Opublikowano 29 października 20186 l 9 minut temu, oni napisał: Sporo gier ma już taki system pogodowy, z ostatnich np. Fallout 76 To idź pisać w temacie Fallouta.
Opublikowano 29 października 20186 l 17 minut temu, oni napisał: Sporo gier ma już taki system pogodowy, z ostatnich np. Fallout 76 Co? W 12 klatkach grac? Bethesda
Opublikowano 29 października 20186 l Fajny bajer sobie odkryłem, a mianowicie wlazłem sobie na stronę social club i można zrobić zakupy, kupić jakieś bułki, wędliny, naboje i wszystko to dostajesz w grze - oczywiście jeśli masz kasę. Niby nic, a cieszą takie smaczki, no i wygoda przede wszystkim, ktoś się nudzi, może sobie w robocie pooglądać - ciekawe czy aplikacja też zapewnia takie luksusy?
Opublikowano 29 października 20186 l Jade se konikiem w Valentine co by zrobić coś z wlosami. Nagle z salonu wypada typ przez okno i koles go dosiada klepiac po mordzie, aby sie odwalil od jego kobiety. Mialem okazje interweniowac ale z poziomu konia to tak komiczne wygladalo ze parsknalem tylko na sam widok Rockstary wy miszcze.
Opublikowano 29 października 20186 l 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu. Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba klepac konia.. Qurwa BO TRZEBA GRAC Po prostu widac, ze wiekszosc starych ciuli graczykow nie ma czasu na gierki i chce przeleciec ja na pelnej kuhwie. Po co zabieracie sie za takie gry? Fortnite meczyk pyknij, stuknij zonke i lulu, bo dalej trzeba splacac kredyt. powinni te bomby prawdy drukować na okładce stealbooka
Opublikowano 29 października 20186 l Na tą chwilę w kwestii detali mistrzem jest sytuacja z gościem, który spada z konia i mamy opcję go uratować, myślałem, że go zawiozę do punktu, dostanę sianko i elo, a gra mi zaserwowała coś takiego, piękne. [spoiler/]
Opublikowano 29 października 20186 l https://imgur.com/a/c65dseV Znalazłem KRÓLA WÓD!! Jednak nie udało mi się go złowić. Godzinę łowiłem i nic z tego, chyba potrzeba lepszej przynęty niż kukurydza
Opublikowano 29 października 20186 l 2 godziny temu, II KoBik II napisał: stuknij zonke i lulu, bo dalej trzeba splacac kredyt. a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona?
Opublikowano 29 października 20186 l 2 minuty temu, maciucha napisał: a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona? Nie żeby coś, ale tobie szkoda więcej jak dwie stówki na RDR wydać, a śmiejesz się z providenta Kopika
Opublikowano 29 października 20186 l Wy piszecie o niedźwiedziu że jakieś uniki, obrazenia po pazurach i wgl Leos Di Caprio. Dostal serie z karabinku która go nie powstrzymała i od razu połknął moją głowę. Jest tu jakaś rolka czy tylko ten skok??
Opublikowano 29 października 20186 l 12 minut temu, maciucha napisał: a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona? Konsolki i gierki tylko gotoweczka. Nie wiem skad wziąłeś info ze biore na raty ale ok. Musisz wiedzieć lepiej
Opublikowano 29 października 20186 l Teraz, II KoBik II napisał: Konsolki i gierki tylko gotoweczka. Nie wiem skad wziąłeś info ze biore na raty ale ok. Musisz wiedzieć lepiej przeciez sam w wkp pisałeś niedawno że mieliście z kobitą ps4 na raty XD
Opublikowano 29 października 20186 l Z jaka kobita? Jak w marcu 2019 po rozwodzie juz 4 lata pyknie. Jakie raty? Po 2zl na 1000 lat? Edytowane 29 października 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 29 października 20186 l Mam pytanie odnośnie pewnego lewego interesu w Valentine. Spoiler Chodzi o lewy interes na tyłach medyka. Czy sejf na ścianie da się jakoś otworzyć? Czy zostaje on zamknięty?
Opublikowano 29 października 20186 l Ja wczoraj spotkalem dwoch gosci na uboczu ktorzy siekiera probowali otworzyc sejf. Zaciukalem ich rzucilem dynamit i zawinalem ich łup Tak wiec sprobuj dynamitem.
Opublikowano 29 października 20186 l 1 minutę temu, Zgredziula napisał: Ja wczoraj spotkalem dwoch gosci na uboczu ktorzy siekiera probowali otworzyc sejf. Zaciukalem ich rzucilem dynamit i zawinalem ich łup Tak wiec sprobuj dynamitem. O, dobry pomysł. Niestety jeszcze go nie mam. Dostaje się go dopiero w jakiejś misji czy mogę go skądś powinąć?
Opublikowano 29 października 20186 l 11 godzin temu, Ficuś napisał: Btw nie umniejszajac rockstar zawsze bede ciekaw jakby wygladaly gry i branza jakby wiecej firm mialo przywilej robienia tytulu przez tyle lat w tyle osób i z takim budzetem Jak Crackdown 3, FInal Fantasy XIII, Final Fantasy XV i Mass Effect Andromeda. Jednym jest mieć czas, a drugim umieć z niego skorzystać. Edytowane 29 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 29 października 20186 l @tobik Ja znalazlem w skrzyni w budynku na polnocnym wschodzie. W piwnicy przy stole spalo dwoch spitych gosci. Na blacie siano lezalo jeszcze. Ja gram juz z +35h i ani centa nie wydalem na zadna bron. Wszystko kradzione albo znalezione. Wild wild west. Edytowane 29 października 20186 l przez Zgredziula
Opublikowano 29 października 20186 l 43 minuty temu, Szymek_PL_ napisał: Wy piszecie o niedźwiedziu że jakieś uniki, obrazenia po pazurach i wgl Leos Di Caprio. Dostal serie z karabinku która go nie powstrzymała i od razu połknął moją głowę. Jest tu jakaś rolka czy tylko ten skok?? Jest rolka. Podczas celowania wcisnij O + kierunek :x Edytowane 29 października 20186 l przez bebbop
Opublikowano 29 października 20186 l 5 minut temu, bebbop napisał: Jest rolka. Podczas celowania wcisnij O :x Dzięki..tak myślałem że gdzieś podczas celowania ale dojechał mnie tak szybciutko że nie było szans na reakcję. Ależ pięknie się prezentuje to boczne poruszanie koniem i wystartowanie sprintem zakupione ulepszenia do obozu przechodza do następnego?? Edytowane 29 października 20186 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 29 października 20186 l @Rozi Nie mam. Wydaje mi sie ze karabin wpada wraz z postepem w fabule a mi cos nie po drodze z fabułą na razie. Nie moge sie powstrzymac, za kazdym razem jestem jak "tera misja tera misja" i juch wskakuje na konia i mknę przed siebie bez celu. Hej przygodo!