaść jeśli chodzi o przyjemność grania. Cytuj
mario10 533 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ograłem w 30 klatkach dwa razy i nie było źle bo mnie gra zachwyciła., ale rockstar trochę w ciula przyciął, że nie dali 60 klatek do tej cudnej gierki. Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pewnie by chcieli, ale "żymiański" zarząd z Take Two zastanawia się, jak to spieniężyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi