Hum 3 699 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Mogę się założyć, że poczekamy na tę grę do 2018, ale i tak jestem mega zadowolony z dzisiejszego newsa. Umiejscowienie czasowe fabuły względem RDR mnie nie interesuje, biere co dadzą. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Była dziwką a nie członkiem gangu. Tak była, ale z tego co pamiętam też była mowa, że była członkiem. Jeździła z nimi, napadała z nimi. Wikia też to potwierdza. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 kurna dla tych wszystkich randomów co nie grali w RDR - odpalcie sobie soundtrack a dla tych co grali - przypomnijcie sobie ten cudowny soundtrack bo RDR2 zerwie wszystkim dupy razem z kręgosłupem - nie może być inaczej 2 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ech... przez długi czas moja gra wszech czasów... Aż nadeszło The Last of Us, a później także Wiedźmin 3... Ale to nadal Top 3, więc nie jest źle Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 To co, dzisiaj jakieś screeny? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Internet już i tak rozpalony, niech najpierw puszczą trailer. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Screeny pewnie jutro po trailerze, wątpie żeby dziś coś pokazali. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 I znów będzie analizowanie trailera klatka po klatce, tak potrafi nakręcić tylko R* Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) A ja zobaczę tylko ten trailer, a potem ani kawałka screena, przysięgam Tylko żeby nie zye.bali singla względem multi, bo nie będzie przebacz. To ma być mega opowieść i klimat jak pierwsza część, a nie jakieś Division do przejścia we czwórkę... Edytowane 19 października 2016 przez _daras_ 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Już mnie nudzą te wróżby dotyczące online. Cytuj
warblade5 3 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Mam nadzieje że czasy będą wcześniejsze niż jak w pierwowzorze (1910) liczę na o wiele więcej udziału indian (tego tez brakowalo ) . Mam taką teorie ze zeszłoroczne plotki o Redzie były prawdziwe ale Rockstar dostał cynka o mocniejszych konsolach i tak naprawde moc tej gry bedzie widoczna na Scorpio.... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza. Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 wątpię, że jest coś w stanie przebić wiedźmina na obecnej generacji 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Przebicie wiedźmina w kwestii gameplayu nie powinno stanowić najmniejszego wyzwania 2 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 w kwestii bogactwa świata, fauny i flory, zadań pobocznych Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Wieśku jedynie co kuleje to system walki. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza. Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro kazde konsolowe gta czy rdr gubilo klatki, dopiero gta5 na ps4 ma w miare stabilny framerate, a to remaster raczej bankowo na zwyklych ps4/xone beda klatki leciec na pysk w miastach (na pustkowiach moze nie), pewnie na pro/sporpio betonowy framerate, wiecej npc i gigantyczny draw distance Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Naprawdę? (pipi)a naprawdę? Piszecie o tym jak gra będzie gubić klatki czy miała duży draw distance? Kill me. Kill me now. 2 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 no chyba nie liczysz na to ze gra bedzie nieskalana? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Może i nie liczy, ale ma to prawidłowo w (pipi)e. 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci". jedna z najsilniejszych postaci tej gry. Edytowane 20 października 2016 przez Najtmer Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 O której ten trailer? Nie chce żeby mi kolidowal z pokazem nxa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 To nie będzie kolidowal Co za piękny dzień Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci". jedna z najsilniejszych postaci tej gry. Teorii wokół tego gościa w internecie jest cała masa i też mam nadzieję, że pociągneli wątek w fajny sposób. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi