Opublikowano 27 października 20186 l Teraz, XM. napisał: Gdzie mogę wędkę kupić od razu po prologu? Story
Opublikowano 27 października 20186 l Skończyłem prolog, stwierdziłem że narazie oleje misje fabularne i porobie coś na rzecz obozu bo przecież grzech nie dbać o tak kolorowe postacie. Wrzuciłem co miałem do skrzynki, polazłem do swojego rumaka i wyruszyłem poszukać jeleni. Ledno minęła minuta i zobaczyłem pociąg w oddali. Zainspirowany opowieściami niektórych tutaj ruszyłem z galopa (uprzednio nakładając bandane jak porządny BANITA) i wskoczyłem na wagon tuż przed maszynistą. Z miejsca mu wpyerdoliłem z obrzyna i wpakowałem się na miejsce, ale nagle z tyłu jakieś typy zaczęły do mnie strzelać. Wylazłem, zabiłem paru i znalazłem jakąś skrzynkę z łupem - jakiś zegarek i pliczek z dwudziestoma dolarami Niestety pare chwil później zebrało się prawo i niestety musiałem spyerdalać (pociąg się niestety sam zatrzymuje jak ktoś pisał), kilku szeryfów zastrzeliłem ale skubańce nie dały się zgubić no i niestety padłem. Odradzam się a tu grzywna 150 dolarów Co za mesjasz, w sumie macie racje i nie wiem po co się smętam na te medale, acziki też mam w d0pie. 4 minuty temu, hav7n napisał: Ta muzyka podczas pierwszej strzelaniny w prologu Pod koniec prologu muzyka jest jeszcze jeszcze lepsza. Już w GTA V OST było na wysokim poziomie ale tutaj to już po prostu przeszli samych siebie.
Opublikowano 27 października 20186 l wąs pięknie rośnie k,urwa jaka ta gra jest piękna, to jest poziom Uncharted 4, tylko że zamiast korytarzyka mamy open world. Rockstar wy je,bani czarodzieje
Opublikowano 27 października 20186 l choreeee, kur.wa oni tak znowu odstawili reszte branży że aż się płakać chce że reszta bedzie ich gonic kolejna dekade Edytowane 27 października 20186 l przez kermit
Opublikowano 27 października 20186 l No ogólnie graficznie to jest najładniejsza gra jaka widziałem. Draw distance i oświetlenie to jest nowa generacja. Ost też rozpie.rdol. Gameplay trochę sztywne to wszystko jak to w grach R* i trzeba się przyzwyczaić, ale gra się w to po tych 5h 100x lepiej niż w RDR1.
Opublikowano 27 października 20186 l Wspaniale jest ogolnie zrzucic ciezar presji zdobywania doswiadczenia i levelowania, jak w innych grach. Ekran jest czysty, nie ma tysiaca znacznikow jak w Horizonie lub Assassynie (tak wiem, mozna wylaczyc, ale wtedy gra sie chuyowo, bo gra jest zaprojektowana z mysla o nich), nie ma punkcikow za zabojstwa, zaznaczania przeciwnikow, drzewek umiejetnosci itp. Arthur sam rozwija swoje atrybuty wraz z postepem. W Zeldzie mialem to samo uczucie. Nie chcesz robic aktywnosci pobocznych? Olej je - nie musisz zdobywac na sile XP. Oczywiscie nie mowie, ze to zawsze zla mechanika, ale nie pasuje do kazdej gry. Dlatego w RDR2 gra sie tak przyjemnie.
Opublikowano 27 października 20186 l (jeśli jeszcze nie zrobiłeś przynajmniej kilku misji w Rhodes to nie otwieraj, spoilery z chapteru trzeciego) gang van der linde widzę dobre śmieszki, w stróżów prawa się bawią xDD je,błem jak ich zobaczyłem z tymi odznakami na piersiach deputy Arthur Callahan z miejsca zbrodni pozdrawia
Opublikowano 27 października 20186 l tak patrze ze gram juz ponad 20h, jestem w 3 chapterze, patrze na mape, na progress i te 65h czasu na skonczenie to serio jakieś minimum musi byc najlepsze jest to, robimy co chcemy, nie cisniemy samych misji, nie robimy samego zbieractwa - gra jest jakoś tak skonstruowana że wszystko się zapętla i zazębia - nie ma odczucia z innych open wordlow - ok teraz głowna, ok teraz poboczna, ok teraz pozbieram...
Opublikowano 27 października 20186 l Kurła mam pewien problem, może ktoś już rozkminił. Wiecie może jak wejść w spis misji pobocznych ? Mam parę rzeczy do ogarnięcia Spoiler jak znaleźć pióro dla panny z obozu czy poszukać jakiegoś skarbu Przegrzebałem dziennik, wszystkie opcje i nigdzie nie mogę znaleźć. To menu wyświetlało mi się tylko po przytrzymaniu "options" po zakończeniu jakiegoś side-questa. Chciałbym wszystko zrobić zanim ruszę dalej z fabułą Edytowane 27 października 20186 l przez orion50
Opublikowano 27 października 20186 l Najlepiej wykreowany świat w grach. Tutaj wszystko żyje. Rozgrywka jest powolna, ale dzieki temu mozna nacieszyć oko otoczeniem robionym przez Ukraińców 5,20/h umowa zlecenia. Mapa z jedynki to przy RDR2 jakaś piaskownica xd Po kilku godzinach dziękuję pan rockstara i przepraszam że zwątpiłem, ale to wasza wina. Edytowane 27 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 27 października 20186 l Nie no po RDR1 każdy by zwątpił, ale nie takich grzeszników w gangu van der Linde się witało.
Opublikowano 27 października 20186 l 14 minut temu, kermit napisał: tak patrze ze gram juz ponad 20h, jestem w 3 chapterze, patrze na mape, na progress i te 65h czasu na skonczenie to serio jakieś minimum musi byc najlepsze jest to, robimy co chcemy, nie cisniemy samych misji, nie robimy samego zbieractwa - gra jest jakoś tak skonstruowana że wszystko się zapętla i zazębia - nie ma odczucia z innych open wordlow - ok teraz głowna, ok teraz poboczna, ok teraz pozbieram... Tiaaa dokładnie. Dlatego wczoraj pisałem jak po tym mesjaszu będzie ciężko grać w jakieś sandboxy. Porównując ich mechaniki, imersję i misje do RDR2 to tak jakby się gierkę z komórek porównywało do gierki konsolowej. Dobra do brzegu. Odpowie mi ktoś na moje pytanie dot. ekwipunku z poprzedniej strony (m.in. gdzie wiadomo ile mamy jeszcze miejsca w nim)? @raven_raven w tym temacie już głosy były że nowe Assassiny ładniejsze
Opublikowano 27 października 20186 l Natrafił ktoś na borsuka i wiewiórkę? Bo szukam i nie moge znaleźć chyba czas najwyższy porobić misje, dawno tak nie miałem zeby zamiast robic misje go szlajam sie po okolicy
Opublikowano 27 października 20186 l Chciałem kończyć na dziś ale trafiłem na to największe miasto... no nic w sumie już po północy więc dziś mało grałem
Opublikowano 27 października 20186 l @Bansai Wiesz że rozdzielczość dvr to możesz zmienić, tam wyjściowo jest 720p
Opublikowano 27 października 20186 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chciałem kończyć na dziś ale trafiłem na to największe miasto... no nic w sumie już po północy więc dziś mało grałem Przecież czas się zmienia, więcej grania
Opublikowano 27 października 20186 l 9 minut temu, balon napisał: Dlatego wczoraj pisałem jak po tym mesjaszu będzie ciężko grać w jakieś sandboxy. Porównując ich mechaniki, imersję i misje do RDR2 to tak jakby się gierkę z komórek porównywało do gierki konsolowej. No w 2019 roku robić jakiś sandboks w stylu Far Cry’a, Mad Max albo Days Gone to bedzie siara.
Opublikowano 27 października 20186 l Mocno jara mnie to, że obserwujemy wszystko (przynajmniej na początku) z perspektywy zwykłego czlonka gangu który jest jednym z wielu żołnierzy. Czuć respekt przed liderem (powtórzę, znakomity voice acting) i gracz może się faktycznie poczuć jako czlonek gangu.
Opublikowano 27 października 20186 l 7 minut temu, ragus napisał: Mocno jara mnie to, że obserwujemy wszystko (przynajmniej na początku) z perspektywy zwykłego czlonka gangu który jest jednym z wielu żołnierzy. Czuć respekt przed liderem (powtórzę, znakomity voice acting) i gracz może się faktycznie poczuć jako czlonek gangu. To prawda Rozi
Opublikowano 27 października 20186 l 19 minut temu, kubson napisał: Natrafił ktoś na borsuka i wiewiórkę? Bo szukam i nie moge znaleźć chyba czas najwyższy porobić misje, dawno tak nie miałem zeby zamiast robic misje go szlajam sie po okolicy O wiewiórki się przecież co chwile można potknąć, ale borsuka jeszcze nie widziałem. Ale co ja tak naprawdę widziałem xd Uśmierciłem pierwszego bizona Ta opcja z jakością skóry super zmienia podejście do polowania i je utrudnia. Czapeczka z legendarnego niedźwiedzia? Jasne, że tak! Znaleźliście jakieś miejsce z dobrymi dzikimi końmi? Kurde, niby mam tego War horse, ale jest strasznie ociężały i powolny, a ja chciałbym jakiegoś szybkiego i zwinnego. A kasy wydawać nie chcę.
Opublikowano 27 października 20186 l 24 minuty temu, balon napisał: Dobra do brzegu. Odpowie mi ktoś na moje pytanie dot. ekwipunku z poprzedniej strony (m.in. gdzie wiadomo ile mamy jeszcze miejsca w nim)? Otwórz sobie torbę (prawo na krzyżaku) i sprawdź sam w zakładce "Zapasy" - jak nie masz wolnych slotów to masz pełen ekwipunek.
Opublikowano 27 października 20186 l Myślicie że już coś widzieliście w tej grze? Idźcie do Saint dennis w nocy jak oni to zrobili to ja nawet nie