Bansai 11 198 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 47 sekunda spowodowala lekkie drgniecie jak ten instrument przygral, ale calosc ogolnie meh. Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Kur.wa co wy gadacie, trailer mega klimatyczny, bedzie jazda na maksa. Zobaczycie jak tylko R* zacznie rzucac nowym miechem jak wsiakniecie w swiat dzikiego.... Ja mam obecnie stan przedzawalowy. Bajka, beda prerje, bedzie dzicz i osadnictwo, beda bandziory i biedni ludzie. WSIAKAM Edytowane 20 października 2016 przez okens Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Tez liczyliscie za 15 min pokaz gameplayu gdzie zamaskowany cowboy zdobywa wieze i bije wszystkich przeciwnikow kulka na sznurku, przy czym milo rapuje? No (pipi)a ja tez nie. 1 Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Te gwiazdy te zwierzaki Ta gra jest niesamowita 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 dokładnie, trailery z GTA 5 też były po kolei lepsze i dłuższe, na początku głównie widoczki i życie miasta, aż na końcu launch trailer ze Sleepwalking rozje'bał na kawałki 2 Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 jaram się jak pochodnia, choćby to był render na mocnym kompie Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Mimo wszystko wrażenia nie zrobił Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Ładny kadr z ogniskiem w nocy, widać że dlubia ciągle przy silniku świateł Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Ehh to będzie strasznie dluuuuugie półtorej roku... Gurwa no niby nic nie pokazali... ale widzieliście tę dolinę? Ten las? To ognicho i te gwiazdy? Paaaanie, jak żyć? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Ciekawe, czy będą Gameplay Video Series Geograficznie poszli widać na północny zachód bardziej. Choć i pewnie tak będziemy mieli wszystkie krajobrazy. Edytowane 20 października 2016 przez Rozi Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Może zajadę nerdem ale: świetne efekty świetlne i dymu, jest błoto (psy były u(pipi)ane), są efekty cząsteczkowe, mega draw distance, widać dużo fauny. No jest dobrze. W tak krótkim czasie pokazali od cholery szczegółów. To jest właśnie R* - oni nie wykładają wszystkich kart od razu. Będą sączyć powoli. Na trailer fabularny przyjdzie czas. Edit: i na 100% będzie śnieg Edytowane 20 października 2016 przez Kyo Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Yano??...mozna prosic o analize tego filmiku?? To chyba z Prosiaka leci Edytowane 20 października 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Reveeal trailer jedynki był znacznie lepszy, ale wtedy też po nim mało co było wiadomo. Ale jakby i tak więcej. Teraz dalej nic nie wiemy, a miałem nadzieję, że chociaż poznamy wygląd choć kilku bohaterów z tej grafiki. Cóż, pozostaje czekać z pół roku na kolejną zajawkę. Ale i tak człowiek od razu ma chęć odpalić RDR. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Kyo, ale i tak będą marudzić że przez 60 sekund nie pokazali nic. to jest właśnie R*. niby nic ale jak się przyjrzeć to w fhui rzeczy można dostrzec. to dopiero początek, mizianie po mosznie. prawdziwy konkretny trailer dopiero dowali do pieca. pytanie kiedy, oby w tym roku jeszcze. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Mało pokazali ale już widać, że klimat się utrzyma Jaram się mimo wszystko bo to dla mnie osobiście jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Rok czekania ..... Cytuj
maciucha 11 653 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Klasyka ze strony Rockstara. Co to za je.bane randomy sie srają? Na tym polega geniusz tych kolesi. Teraz mi stoi, po następnym trailerze będzie celował w sufit, a zanim gra wyjdzie to mój benis je.bnie jeszcze 360 stopni z podniety. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 no wlasnie mi tylko minimalnie drygnal Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Trochę śmieszne jest pisanie, że gra pozamiata na podstawie jednego trailera, niektórzy zachowują się jakby to była pierwsza premiera w historii. Schemat jest dobrze znany, za jakiś czas dadzą podrasowany trailer i wszyscy będą się spuszczać "preorder zamówiony uuuu R* ma moje pieniądze w ciemno", następnie wypuszczą gameplay i zacznie się jak zwykle "ale słabo te drzewa wyglądają w wiedźminie trujce były lepsze, patrzcie jak w 16 sekundzie zwalnia, będzie 25fps" a osiągnie punkt kulminacyjny przy launch trailerach "ale mała mapa! ale kartonowy model jazdy koniem! preorder anulowany!!!!". Za każdym razem to samo. 3 2 Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 no wlasnie mi tylko minimalnie drygnal Ale dygnął! przy gierce komputerowej dla dzieci. R* Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Trochę śmieszne jest pisanie, że gra pozamiata na podstawie jednego trailera, niektórzy zachowują się jakby to była pierwsza premiera w historii. Schemat jest dobrze znany, za jakiś czas dadzą podrasowany trailer i wszyscy będą się spuszczać "preorder zamówiony uuuu R* ma moje pieniądze w ciemno", następnie wypuszczą gameplay i zacznie się jak zwykle "ale słabo te drzewa wyglądają w wiedźminie trujce były lepsze, patrzcie jak w 16 sekundzie zwalnia, będzie 25fps" a osiągnie punkt kulminacyjny przy launch trailerach "ale mała mapa! ale kartonowy model jazdy koniem! preorder anulowany!!!!". Za każdym razem to samo. pokaż grę od R* w której było tak jak mówisz 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Yano??...mozna prosic o analize tego filmiku?? To chyba z Prosiaka leci mi tam trailer sie podoba, otoczenie wygląda bardzo ładnie, pewnie jak większość czuje niedosyt bo nadal nie wiadomo kim gramy i czy to prequel czy sequel co do analizy to oczywiscie starałem sie czegoś doszukać, i mam tu na myśli głównie czas gry w ujęciu ze sklepem widać po prawej lampe, prawdopodobnie elektryczną w scenie z pociągiem obok torów pociągu są przewody elektryczne jednak niestety nie doszukałem sie konkretnej daty takich instalacji, jest możliwe że to kilka lat przed RDR1 albo kilka lat później jedno czego sie dopatrzyłem to że 7 gości na koniach pod koniec raczej nie pokrywają sie z 7 osobami na plakacie, a na pewno nie ma nikogo w kapeluszu billa - co to znaczy? niestety nie wiadomo jeszcze jedna wskazówka to sam pociąg - inny model niż w rdr1, tylko ja sie nie znam na tym ale gdyby np sie okazało że ten model wszedł w życie w 1911-1912 roku to byśmy wiedzieli że gra nie moze sie dziać przed rdr1 Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 pokaż grę od R* w której było tak jak mówisz GTA 5. Do dzisiaj mam bekę jak pisali na tym forum o kartonowym modelu jazdy gorszym od 4 na podstawie trailera. O małej mapie na podstawie wycieku papierowej mapy nawet nie wspomnę. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 ale Ja nigdy sie nie myle co do modelu jazdy ogladajac nawet filmiki Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 jedno czego sie dopatrzyłem to że 7 gości na koniach pod koniec raczej nie pokrywają sie z 7 osobami na plakacie, a na pewno nie ma nikogo w kapeluszu billa - co to znaczy? niestety nie wiadomo. Pewnie randomowa zmiana ciuchów NPC jak w V Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Przeciez to wyglada lepiej od filmow z Clintem Eastwoodem i znajac R bedzie mialo tez lepsza fabule. I te zwierzaki normalnie lepsze niz w zyciu. Ta 1min zrobila. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi