Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Byle do czwartku. W piątek gdy juz będę wracal z pudelkiem to telefoniada wiadomo gdzie z wykorzystaniem wiadomo czego :ragus: 

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 736,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

prawdopodobnie

63y5j952hnt11.jpg?width=1024&auto=webp&s

Opublikowano

Jest to niby mapka odkryta po około 20 godzinach rozgrywki. 

Opublikowano

Fakes Forge jak zawsze w formie ; ]

19d4b74dcc824.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć, że już za 4 dni dołączę do gangu Bogusława Lindy i będę żonglował płytami przy wjeździe do Meksyku jak za czasów złotej ery Fajnali :banderas:

Opublikowano

Ten 20-sekundowy gameplay nakręcił mnie bardziej niż wszystkie trailery wypuszczone od Rockstara.

Opublikowano

Mam pytanie. Pobrałem już pre-order ze PS Store. Jednak nie było informacji, że gra się zainstalowała. Miał ktoś podobnie?

Opublikowano
W dniu 21.10.2018 o 14:02, Pupcio napisał:

Następnym razem Cię dorwę Cycu1!!

They will NOT break us. 

Stay strong. STAY WITH ME. 

Opublikowano

Wygląda na to, że kamere umieścili blisko za plecami, ciekawe czy cały czas czy tylko taka scena walki, anyway lubie to :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ech.. czy tylko mi nie podoba się to błyskanie ekranu, jak się kogoś zabije? To samo było w GTA V i mnie bardziej denerwowało niż pomagało.

Opublikowano

A to nie można wyłączyć w opcjach?

Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

JEST KREW

Taka mala rzecz, a tak cieszy.

Killcamy niczym z Maxa tez na propsie.

Opublikowano

Przy pierwszych strzałach kula przeszła na wylot zabijając drugiego gościa ???

Fajnie się konie spłoszyły. 

Interesuje mnie kwestia zmiany statusu bycia posuzkiwnaym.

z investigating przeszło na Arthur Morgan. Potem ich zabił wiec wiadomo ze przechodzi w „murder”. Ale finalnie zabił wszystkich wiec powinno albo się anulować albo cofnąć w status „investigation”. A ostatecznie pojawia się „bounty”. Swoją droga 180$ na dzień dobry to sroga kara biorąc pod uwagę jakie kwoty musimy zrobić zeby wpadło nam trofeum

Opublikowano

OLED juz czeka skonfigurowany, nowe sluchawki kupione, gra juz na dysku Prosiaka, urlop na niedziele zaakceptowany. Tak jak wczesniej mnie hype jakos nie lapal, tak teraz nakrecilem sie strasznie i juz nie moge sie doczekac. K.urvaa, jeszcze 3 dni. :xboss::obama: Na mape nie spogladam, sam z przyjemnoscia wejde do menu, by ja obejrzec.

Opublikowano

czyli nie będzie Meksyku :nosacz3:

Opublikowano

-Otwiera poradnik na kolejnej stronie-

Osobna mapa Meksyku. :kaz:

Tak czy inaczej - cholernie duża.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

No szkoda tego Meksyku, ale w sumie i tak ze chciało im się połowe mapy z RDR1 wrzucać to klasa.

Opublikowano

To teraz Rockstar do dzieła, przygotować Singlowe DLC z Meksykiem w roli głównej, potem Undead Nightmare 2. ;)

edit: Coraz więcej spoilerów z Guida wycieka. Na Reseterze można teraz znaleźć spis broni.

Edytowane przez Bigby