Xantu 147 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Pierwsza godzinka za mną. Nie jestem fanem klimatów westernu. A się od ekranu nie mogę odlepić. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) Aż pizga zimnem z ekranu w tej pierwszej godzinie, otworzyłem okna dla jeszcze lepszej immersji. Edytowane 25 października 2018 przez Observer 1 Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Jezusie ile duszy jest w tym prologu to ja nawet nie i strzelanie jest fajne! Przepraszam panie r* że wątpiłem 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Nawet nie zauważyłem jak minęło 1.5h. Taki prolog to ja rozumiem. Klimat aż się wylewa z ekranu. Dodatkowo spotęgowany przez niedawno oglądane Hateful Eight. Ta muzyka, grafika, animacje postaci, dialogi, reżyseria - wszystko rozwala na łopatki. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Animacje spoko i graficznie petarda. Fakt czas leci szybko. Ale pierwsze 2h i meczy mnie to ciagle jeżdżenie na koniu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 XD. Wy(pipi) 259zl zeby sie przekonać za koniki to jednak nie jest to. 2 Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Piszcie, jak "chodzi" na bieda-Ps4. Nie chcę invvestovvać w prosię, bo za rogiem ps5. W dniu 26.10.2018 o 02:09, II KoBik II napisał: XD. Wy(pipi) 259zl zeby sie przekonać za koniki to jednak nie jest to. Z czasem dodadzą "Mustangi" w dlc, nie? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Pierwszy chapter skończony. Jak to się rusza, jak to wygląda panie wybacz mi bo zgrzeszyłem 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 To juz wiecie na co poszło tych 100 roboczo-godzin dewelopingu na tydzień. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Czas spać, czas mija niemiłosiernie szybko. Jakie to jest dobre, większość czasu tylko chodzę i gadam ze wszystkimi w Valentine i obozie, już same te rozmowy wciągają. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ya yebię, ale R* znów dostarczył Początek to Hateful Eight, jarałem się śniegiem w Horizon, no i w sumie tam nadal ładniej prószy, ale to tutaj to ogólnie jest jakiś wyższy poziom - to jak zostaje na ciuchach, na połach kurtki Arthura... Do tego ten spokojny, powolny wręcz gameplay - chodzenie, otwieranie szafek, zbieranie puszek z żarciem - to wszystko ma taki klimat, że już teraz współczuję Days Gone, na które przecież czekam. Tutaj czuję wręcz ten survival i jest to zrobione niesamowicie. Głupie lootowanie przeciwników sprawia frajdę - to jak Arthur podnosi trupa i go obszukuje... Ta mnogość opcji i interakcji po przytrzymaniu L2... Głupie przycupnięcie przy kominku... Polowanie i oskórowywanie Dobieranie odpowiedniego zestawu broni po zejściu z konia... A strzelaniny?! Ło matulu! Jakie to jest soczyste i brutalne, no i te killcamy co jakiś czas Fabularnie też zapowiada się kocur, banda jest zayebista - Dutch to przywódca, za którym poszedłbym w ogień, przynajmniej na razie. Fajnie, że już na początku jest sporo Johna - taki trochę fan service. A ten Micah to chyba wzorowany był na tym psycholu, co go Ben Foster grał w "3:10 do Yumy" - Charlie Prince - kurteczka podobna, no i też taki niestabilny mentalnie Właśnie śnieg zaczął topnieć, a ja jadę w towarzystwie moich kompanów na akcję - muzyka, tętent koni i widok tej bandy - już samo to wrzuca ciary na plecy. Wracam do gry, bo o 10:00 wraca żona i trzeba będzie parogodzinną przerwę zrobić 2 1 1 Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 6 godzin grania, najlepsze 6 godzin grania w moim życiu Warto było czekać te 8 lat 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Na razie dupy nie urywam, mam nadzieje ze sie rozkreci Spoiler jak odpale po pracy Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Kurła w tym naszym obozie to mnie tak mnogość opcji przytłoczyła, że nie mogę się pozbierać. Ktoś tu pisał, że to lepszy RPG od Fallout 4... Phi! Ja napiszę że nawet od Wiedźmina 3 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Zrobiłem Panu Arturowi brodę na Wolverine'a i mogę iść spać. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ja zagrałem tylko pierwszy rozdział bo na 7 do pracy, gram na biedawersji i naprawdę nie mogę do niczego się przyczepić na razie może z dwa razy zauważyłem dropa. Ale nie ma doczytywanie przed mordą. Ktoś pisał o muzyce , Jezu przecież ona dodaje kilkanaście procent funu do tej gry.Od razy skojarzenie z niezawistna ósemka Tarantino tam też widoki i muzyka robiła robotę . Animacja i kolizja postaci to jakiś nowy poziom Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 W dniu 26.10.2018 o 02:10, MAJOCHEY_PL napisał: Piszcie, jak "chodzi" na bieda-Ps4. Nie chcę invvestovvać w prosię, bo za rogiem ps5. Ja gram na bieda PS4 i początek rozwalił mi łeb. Nie wiem jak oni to zrobili na tym sprzęcie. Fpsy też spoko. Gotg Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 23 godziny temu, Kyo napisał: Od pierwszych chwil gra daje niezłego kopa z klimatem. A nie mówiłem? Godzinę temu, Welna napisał: Narazie dupy nie urywam, mam nadzieje ze sie rozkreci Pokaż ukrytą zawartość jak odpale po pracy 23 godziny temu, Kyo napisał: Ale też się nie zdziwię jak nie każdemu początek się spodoba 7 godzin temu, c0ŕ napisał: ale przed tym jak udam się do morfeusza jeszcze jedno pytanie dla już grających, np. @Kyo gra ma w sobie jakąś creepy astmosferę? EERIE soundtrack w niektórych miejscach jak np. w Tall Trees w jedynce? Jakieś niepokojące, szokujące misje dla nieznajomych? Misje dla nieznajomych oczywiście są ale na żadną creepy jeszcze nie natrafiłem. Miałem jeden niepokojący motyw ale nie dotyczy misji dla nieznajomych tylko pewnej miejscówki o której wspominałem na poprzedniej stronie i dotyczyło UWAGA SPOILER z fajnego motywkui małego ester egga od R☆ Spoiler UFO W ogóle to w grze spotykamy też Spoiler pasera któremu możemy dostarczać ukradzione dyliżanse Normalnie GTA xD Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Ojej co to za gra..... Odpaliłem sprawdzić czy działa, grafę itd i mineło 1,5 h. Ten klimat, realizacja.... brak słów. Zmiana mechanizmów na bardziej rpg zobaczymy bo ciągłe dbanie o zdrowie może na dłuższą metę męczyć ale nie oceniam bo za krótko grałem. Rozumiem oceny tej gry, i już wiem że TLOU2 będzie miało ciężko. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Po 2 dniach powiem tylko że nie męczy w ogóle i nie przeszkadza. Zresztą jedzenia i medykamentów jest tyle że głowa mała. Można niczym w Wiedźminie się przygotować do misji, polowania itp xD Można nie równa się że trzeba! Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Cały hud na iPadzie to jest sztos. Tylko baterie żre ta appka mocno Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 no poczekałem do tej północy i pograłem trochę.. Spoiler O______________________o ok wracam grać (w 4k hdr) rockster wy chore poyeby znowu to zrobiliscie minusy? - te kółeczka przy minimapie są mało czytelne - wewnętrzna ikonka za co innego, zewnętrzny paseczek za co innego, w 4k (hdr) ikonki są małe ze chuya widac a jest ich 4 x 2 statystki xd no ale propsy za realizm - ciezko sie jedzie na koniu naciskając A, wychylajac gałke, rozmawiajac z npc i waląc gruche 1 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Widzę że od sławnego E3 nic się nie zmieniło. 4k, 4k, 4k, 4k. Gierek też jakoś nie przybyło.. Pre-order złożony rok temu, a w lokalnym sklepie zamykałem pierwszą 20 preorderowców. Skłamałbym gdybym powiedział że jaram się jak Playstation 4 przy graniu w God of War, ale RDR zmieniło moje podejście do gier Rockstar. Z szacunku do Johna, dzisiaj wlatuje moja kopia. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Jak PROsiaki się zachowują? Wyją jak w SpiderManie? Czy spokój... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 U mnie spokój 12 minut temu, Kalel napisał: Widzę że od sławnego E3 nic się nie zmieniło. 4k, 4k, 4k, 4k. No trochę smuteczek że zamiast cieszyć się gierką to się ludzie cieszą że ktoś ma lepszą/gorszą jakość. Ehh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi