Opublikowano 28 października 20186 l to był fałszywy mesjasz a ten jest prawdziwy. Pięściami Ci to wytłumaczyć Kabi czy już zrozumiałeś?
Opublikowano 28 października 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Czy ty w tym momencie wyzywasz mnie na pojedynek za saloonem? tylko hdr dobrze ustawcie
Opublikowano 28 października 20186 l Jak cie strzele pupcio z mojego rewolwera to ci kolory przy wlaczonym hdr wyblakna
Opublikowano 28 października 20186 l 3 minuty temu, ragus napisał: tylko hdr dobrze ustawcie Taaaak to są właśnie te super posty, które każdy za to chce czytać w tym temacie. Ragus nie denerwuj się tylko delektuj się pięknym HDR na swoim TV i ciesz się grą. Edytowane 28 października 20186 l przez balon
Opublikowano 28 października 20186 l Godzinę temu, c0ŕ napisał: Jak oglądałem materiał IGN to mówili że bron najpierw trzeba znaleźć. Dokładnie tak. Wracając do tego spalonego miasteczka - przeszukajcie dokładnie biuro szeryfa.
Opublikowano 28 października 20186 l Gdzie mogę znaleźć trapera? Miałem przez chwilę znacznik na mapie, ale do niego nie pojechałem i teraz już go nie ma. Może wilcy go zjadły
Opublikowano 28 października 20186 l 4 minuty temu, second napisał: Gdzie mogę znaleźć trapera? Miałem przez chwilę znacznik na mapie, ale do niego nie pojechałem i teraz już go nie ma. Może wilcy go zjadły Traper jest w pewnym mieście, po pewnej misi można tam iść 2 minuty temu, Soniacz napisał: Gdzie i jak mogę powiększyć torbę ? U tego co gotuje i zostawiasz materiały w obozie, ale najpierw musisz kupić narzędzia
Opublikowano 28 października 20186 l 1 minutę temu, SG1-ZIELU napisał: U tego co gotuje i zostawiasz materiały w obozie, ale najpierw musisz kupić narzędzia Narzędzia ? Poprzez rozbudowanie obozu ?
Opublikowano 28 października 20186 l 1 minutę temu, Soniacz napisał: Narzędzia ? Poprzez rozbudowanie obozu ? Tam gdzie odpalasz dolę na obóz jest zeszyt z rozbudową obozu
Opublikowano 28 października 20186 l 3 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Tam gdzie odpalasz dolę na obóz jest zeszyt z rozbudową obozu Jeszcze jedno - jest gdzieś mapka z dokładną lokalizacją roślin i zwierząt ?
Opublikowano 28 października 20186 l Ból dupy biedaków z tv hdready i Ps 4 amator. Coś jest z(pipi)ane na PS z tym hdrem to nie nie można pisać XD tylko jaranko grą.
Opublikowano 28 października 20186 l Widziałem ze kilka osób z forum zamawiało poradnik do gry. Warto jeśli chodzi o sama zawartość rad i porad, czy raczej ładnie to wyglada a w środku buble? Gram dość dorywczo i przydałby się jakis poradnik co by nie zapominać podstaw jak np. Gdzie dostarczyć truchło zwierząt.
Opublikowano 28 października 20186 l 1 godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Ja poprostu mam chyba cos podobnego na mojej bravii,jak ten ziomek gra bez Hdr ozywia mi kolory,wiosna wyglada jak wiosna. Pierwsza gra w ktorej wylaczylem hdr,byc moze mam coos z tv albo bardziej pasuje mi kolorystka bez hdr. Mam to samo na Samsungu. Z HDRem nie da się grać
Opublikowano 28 października 20186 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: xD a wiesz jak włączyć gre czy też Ci pomóc? Jak grałem w gierki na c64 to nikt Cię nawet nie planował więc nie ucz mnie jak mam żyć.
Opublikowano 28 października 20186 l zachwyty zachwytami a ogarnął ktoś AI przeciwników które leży kompletnie?
Opublikowano 28 października 20186 l 7 minut temu, mozi napisał: Jak grałem w gierki na c64 to nikt Cię nawet nie planował więc nie ucz mnie jak mam żyć. Nawet nie pisałem do ciebie więc zluzuj wora staruszku
Opublikowano 28 października 20186 l 8 minut temu, PlastikowySmalec napisał: zachwyty zachwytami a ogarnął ktoś AI przeciwników które leży kompletnie? Widać dostosowuje się do grającego
Opublikowano 28 października 20186 l No to cytuj jak należy jak się wpierdalasz z jakimś jednolinijkowcem