Moldar 2 249 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Robią Mesjasza i takie rzeczy człowiek czyta... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 3 minuty temu, iluck85 napisał: Dokładnie tak. 3/4 tego lootu to dla mnie strata czasu i totalna bzdura I dawać patcha ze skipowaniem skórowania, bo mi osobiście już się nie chce tego oglądać twój stary pijany Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jeszcze jedno pytanko- jak oddać amunicję do obozu? Pokazuje na wóz Arthura, ale oprócz łóżka, garderoby i innych pierdół nic tam o amunicji nie ma. Miotam się tam, szukam jakiegoś punktu wokół wozu, żeby wyskoczyło i nic. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Przepraszam.... Będę marszczyć freda do mesjasza i po 30h nadal będę podziwiać wspaniałą animacje zbierania ziółek 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jak jest kilka zwierzaków blisko to skipuje animacje. Ja tam uwielbiam te animacje, są niesamowite 2 minuty temu, PiotrekP napisał: Jeszcze jedno pytanko- jak oddać amunicję do obozu? Pokazuje na wóz Arthura, ale oprócz łóżka, garderoby i innych pierdół nic tam o amunicji nie ma. Miotam się tam, szukam jakiegoś punktu wokół wozu, żeby wyskoczyło i nic. Musisz kupić ulepszenie przy namiocie Dutcha Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Nom, szkoda że w szafkach nie ma 20 przedmiotów do zebrania. Takiej imersji zbieractwa nie ma w żadnej innej gierce. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 @Pupcio sorry, bo nie ogarniam. Ulepszenia są tylko u Pearsona do zrobienia, a tam mam tylko same kosmetyczne rzeczy. Muszę jakieś misje dalej na to zrobić czy jak? Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Nie zbieraj przedmiotów, w czym problem? Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 18 minut temu, Wredny napisał: To jedno z 7 domostw, które można obrobić, tylko właśnie tutaj trzeba dać się zaprosić do środka - ale brońborze nie pić z nimi Wrzucam w spoiler, bo choć misja poboczna, to potwornie podobało mi się rozwinięcie akcji: Spoiler Ja wyszedłem od nich po pierwszym kielichu, bo coś czułem, że źle się to skończy. Ale będąc na zewnątrz pomyślałem sobie, że przecież to tylko gra i powinienem zobaczyć co też dziwnego się stanie. Po drugim kielichu mnie obrobili i wyrzucili do rowu (to już wiesz). W pierwszej chwili spanikowałem, bo straciłem 150$, ale rzut okiem na mapkę pokazał mi miejsce w którym zostawiłem konia, więc pobiegłem tam prędko, zakradłem się do domu, kobietę zabiłem nożem, a grubasa pod schodami z rewolweru. Jestem oczarowany. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 4 minuty temu, Wojtq napisał: Wrzucam w spoiler, bo choć misja poboczna, to potwornie podobało mi się rozwinięcie akcji: Ukryj zawartość Ja wyszedłem od nich po pierwszym kielichu, bo coś czułem, że źle się to skończy. Ale będąc na zewnątrz pomyślałem sobie, że przecież to tylko gra i powinienem zobaczyć co też dziwnego się stanie. Po drugim kielichu mnie obrobili i wyrzucili do rowu (to już wiesz). W pierwszej chwili spanikowałem, bo straciłem 150$, ale rzut okiem na mapkę pokazał mi miejsce w którym zostawiłem konia, więc pobiegłem tam prędko, zakradłem się do domu, kobietę zabiłem nożem, a grubasa pod schodami z rewolweru. Jestem oczarowany. Kasę odzyskałeś? Schowek za Spoiler obrazem mamusi pod schodami Ja ich odyebałem na początku, jak tylko gruby zasugerował, żebym poszedł zobaczyć, co ta jego lafirynda się tak długo szykuje. Jej zasadziłem headshota z łuku, a ten tłuścioch jakimś cudem to wyczuł i do mnie przybiegł. Najlepsze jest to, że po jakimś czasie tam wróciłem, to nie było ani jej toaletki, ani łóżka, ani też tej szafki, w której... sam wiesz No i jak się strzela do naściennych lamp obok okien, to im można mini pożar zrobić - polecam Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 57 minut temu, kermit napisał: 30$ łupu, 94$ zeby sie wykupic xD napad stulecia A to jest w zasadzie mój jedyny poważny zarzut dla tej gry. Cały ten system kar finansowych powinien zostać poprawiony, a przynajmniej żeby nie nakładali kar za to co robimy w misjach fabularnych, bo to trochę nie fair że np. pomagamy Micah i jeszcze doje.bią nam za to 200 dolców kary xD. Bandanę też niepotrzebnie AŻ TAK "znerfili" względem jedynki że praktycznie nie robi różnicy czy ją mamy czy nie. 2 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 tak jak mówisz, zakladam bandane jeszcze tak żeby nikt nie widział, ściągam dopiero 2km po akcji a i tak kara jakbym im ryjem swiecil, wtf? Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Wydałem tyle kasy na ciuchy i modyfikacje broni w Valentine, ze nawet na mycie pleców przez dziwkę nie starczyło Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Właśnie, gdzie można wykąpać kowboja? Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 4 minuty temu, Wredny napisał: Kasę odzyskałeś? No i jak się strzela do naściennych lamp obok okien, to im można mini pożar zrobić - polecam Odzyskałem. Przeszukałem cały dom i na końcu zajrzałem tam (co powinienem zrobić na początku, no ale...). Spróbuję z pożarem innym razem. Poza tym jestem zachwycony oświetleniem w grze i wiernym oddaniem atmosfery danej pory dnia. Wspaniałe wrażenie robią też miasta nocą, które zachwycają swą plastycznością. 1 minutę temu, basbot11 napisał: Właśnie, gdzie można wykąpać kowboja? W rzece nie wystarczy? Ja tak piorę ubrania. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 2 minuty temu, basbot11 napisał: Właśnie, gdzie można wykąpać kowboja? W hotelach, w każdym mieście. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 1 godzinę temu, II KoBik II napisał: Jak wy gracie te tutoriale? Po afgansku? Wybacz korwa, że morze tekstu pojawia się i znika w rogu ekranu Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Piękny bol dupy obroncow brudnego zesranca Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 14 godzin temu, Bzduras napisał: W tym roku w lipcu było widać Offtopując, to przemocno polecam takiego tripa w Bieszczady. Robie taki wypad przynajmniej raz w roku,podpinam sie do polecania zwłaszcza jak lecą perseidy jest mega. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Czekam aż wyskoczy mi info, ze nie moge biegać, bo stolec dusi. A na wyjściu 3 centy za podtarcie. Co za tytuł!!! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 10 minut temu, McDrive napisał: Wybacz korwa, że morze tekstu pojawia się i znika w rogu ekranu Linijki 3 na krzyż. Morze tekstu rozbestwione bachory 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 11 godzin temu, Yakubu napisał: Jeśli dobrze pamiętam to musisz się zalogować w apce na bąku i tam będziesz mógł kliknąć by to udostępnić Dzieki, ale ten DVR to jest guano, jakosc gowniana i wszystko w chmurze sie zapisuje i laguje jak skurwjesyn. Ale tak czy siak... Ten ostatni kill... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Ta muzyka podczas pierwszej strzelaniny w prologu Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Gdzie mogę wędkę kupić od razu po prologu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi