Opublikowano 20 października 20168 l Mi ten trailer bardzo przypominał pierwszy trailer GTA IV. Tak jak on, głównie skupiał się na pokazaniu świata w którym będzie toczyć się gra i jeszcze mniej od tamtego trailera skupia się na postaciach i umiejscowieniu ich w tym świecie. Wiadomo, jaranko, bo wygląda to zaje,biście. Czekam na więcej z kut,asem w łapie.
Opublikowano 20 października 20168 l pierwszy trailer GTA V był w takiej samej konwencji. Nie pokazywał nic poza światem gry.
Opublikowano 20 października 20168 l i tez wyglądał sto razy lepiej niz gra. jeden wielki bullshot, a ci się animacją zzwierzaczka jarają
Opublikowano 20 października 20168 l te gwiazdy, bizony i ognisko jaram sie, uwielbiam trailery od R* tylko oni potrafia stoponiowo budowac hajp, a nie od kopa wylozenie wszystkich kart na stol chce wiecej Edytowane 20 października 20168 l przez kubson
Opublikowano 20 października 20168 l trailer przedstawiajacy swiat jest chu,jowy bo przedstawia tylko swiat xddd
Opublikowano 20 października 20168 l Nie wiem... jaram sie nieziemsko na nowa czesc, ale odnosze wrazenie ze obrazek z konturami 7 typkow powiedzial mi wiecej o grze niz ten 'trailer'. Wiadomo ze raczej nikt nie spodziewal sie pelnej analizy fabuly i postaci, no ale na troche wiecej mogli sie pokusic... Dla porownania: Mam tez nadzieje ze nie bedzie zbyt duzego downgrade'u, bo troche nie wierze ze to tak bedzie wygladac na konsolach.
Opublikowano 20 października 20168 l Downgorad oczywiście będzie, tu nie ma się co oszukiwać. Ewentualnie oglądamy nieogłoszoną jeszcze (może nigdy) wersję na PC
Opublikowano 20 października 20168 l Czuję, że w końcu pojawiła się na horyzoncie gra, która stanie do równej walki z W3 w kwestii oprawy i detali w otwartym świecie.
Opublikowano 20 października 20168 l Downgorad oczywiście będzie, tu nie ma się co oszukiwać. Ewentualnie oglądamy nieogłoszoną jeszcze (może nigdy) wersję na PC Przecież to tylko troszkę podrasowane GTA V.
Opublikowano 20 października 20168 l Downgorad oczywiście będzie, tu nie ma się co oszukiwać. Ewentualnie oglądamy nieogłoszoną jeszcze (może nigdy) wersję na PC Remaster na PSPro i Scorpiona tak będzie nie dla psa tfu blachy kiełbasa i mnie to troszeczkę irytuje,w sensie że walą w uja z jakoscia grafy na obecnej generacji od pierwszego trailera. No i to nieszczęsne online nastawione na dojenie kasy od graczy np pewnie będzie można sobie kupić 200 szt bydła za 49.90$ albo złote ostrogi za 9.99$ R*mistrzowie mikropłatności. Edytowane 20 października 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 20 października 20168 l Jeszcze trzy dni temu nawet nie bylo wiadomo ze gra instnieje, a teraz jakie zale ze nie pokazali 20 min gamepleyu z komentarzem tworcow XD
Opublikowano 20 października 20168 l @Pawcio Tak bo mam żal do R* za olanie singla w GTAV i podchodze do nowego RDR na luzie z lekka podjarka bez zaślepienia znaczkiem R*widząc co sie szykuje ale wspomnicie moje słowa za rok. Edytowane 20 października 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 20 października 20168 l A nie olali? Masz jakieś fabularne dlc do singla albo chociaż dali gówniane pojazdy z online do kupienia w singlu? Ano właśnie.
Opublikowano 20 października 20168 l Czuję, że w końcu pojawiła się na horyzoncie gra, która stanie do równej walki z W3 w kwestii oprawy i detali w otwartym świecie. Jakby się przylożyli bardziej do historii, zrobili naprawdę dopracowane sidequesty pod kątem fabularnym to mielibyśmy system seller. A trailer mało nahajpowal mnie, liczyłem na megatone w stylu kojimy. A tak to kupię nintendo switch.
Opublikowano 20 października 20168 l @Pawcio Tak bo mam żal do R* za olanie singla w GTAV i A nie olali masz jakieś fabularne dlc do singla albo chociaż dali gówniane pojazdy z online do kupienia w singlu? A no właśnie. Ale poza tym w domu wszyscy zdrowi?
Opublikowano 20 października 20168 l głupi Rockstar, mogli powycinać jakiś content z GTA 5 przed premierą a potem wrzucać go jako DLC i wtedy byłoby że nie olewają singla. Janusze marketingu ;/
Opublikowano 20 października 20168 l Jaki demejdz Control o singla xD R* to już nie ta jakość co kiedyś. GTAV to pokazało. Kiedy nowe IP?
Opublikowano 20 października 20168 l Tak dla przypomnienia GTA4-Epizody z Liberty City,RDR-Undead Nightmare,GTAV - samochodziki i ciuszki tylko do online. Łapiecie nie Janusze marketingu co tu nie pasuje? Ale jeśli taka ewolucja w zawartości wam nie przeszkadza i jest wszystko cacy to ja wysiadam bo z Januszami gamingu sie nie dogadam
Opublikowano 20 października 20168 l zara ktos ci napisze ze majkel i trewor mogli być w dlc, ale roksztar łaskawy i wrzucił do podstawki