Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Yakubu napisał: Gdzie znajdę specjalne przynęty? Na bagnach w sklepie, ale dopiero jak znajdziesz typka od legendarnych ryb się w nim odblokują Edytowane 4 listopada 2018 przez Figuś 1 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 W jaki sposób moge wsadzic cieple ubranie w juki, żeby w razie czego mieć coś jak się zrobi zimno? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) 34 minuty temu, ornit napisał: Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem. Haha Dziwne, że w dzisiejszych czasach w grze z otwartym światem nie ma tej opcji. Szczególnie w grze Rockstara Jedyne co można zrobić to w trakcie kąpieli pogadać z laską, która nas myje. 1 minutę temu, easye napisał: W jaki sposób moge wsadzic cieple ubranie w juki, żeby w razie czego mieć coś jak się zrobi zimno? Jak przeglądasz outfity to pod R3 masz opcję zapisania go na konia. Edytowane 4 listopada 2018 przez Voytec 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) 2 minuty temu, easye napisał: W jaki sposób moge wsadzic cieple ubranie w juki, żeby w razie czego mieć coś jak się zrobi zimno? W obozie jest kufer, tam masz sekcje i pod kwadrat zapisujesz na konia 4 ubiory, z resztą wszystko będzie dokładnie pokazane. W mieście tez możesz (sklep wielobranżowy), w garderobie przypisać ubiory. Edytowane 4 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 44 minuty temu, ornit napisał: Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem. 10 minut temu, Voytec napisał: Haha Dziwne, że w dzisiejszych czasach w grze z otwartym światem nie ma tej opcji. Szczególnie w grze Rockstara Jedyne co można zrobić to w trakcie kąpieli pogadać z laską, która nas myje. Nieprawda... masz też niezwykle bogate możliwości interakcji z paniami lekkich obyczajów w saloonie - możesz wybrać "Reject" albo "Decline" Thank you, Rockstar... Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Poważnie? To chyba w złym salonie byłem bo jedyne opcje, które mi wyskakiwały to "morning ma'am" Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Czy komuś jeszcze nie działa poczta? Chciałem wysłać karty do kolekcjonera, ale nie mogę wejść w interakcje, mogę tylko spłacić grzywnę, albo kupić bilet na pociąg, wysyłkę listów mam na szaro. Nie mam bounty w żadnym ze stanów, sprzedałem te karty które mi się powtarzały i dalej nic Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 6 minut temu, Dandelion napisał: Czy komuś jeszcze nie działa poczta? Chciałem wysłać karty do kolekcjonera, ale nie mogę wejść w interakcje, mogę tylko spłacić grzywnę, albo kupić bilet na pociąg, wysyłkę listów mam na szaro. Nie mam bounty w żadnym ze stanów, sprzedałem te karty które mi się powtarzały i dalej nic Pełny set masz? Jak nie to nie wyślesz. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 46 minut temu, Voytec napisał: Jak przeglądasz outfity to pod R3 masz opcję zapisania go na konia. Ok, ale jak mam sie przebrac przy koniu? Musze oboz rozkladac? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) Do zbieractwa (nie licząc map ze skarbami) np karty, kości itd. są jakieś mapy/wskazówki? Czy sami znajdujecie przy okazji? Edytowane 4 listopada 2018 przez balon Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Teraz, easye napisał: Ok, ale jak mam sie przebrac przy koniu? Musze oboz rozkladac? Podchodzisz do kunia, trzymasz L1, menu KOŃ i na dole masz wybór outfitu Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 3 minuty temu, Figuś napisał: Pełny set masz? Jak nie to nie wyślesz. Tak, mam całość zebrana i żadnego wysłać nie mogę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 2 minuty temu, balon napisał: Do zbieractwa np karty, kości itd. są jakieś mapy/wskazówki? Czy sami znajdujecie przy okazji? Sami. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Może fabularnie masz zablokowane? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 6 minut temu, easye napisał: Ok, ale jak mam sie przebrac przy koniu? Musze oboz rozkladac? Przytrzymujesz L1 siedząc na koniu, 2x R1 i na dole kółka masz do wyboru outfity zapisane na koniu. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Z tego co kojarze w prologu strzelało się za zasłony na oślep , istnieje taka opcja później w grze? Zawsze jak strzelam odrazu Morgan się wysuwa zza osłony Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Dzięki - to ostatnie pytanie, polowalem ostatnio i czesto zamiast skory idealnej mam w dobrym stanie, chociaz zabijam 1 strzalow w glowe. W jaki sposob mam polowac, by skora jelenia byla w idealnym stanie? Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 5 minut temu, Figuś napisał: Może fabularnie masz zablokowane? Jestem na początku 4 chaptera. Spróbuje złowić legendarną rybę można ona odblokuje mi pocztę xD Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Kompedium czytaj, tam jest opisane z jakiej broni ustrzelić zwierzaka, żeby mieć ideał skóry. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 1 minutę temu, easye napisał: Dzięki - to ostatnie pytanie, polowalem ostatnio i czesto zamiast skory idealnej mam w dobrym stanie, chociaz zabijam 1 strzalow w glowe. W jaki sposob mam polowac, by skora jelenia byla w idealnym stanie? Wiele razy było tłumaczone wcześniej - czytaj kompendium. Zwierzę za życia musi mieć 3 gwiazdki, odpowiedni kaliber i czysty strzał. Wie ktoś, gdzie można dorwać czarny długi płaszcz? Albo taką czarną, skórzaną kurtałkę z frędzelkami? Bo w kilku filmikach na YT widziałem, a u mnie żaden sklep czy krawiec tego nie oferuje. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 11 minut temu, Dandelion napisał: Tak, mam całość zebrana i żadnego wysłać nie mogę Ja znalazłem miejscówkę kości "dinozaura" i też nie mogę wysłać listu do babki Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 16 minut temu, Wredny napisał: Wiele razy było tłumaczone wcześniej - czytaj kompendium. Zwierzę za życia musi mieć 3 gwiazdki, odpowiedni kaliber i czysty strzał. Wie ktoś, gdzie można dorwać czarny długi płaszcz? Albo taką czarną, skórzaną kurtałkę z frędzelkami? Bo w kilku filmikach na YT widziałem, a u mnie żaden sklep czy krawiec tego nie oferuje. Spróbuj u trappera, on ma do sprzedania pełne outfity i tam są z długimi płaszczami i ta kurtka z frędzlami tez jest jak dobrze pamiętam. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) 19 minut temu, Wredny napisał: U trapera też najpierw trzeba mu wiele skór dostarczyć by kupić stroje. Edytowane 4 listopada 2018 przez easye Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) del Edytowane 4 listopada 2018 przez messer88 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Jezu ile na YT jest spoilerów. Powiesiłbym za jaja ludzi, którzy w tytułach filmów wpisują tak kluczowe fabularne momenty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi