Gość Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Jedyna nazwa dla konia: Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 1 minutę temu, Wredny napisał: Początkowy Tenesee Walker jest w stajni W tej w Valentine? Koorwa jadę tam czym prędzej na tym żałosnym koniku z drzewa koniu na biegunach. Chociaż też już go polubiłem Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Godzinę temu, McDrive napisał: Jakiś błąd. Przed pojedynkiem zmień sterowanie w opcjach walki w trzeciej osobie na alternatywne. Wtedy zadziała. Miałem ten problem przy gonieniu Jamiego. Miałem to samo i od wczoraj już kurfica mnie brała.Dzięki Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 3 minuty temu, Ryo-San napisał: W tej w Valentine? W każdej Właśnie poznałem mechanikę pojedynków dzięki side-questowi z sektą. Co prawda tu był tutorial, ale mam nadzieję, że się czegoś nauczyłem 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Warto inwestować pieniążki w ten oficjalny guide book? Jest tam coś ciekawego czy to samo co w opcjach pomocy w grze? Ile to ma stron? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 1 godzinę temu, Słupek napisał: ale jedno wyczuwam na każdym kroku - inspirację TLoU od muzyki, survival, po właśnie powolny gameplay. mimo to, że jedno to korytarz a drugie megalodon. Nie tylko bo i Zelda też jest m.in. ubrania dostosowane do temperatury Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 1 godzinę temu, Słupek napisał: klepię konia 1 godzinę temu, Słupek napisał: ściągam skórę 1 godzinę temu, Słupek napisał: pakuję truchło Takie rzeczy TYLKO w grze rockstar*** 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Jak szukacie darmowego konia, to w górach w okolicach naszego obozu z prologu, przy jeziorze Isabell, biega biały arab z za(pipi)istymi statami. Można go złapać i oswoić. Jedyny minus, to to że jest cały biały jak królewna śnieżka 4 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Właśnie spotkałem sutqa Spoiler Biedny płakał nad swoim losem i opowiadał o dziewczynie o której marzy i nie może mieć :coolface: Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 10 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Jedyny minus, to to że jest cały biały jak królewna śnieżka Ale królewne Śnieżkę to Ty szanuj! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 12 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Jak szukacie darmowego konia, to w górach w okolicach naszego obozu z prologu, przy jeziorze Isabell, biega biały arab z za(pipi)istymi statami. Można go złapać i oswoić. Jedyny minus, to to że jest cały biały jak królewna śnieżka Artaxa konia Atreju to Ty szanuj Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Kurna szanuje go, cały czas dostaje marchewki i buraki i nawet nie sra za często. 1 Cytuj
Pupcio 18 423 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 @c0ŕZrobiłem stos z kadłubków i go podpaliłem mroczny pasażer przejął całkowitą kontrole 1 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 moja dosyć poźno się zesryła pierwszy raz, po kilku nastu godzinach dopiero. ale wtedy poczułem mistyczną więź pomiędzy zwierzęciem a człowiekiem. Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Polecam wiazac ludzi i klasc na torach. :v Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Godzinę temu, ragus napisał: Wypad do Valentine z Lennym xdddddddd A na pieterku do pokoju wbiles za drugim razem? To jest dopiero motywik xdd Napad na pociag tak srednio oplacalny wyszedl, 150$ bounty a nue wiem czy z 10$ lupow sie zebralo Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 41 minut temu, Mojave napisał: Polecam wiazac ludzi i klasc na torach. :v to już jest stare, teraz się kładzie ludzi pod koniem żeby ten się na nich porządnie zes.rał 1 2 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Teraz to się w nocy wbija na chatę, okrada śpiacych mieszkańców i na pożegnanie wali każdemu z łuku w czerep ew. pali porwanych w ognisku Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Jaką ta giera ma za(pipi)iaszczą fabułę! Npce opowiadają jakieś historie, dziewczyny na wozie śpiewają piosenki, wszędzie gdzieś jakieś tajemnice, nawet szeryf z Valentine ma coś za uszami. Przywiozłem mu ściganego a ten całkiem zaskoczony bo bajerował z jakąś babką. Wizyta w hoteliku aby ratować dziewczynę z obozu.. niby pierdółka ale samo pójście na górę po nią emocjonujące bo z brakiem pewności co nas czeka. Przeprawa przez rzekę z kaskadami, o mało nie utopiłem swojego Tenesee Walkera. Kilka razy bylem zrzucony już jak przeszarżowałem na bezdrożach. Geniusz tej gry dopełnia muzyka dopasowana do tego co się dzieje na ekranie, oświetlenie oraz liczba detali, interakcje z ludźmi, ze wszystkim. Sterowanie i "przyciskologia" do nauczenia ale poruszanie Arturem ani troszkę mi nie przeszkadza, jest takie jakie powinno być w westernie. To nie parkour ani assassyn że wszedzie salta, skakanie po słupkach i super hiper dynamika. Nie ma co, czas sobie postawić w domu małą kapliczkę z logiem R* Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Idźcie w Saint Denis na spektakl i weźcie w nim czynny udział xD yebłem na plecy po pierwszym przedstawieniu. Drugi też super ale to dzięki „podjudzaniu”, Artur nie przebiera w besztaniu. A ostatni to znów polski smaczek. Wyłączyłem autozapis bo kumpel chciał poświrować po świecie. Zapomniałem z powrotem go włączyć. Zamiast zapisać gre to wczytalem sejw. 5h poszło sie kochać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Kurde szkoda że w grze nie mogę kupić wozu i ruszyć na jakieś większe polowanie. Trochę zaczyna mnie to irytować że upoluje takiego bizona i wracając z dalszej podróży nie można jeszcze polowac bo brak miejsc i trzeba zapierdalać kawał drogi by opchnac tylko to . Cytuj
Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 13 godzin temu, PiotrekP napisał: Ktoś potwierdzi, czy stróże prawa reagują na npc, czy jak zwykle mają w rzyci, że ktoś na ich oczach do nas strzela? Bo ktoś pisał, ze zwiał do szeryfa i nic, ale sam nie wiedział czy bug, czy tak jest.(...) Z moich obserwacji reagują w zasadzie tylko na nas. Przykład: jadę sobie spokojnie, nagle z impetem wpada na mnie jakiś gość. Obaj spadamy na glebę, facet wyciąga broń i zaczyna do mnie strzelać. Ładuje we mnie kulki więc odpowiadam ogniem i w tym momencie jestem poszukiwany za napaść. To, że gość wcześniej prażył do mnie jak do kaczki nikogo nie interesowało. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 W tej grze brakuje tylko gwałcenia i skalpowania. Zwłaszcza tego ostatniego. Wyobraźcie sobie indiańskiego handlarza w rezerwacie skupującego skórę z głów. Wiem, że to nie te czasy ale jakiś psychol mógł się zachować. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 @Poszukiwacz.01 czyli R* nadal nie umie, albo nie chce, dobrze zrobić "policji". W takim wypadku, to albo zwiać, albo dać się zabić bo taniej wyjdzie. Takie przywiązanie do różnych w sumie pierdół, a olali rzecz, która najbardziej irytowała w ich poprzednich grach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi