Opublikowano 18 października 20186 l 45 minut temu, Rayos napisał: Agro Agro był w porządku dopóki jechało się cały czas prosto przed siebie po wielkich otwartych terenach, manewrowanie tą szkapą w wąskich przejściach to była tragedia O to to to! Nareszcie ktoś 31 minut temu, blantman napisał: Wiecie w jakiej grze jest za(pipi)isty koń? całą grę z nim jak tylko go odblokowałem Ale powiedz, że żartujesz Bo mi to przypomina pewną ukrytą broń z Red Faction Armageddon:
Opublikowano 18 października 20186 l Już od jutra od 6 rano będzie można ściągać RDR2 kto zrobił preordera
Opublikowano 18 października 20186 l Ten trailer potwiedzil mi to co przypuszczalem od pewnego czasu Spoiler Trzeba bedzie zapyerdalac na nocna premiere do empiku
Opublikowano 18 października 20186 l Jakiś słaby ten trailer. Nie zrobił na mnie wrażenia czekam na jakieś analizy co tam wypatrzą w tym trailerze. Edytowane 18 października 20186 l przez MeL
Opublikowano 18 października 20186 l Z przyzwoitości nie wkleje launch trailera pierwszego rdr. Ale gta v miał fajne trailery a gra była chuyowa więc tu będzie na odwrót!
Opublikowano 18 października 20186 l yep, najgorszy ze wszystkich. pamietata launcha z jedynki? to był lot na marsa...
Opublikowano 18 października 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: ten dym po wybuchu w pociągu w 0:39 trochę meh xd wygląda jak RDR1 w 4K
Opublikowano 18 października 20186 l Lancz RDR1 >>> Lancz RDR2 I tak wiadomo, że RDR2 wyrucha wszystko dookoła, a hajp jest nieziemski. Poprzednie gameplaye zrobiły robotę. Ten launch jest po prostu słaby. Animacja niedźwiedzia też bez szału
Opublikowano 18 października 20186 l no mogli sobie darować bo tanio to wygląda, szczególnie jak się odpali w lepszej jakości Trailer do zapomnienia zdecydowanie.
Opublikowano 18 października 20186 l ale soundtrack zapowiada się obłednie po obecnych trailerach, gameplayach
Opublikowano 18 października 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: Trailer do zapomnienia zdecydowanie.
Opublikowano 18 października 20186 l Launch trailerów nie oglądam, bo pewnie taki sam zbitek nudnych, spoilerujących cut-scenek, jak poprzednie dwa trailery. Do mnie tylko gameplaye przemawiają
Opublikowano 18 października 20186 l Trailer dupy nie urywa i szczerze to zapowiada się gorsza fabuła niż w ac:ody pełnym twistow...