Opublikowano 20 października 20168 l ta, jakis czas temu przypomnial mi sie, i fakt ze wokol niego byla ta dziwna aura, znikal po cutscenkach, kule przez niego przelatywaly. teorie ze to Szatan / Bog sa spoko, ale mi sie wydaje ze to jakas taka projekcja Marstona, ucielesnienie przesladujacych go demonow z przeszlosci, oraz obaw o przyszlosc, choc to ze to Pan S bardziej mi sie podoba, lubie takie metafizyczne watki
Opublikowano 20 października 20168 l Bardzo fajna postać ale po raz drugi już nie zrobi takiego wrażenia. Btw. Czy musimy pisać w spoilerach o jednej z najlepszych gier tamtej generacji w temacie o jej następcy?
Opublikowano 20 października 20168 l Bardzo fajna postać ale po raz drugi już nie zrobi takiego wrażenia. Btw. Czy musimy pisać w spoilerach o jednej z najlepszych gier tamtej generacji w temacie o jej następcy? no generalnie chodzi o to, by w grze bylo to gdzies tak uchwycone, nawet tak subtelnie jak w RDR, ale niekoniecznie to samo. grunt zeby dawalo miejsce do interpretacji i prowokowalo do jakiegos dojrzalszego myslenia.
Opublikowano 20 października 20168 l Tak, musimy bo niektórzy nie dotrwali do Meksyku... Nie obchodzą mnie tacy ludzie.
Opublikowano 20 października 20168 l Dokładnie - jeśli ktoś w to jeszcze nie zagrał, lub (o zgrozo!!!) porzucił, to należy nim pogardzać i walić spoilerami po oczach - niech ma, plebs jeden
Opublikowano 20 października 20168 l Tak, musimy bo niektórzy nie dotrwali do Meksyku...Rdr nie przeszli, ale przy RDR2 to już jest jaranko, a za chwilę ekscytacja i banderasy po trailerze. Gracze... E: W nawiązaniu do poprzednika, mam nadzieję na więcej takich momentów w dwójce. http://www.youtube.com/watch?v=T8BFV5AJ2IQ Edytowane 20 października 20168 l przez Hum
Opublikowano 20 października 20168 l Zdecydowanie moment dotarcia do Meksyku z far away w tle to jeden z lepszych momentów jakie było mi dane zobaczyć w grach (feeling niesamowity) . Jako że jestem pechowcem i wybuchło mi ps3 nie wytrzymałem i rozglądam się za jakąs dobrą okazją na xone by emulować RDR .
Opublikowano 20 października 20168 l Nie wiem jak można było nie skończyć RDR. Przezacna gierka. GTA4 olałem po kilku godzinach, natomiast RDR trzymał mnie w napięciu i zainteresowaniu do samego końca...A sama końcóweczka... <ANTONIO B.>
Opublikowano 20 października 20168 l RDR na premierę robiło jak sam skur.wesyn. 3 lata po premierze zabrałem się za niego jeszcze raz, ale ledwo dotrwałem do końca. Teraz znowu mam ochotę kupić, ale chyba spasuje, po męczarniach przy drugim walkthrough.
Opublikowano 20 października 20168 l a pamiętacie tą niby nawiedzoną posiadłość w Tumbleweed? Ach, finalnie nic tam nie było nawiedzonego, ale te filmy na yt i własnoręczne poszukiwania były świetne, fajnie by było jakby w nowym RDR też dodali trochę takich tajemnic.
Opublikowano 20 października 20168 l Siedzę na kanale R* na Youtube. Ten trailer tak sobie wskoczy sam z siebie o tej 17:00 do działu Uploads..?
Opublikowano 20 października 20168 l a pamiętacie tą niby nawiedzoną posiadłość w Tumbleweed? Ach, finalnie nic tam nie było nawiedzonego, ale te filmy na yt i własnoręczne poszukiwania były świetne, fajnie by było jakby w nowym RDR też dodali trochę takich tajemnic. Użyli jej do dlc UN, ale tak poza tym to głównie dla klimatu. A miejscówka aż się prosi żeby w każdym pokoju dyndal na żyrandolu jakiś klient
Opublikowano 20 października 20168 l Na Facebooku pewnie najpierw. U nich pojawia sie informacja zawsze we wszystkich media o tej samej godzinie co do sekundy.
Opublikowano 20 października 20168 l Obejrzałem i zero podniety. Do tego grafa podciągnieta pod trailer jak swojego czasu przy IV.