Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Może Wilkołaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Może być, sam w lesie z shotgunem Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 najważniejsze że jest Tumbleweed Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Do szczescia potrzebne mi tylko Thieves Landing, chce wejsc do jakiejs przesiaknietej grzybem speluny w tym wspanialym miasteczku, strzelic komus w leb i rozpetac jatke na cala okolice. Najlepsze miasteczko w RDR No i ciekawe czy Tumbleweed bedzie zaludnione w 2jce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 8 lat robio gre i nawet nie dadzą rimejku jedynki lenie śmierdzące. C0rwa miałem nie patrzeć na mapke ani gempleje i skończyło się jak zawsze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Przecież na koksie pierwszy RDR wyglada obecnie lepiej niż większość remasterow za 60$ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 No lepiej wyglądać nie może. W sumie za taki free ulepszacz to można MS całować w policzek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 183 Opublikowano 22 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 JEST NOWY GAMEPLAY 3 3 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 zdecydowanie jeden z najlepszych filmików na jutubie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 (edytowane) Coś mała ta mapa,w którymś preview czytałem ze było dużo mapy na południe może cos źle zrozumiałem. I gdzie na tej leakniętej mapie ma być pustynia bo jakos nie widzę. Hype wylewami sie uszami,empik,mm,euro nie dajcie pupy bo odparuje jak pudełeczko na mnie w piątek nie będzie czekało w którymś ze sklepów Edyta:W sumie juz można śmiało zakładać że R* pociśnie RDO jak GTO mam nadzieje że nie przytną w uja i co dodadzą do online będzie dostępne w singlu bo z tego co wyciekło w poradniku to kubeł zimnej wody na łeb 3 rewolwery,3strzelby 3karabiny,toporek nóż i reskiny tych samych modeli z odrobinę zmienionymi statami 50 unikalnych broni bulwoXDXDXDXDXD .Oj będzie dojenie na $$ w online Edytowane 22 października 2018 przez kudlaty88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Wygląda jak młodsza wersja najlepszego npcta w historii gejmingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 za te jasne blyski ekranu w momencie zabicia przeciwnika powinni karac smiercia przez powieszenie, w gta 5 niezmiernie mnie to wkur wia lo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Wiecie może czy Amazon wysyła dzień przed czy w dniu premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Amazon wysyła na tyle wcześniej żeby gra była na premierę u kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 (edytowane) Jak wiadomo mapa wyciekła już w sumie cała. Spoiler Ku rozczarowaniu wielu osób nie widać tam Meksyku. Raczej go nie będzie. Chyba, że jest jeszcze jedna strona w poradniku gdzie jest sam meksyk ale szczerze w to wątpię. Niektórzy już rozpaczają bo fakt w RDR1 Meksyk miał swój klimat zwłaszcza przy pierwszej wizycie. W moim przypadku pięknie to wyszło, zachód słońca, klimatyczna muzyczka i piękne widoki. Ja tam jakoś nie płaczę z tego powodu i mam nadzieję, że R* przygotował odpowiednik "pierwszej wizyty w meksyku". Żeby teren nie świecił pustkami. A ja dalej bez żadnego preordera. Czekam na lokalny sklep bo prawdopodobnie będzie miał w czwartek koło 18. Jak nie to albo digital albo fizyk w piątek bo i tak do 16 w robocie Edytowane 23 października 2018 przez MeL Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Godzinę temu, kubson napisał: Amazon wysyła na tyle wcześniej żeby gra była na premierę u kupującego Bundle z konsola wysyłają tak samo? Co do mapki to wydają się być ogromna :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Dla tych co nie dali rady dotrwać do meksyku w RDR, a mają chęć zagrać w RDR2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Godzinę temu, Starh napisał: Bundle z konsola wysyłają tak samo? Co do mapki to wydają się być ogromna :o tak samo, nigdy nie mialem z nimi problemow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Zostały 3 dni. Wiemy, że są ludzie co już grają, a poza 20 sekundowym filmikiem nie ma nic. R* dobrze tego pilnuje. Jak to wszystkie pi***olnie w piątek to się internety zblokują od ilości uploadu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Pie.rdolnie, bo po miesiącach oczekiwania, posuwistego ruchu napletka po żołądzi oglądając trailery i czytając informacje, ludzie, zamiast grać, będą wrzucać filmiki i analizować spadki klatek fps. Będą wrzucać filmik Xbox One X 41,234 FPS VS PS Pro 40,12(8) FPS comparison. Gracze, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 6 minut temu, krupek napisał: Będą wrzucać filmik Xbox One X 4k VS PS Pro 1438p comparison. fixed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Niestety ale gardzę tym sortem ludzi rzucających jakieś teksty o natywnym tym tamtym i 4k i że mu fpsy spadły o 3 klatki. Grafika, grafiką ale jak dostane wypaśnie piękną grę która będzie nudna i nic wprowadzi nic nowego to po co mi to 86K UHD HWDP? Ci gracze pośród tych wszystkich klatek, interlinii, spadków zapomnieli o jednej ważnej kwestii: "miodność". To ratuję grę. Dlatego porównanie RDR2 na X czy Pro czy PS4 to dla mnie zwykła ciekawostka. A wybrałbym tę wersję na której mi się lepiej gra. Assasins Creed wpadł w taką pułapkę wydawania gier co rok i od ADC3 leciał crap za crapem. Dobrze, że AC:O dało radę. Nie wiem po co ten Odyssey tak szybko, bo nawet nie ograłem dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Też nie wiem po co wydają ac co roku i jakie debile w to graja Co do klatek. Grywalność wiemy że bęzie dobra. W gre jeszcze nikt nie grał to o fabule nie pogadasz. Więc temat sztucznie nadmuchiwany jest gadkami o tym gdzie ktoś kupił, czy dojdzie na premiere i ile fps w jakiej rozdzielczości będzie na danej konsoli. Wierzę że po premierze tutaj nie będą ludzie zaśmiecać tematu tak jak przestali zaśmiecać temat ac odyssey i innych gier zaraz po premierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Jak kisne z tej 30-dniowej ekskluzywności 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi