Opublikowano 29 października 20186 l 35 minut temu, kubanczyk napisał: Zdejmuje siodło i podchodzę do skrzyni? Robiłem już tak. Też chwilę spędziłam rozkminiając jak to zrobić. W namiocie Artura masz skrzynię, musisz stworzyć outfit (kompletny) i go zapisać. Wtedy jak najedziesz na niego w skrzyniu masz opcję "Store on a horse". Pojedynczych ciuszków na konia nie wrzucisz.
Opublikowano 29 października 20186 l I fajnie, że niektóre znalezione kapelusze zapisują nam się w garderobie na stałe, np. ta czapka z szopa, który ma pijany łowca w saloonie. W ogóle super mi się podoba voice acting w tej części - Dutch, Javier, Charles, zajebiste, charakterne głosy.
Opublikowano 29 października 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: I fajnie, że niektóre znalezione kapelusze zapisują nam się w garderobie na stałe, np. ta czapka z szopa, który ma pijany łowca w saloonie. Tak tak, te specjalne kapelusze błyskają jak leżą na ziemii, warto zwracać uwagę.
Opublikowano 29 października 20186 l 5 minut temu, Rozi napisał: który ma pijany łowca w saloonie. Ale mam ochote mu zapier dolic w cymbal za to gledzenie. Ale co chce na nim focus zrobic to nawet zwyzywac nie idzie
Opublikowano 29 października 20186 l Ja miałem opcję, że stał przy barze i coś pierdolił, a potem zagadałem do niego i się na mnie rzucił z pięściami xd Może wróć tam innym razem.
Opublikowano 29 października 20186 l Tyle lat (niektórzy) developerzy starali się ubrać gameplay w jak najbardziej realistyczną i naturalną otoczkę, i chociaż niektóre gry były blisko, to zawsze cierpiały na ten sam growy schemat jechania do wykrzyknika/kropki/iksa na mapie i zatwierdzania przyciskiem "Tak, rozpocznij misję", której opis oczywiście był podany na tacy jeśli nie w HUDzie to podczas dialogu. RDR2 w końcu oferuje nam świat na tyle żywy i naturalny, że misje wyglądają jakby rozgrywały się w tle i natrafiamy na nie podczas eksploracji, a tu zaraz komentarze, że nie ma questgiverów i trzeba dużo na koniu jeździć. Co te ubigry zrobiły z ludźmi, nikt już grać nie umie
Opublikowano 29 października 20186 l Jest jedna rzecz której mi brakuje, a mianowicie możliwości zaznaczenia sobie ciekawych miejsc na mapie do których człowiek chciałby wrócić.
Opublikowano 29 października 20186 l 2 minuty temu, Kyo napisał: @Figuś Markerów gra nie zapisuje? A to jest taka opcja? e. Dzięki, japrdl Edytowane 29 października 20186 l przez Figuś
Opublikowano 29 października 20186 l Także tego. Mykam sobie po swiecie. Zaczyna padac w nocy deszcz. Mowie sobie fajny klimacik. I za chwile przestaje. Bo nie widze deszczowych chmur, hmm ciekawe czy jak pognam w ich strone to będzie tam padało. No i.. R*
Opublikowano 29 października 20186 l Do osób będących już dalej - paser pojawia się też w jakimś innym mieście, czy tylko jest ten jeden na farmie?
Opublikowano 29 października 20186 l Nie, są bodajże 4 miejsca, w których się pojawia (mogę się mylić co do liczby) - główną siedzibę ma w saint denis.
Opublikowano 29 października 20186 l 8 minut temu, oni napisał: Deszcz padający z chmur? Tego jeszcze nie było w gierkach No tak naturalnego to nie widzialem. Okolice Heartlan Overflow. O biurwa, spekulacji nie będzie końca polecam zajrzeć.
Opublikowano 29 października 20186 l @Rozi Mam 3 traperów: w Saint Denis, na południowy zachód od Annesburga, i na południowy zachód od New Austin. Co do Pasera to właśnie znalazłem info że jest w sumie 4 - ostatni jest w Varn Horn Outpost.
Opublikowano 29 października 20186 l Ej właśnie, wiedzieliście, że konie srajo? Taki hiperrealizm tylko u Rockstar.
Opublikowano 29 października 20186 l 5 minut temu, II KoBik II napisał: No tak naturalnego to nie widzialem. Sporo gier ma już taki system pogodowy, z ostatnich np. Fallout 76
Opublikowano 29 października 20186 l 3 minuty temu, Kinoji napisał: Ej właśnie, wiedzieliście, że konie Pokaż ukrytą zawartość srajo? Taki hiperrealizm tylko u Rockstar. Yo W dniu 24.10.2018 o 19:46, Kyo napisał: Ależ pięknie koń się zesrał - para aż buchała
Opublikowano 29 października 20186 l Szkoda tylko ze wszystkie konie Arthura maja sraczke i na rzadko srajo, mimo ze inne robia porzadne TWARDE kupy.