Opublikowano 25 października 20186 l Porównanie wszystkich wersji od Digital Foundry: PS4 - 1080p PS4 Pro - 1920x2160 z rekonstrukcją obrazu, średni rezultat Xbox One - 864p, mocno rozmazany obraz Xbox One X - 4k
Opublikowano 25 października 20186 l https://www.eurogamer.pl/articles/2018-10-25-red-dead-redemption-2-recenzja Teraz, Ocelot napisał: gamespot : 9/10 Wiec nie ma mesjasza xD Cytat Elements of semi-realism take you out of the experience rather than draw you into it Too much water - 9/10
Opublikowano 25 października 20186 l Jakieś randomy z The Slant Magazine dały 7/10 Aż im strona padłą od DDOSa pewnie z tej okazji.
Opublikowano 25 października 20186 l 3 minuty temu, Mastah napisał: Porównanie wszystkich wersji od Digital Foundry: Natywne 4K na bestii i najlepsza płynność rozgrywki, niezle!
Opublikowano 25 października 20186 l 54 minuty temu, kermit napisał: jak ktoś jest z Kiribati to już może grać Ale że jak to? A my Polaki mamy czekać?
Opublikowano 25 października 20186 l Slynny Slant Magazine daje 7/10. No nic, kasuje z dysku w takim razie
Opublikowano 25 października 20186 l 2 minuty temu, Bartg napisał: Jakieś randomy z The Slant Magazine dały 7/10 Aż im strona padłą od DDOSa pewnie z tej okazji. to nie pierwszy raz kiedy wystawiaja clickbaiterskie oceny zeby nabijac sobie wyswietlenia na kontrowersyjnych opiniach
Opublikowano 25 października 20186 l Ja na IGN widze 10 https://www.ign.com/articles/2018/10/25/red-dead-redemption-2-review
Opublikowano 25 października 20186 l Piszą że gra ma kiepskie sterowanie a podróż przypomina westworld dla turystów, zawsze jak się zjawiasz to akurat coś wybucha, albo goscia gryzie wąż. Czyli mają pretensje że gra jest grą.
Opublikowano 25 października 20186 l Dlaczego? Dlaczego pojawia się kolejny mesjasz gamingu, kiedy ja nie ograłem jeszcze tuz typu GoW czy nowy Spider?
Opublikowano 25 października 20186 l Kuźwa! Ogólnie to mam wyebane w oceny, bo i tak wiadomo, że mesjasz, ale tęsknię za czasami, gdy nie było tylu tych guwnianych portali, które wystawiają ocenę z doopy tylko po to, by sobie reklamę zrobić. Gierka mogła zapisać się w historii, jako jedna z najwyżej ocenianych ever, a tu taki byle ch#jek sobie yebnie 7/10, żeby zaistnieć poprzez kontrowersję.
Opublikowano 25 października 20186 l 1 minutę temu, Wiolku napisał: tuz typu GoW XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Darek, zostaw te szmiry i zaznaj dotyku Mesjasza. Edytowane 25 października 20186 l przez Rozi
Opublikowano 25 października 20186 l w niektorych miastach nawet na sekunde gra nie trzyma 30fps, oferujac rock solid 24fps na zwyklym ps4
Opublikowano 25 października 20186 l ciekawe jak bardzo polityczna jest ta recenzja (bo pewnie jest), jak na razie nie idzie się dostać na ten wielce renomowany portal
Opublikowano 25 października 20186 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: ign 8.9 slant 3.5/5 newgamenetwork 82/100 Czyli takie GtaV na koniach bez radia. Jednak biorę używek od Mendrka. PS. Oby do jutra