schabek 5 334 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Wspaniala to jest gra. Kur wa ale to bedzie przygoda. Nawet to lekko przedluzone, ponad godzinne wprowadzenie jest tak piekne ze szczeka opada. Tak jak Kyo pisal klimat jest nie do podyebania. Muzyka, widoczki, zwierzeta dookola kiedy podrozujemy. Ogrom tych terenow doslownie przytlacza. Zapowiadaja sie po weekendzie odciski na dupie od fotela. Jeden goty smaczek juz wylapalem. Polatalem troche na wlasna reke i zlapalem jakiegos goscia na lasso. Pociagnalem go za koniem i martwego zostawilem na torach w nadziei ze pociag go jeszcze rozsmaruje. Pociag nie przyjezdzal to nie czekalem juz dluzej i rozpoczynam jedna z misji. W trakcie tej misji akurat przejezdzam przez tory to mysle pojade kawalek dalej zobaczyc czy jest jeszcze cialo, chociaz bylem pewny ze cudownie zniknelo no bo przeciez tak to jest w grach xD Podjezdzam blizej a cialo nie dosc ze lezy to juz zwierzeta zaczynaja sie do niego dobierac Ahhhh te 100h pracy tygdniowo. A graficznie na bieda ps4 tez jest pieknie, momentami to serio szczeka opada jak sie rozejrzycie dookola. Slabo czasami wygladaja tylko wlosy, ale nie u wszystkich i zalezy w jakim swietle wiec pewnie zaraz jakis patch to ogarnie 1 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--WyRgkptk--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/h7ja7ugib8wmd4i7z4wz.mp4 Przechodzien grzebie w kinolu i zjada gluta 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Ok czyli gierka spoko. Mozna zamykac. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 2 godziny temu, c0ŕ napisał: Jest już trophy guide od PowerPyxa. Nie czytam by uniknąć spoilerów, ale widzę że są 4 trofea do przeoczenia, ehh, najgorzej http://www.powerpyx.com/red-dead-redemption-2-trophy-guide-roadmap/ Przeczytałem te 4 do pominięcia i polecam grać honorowo od początku, dawać pieniądze do kasy gangu, robić aktywności w obozie i przynosić przedmioty. Tyle i aż tyle. Robić to jak najczęściej i jak najwcześniej! Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Ale daj grać ludziom tak jak chcą, taknie? Gierka czeka ładnie na mnie 5km od konsoli. Jutro do odebrania ale wszechświat ciągle próbuje bym nie zagrał w weekend w gierkę. Ja nie wiem.... jak nie nadanie paczki o 14.58 na poczcie to zalew zebrań, roboty i remontów. Fak ju juniwers! 1 Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Nigdy nie zrozumiem po co w open worldach dawać trofiki, które można przeoczyć. To niejako zaprzeczenie idei sandboksów. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Były już pomijalne w GTA 4 i 5. Oczywiście głupota. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Taka gre i tak dwa razy przejde albo wiecej, wiec trofiki wpadna. GTA V przeszedlem w sumie 3 razy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Jak było to sorry po północy jeszcze coś będzie ściągało ? bo mam ponad 92 GB a pisało że gra ma zajmować 99 GB. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Z tego co wiem, to będzie można od razu grać: Cytat For players who have pre-ordered Red Dead Redemption 2 via the PlayStation Store or Xbox Store, the game is now available to download and pre-install on both platforms, allowing you to jump in as soon as the game is released this Friday. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) Kurwa, ale konsole i gry poleciały w chuja - zabrakło poradników Standard Edition, a już zamówienie opłacone było Po co wystawiają, jak nie mają? Kto kierowcą kurwa jest? Zdenerwowałem się. Edytowane 25 października 2018 przez Rozi Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Też nie dostałem. Napisali, że niby doślą w późniejszym terminie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Jakoś przeżyjesz bez poradnika Ta platyna dla wytrwałych i ostrożnie grających, te trofki mocno narzucają grzeczny styl gry. Raczej dla tych co mają zamiar przechodzić więcej niż jeden raz Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 18 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Jak było to sorry po północy jeszcze coś będzie ściągało ? bo mam ponad 92 GB a pisało że gra ma zajmować 99 GB. Mi 98,15gb pobralo wiec cos jeszcze moze ci dobrac Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Trzeba grac w multi ostro wg trofikow wiec tak czy siak wybite na calaka/platyne (pograc pogram, ale nie lubie maksowac rang etc. dla trofek). Bede gral po swojemu i npcom od honorowych misji strzele w ryj. 2 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 2 godziny temu, Pupcio napisał: A nie uważasz że to porówanie do gier sony było kompletnie niepotrzebne? Może tak ale jeśli rdr mi nie podejdzie (wątpie) to przerzucam się na wędkarstwo. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) A ja tam mam w doopie te wasze trofea, po prostu siądę jak za starych dobrych czasów i będę rozkoszować się piękna grą i gęstym klimatem spaghetti westernow, zamiast patrzeć co chwila co tam powinienem jeszcze zebrać dla danego achieva. Dobrych gier tak się powinno doświadczać. Jak będę chciał pozbierać trofea to sobie włączę FC5 lub AC. Edytowane 25 października 2018 przez second 3 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Wideorecenzja Easy Allies sprzedałaby mi RDR2 nawet gdybym nie interesował się westernami, open worldami czy grami jako tako. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Ja je.bie, znowu to samo pjerdolenie. Dajcie żyć. Każdy będzie chciał tak jak chce. Jeden od pierwszej minuty z poradnikiem, żeby nic nie ominąć, a drugi zupełnie tak jak chce w ogóle się trofeami nie przejmując. Cytuj
adana4 2 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Wie ktoś czy w zwykłym pudełku z grą będą jakieś dodatkowe materiały jak to miało miejsce w gta 5? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Pytanie ktoś ogarnał na xboxie jakiś region zimbawbe żeby odaplić wcześniej? Czy czekamy do północy? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Empik w Kiribati dostarcza najszybciej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi