Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Sam ten padający to i owszem - lepszego nigdzie nie było, ale ten tutaj jest chyba bardziej interaktywny Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Ten system kar serio jest jakiś pyerdolnięty. Za wyzwanie z zestrzeleniem pięciu ptaków z pociągu jestem jakieś cztery stówy w dupę :| Zmiana stroju i konia plus wielka maska na mordę (pipi)a pomogły Znalazł ktoś wszystkie owoce leśne? Pewnie ten ostatni jest w Blackwater/Newsy Austin, jo? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Z tymi ptakami to nie trzeba było na raz robić - na kilka przejażdżek można sobie było rozłożyć. Dopóki nie wystrzelisz to masz spokój, ale za chwilę leci ochrona pociągu, więc polecam szybką ewakuację, zanim Cię zobaczą - obędzie się bez kary Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 A tak w ogóle to czy tym, co nie poblokowali frazy RDRII, YT też polecił taki filmik? Gościu powinien być jednym z tych gunslingerów do odstrzelenia w RDRII Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 14 minut temu, Yakubu napisał: Znalazł ktoś wszystkie owoce leśne? Pewnie ten ostatni jest w Blackwater/Newsy Austin, jo? Właśnie miałem o to pytać - znalazłem malinę, jeżyną, borówkę jajowatą. Co jeszcze? I gdzie? Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Nawet spotkalem kolege po fachu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 8 minut temu, Rozi napisał: Właśnie miałem o to pytać - znalazłem malinę, jeżyną, borówkę jajowatą. Co jeszcze? I gdzie? No to brakuje mi jeżyny. Roślina, której szukasz to chyba golteria. Wydaje mi się, że znalazłem ją w okolicy trapera w lesie na wschodzie, ale głowy sobie uciąć nie dam Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 ehh jestem zawiedziony new austin . Co prawda mapka wygląda ślicznie (armadillo podczas burzy piaskowej <3) ale nie ma co tam robić, widać że wrzucili to pod online Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 1 minutę temu, Yakubu napisał: No to brakuje mi jeżyny. Roślina, której szukasz to chyba Pokaż ukrytą zawartość golteria. Wydaje mi się, że znalazłem ją w okolicy trapera w lesie na wschodzie, ale głowy sobie uciąć nie dam Jeżyn szukaj przy rzece Dakota, na południe od Downes Ranch. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 7 minut temu, Pupcio napisał: ehh jestem zawiedziony new austin . Co prawda mapka wygląda ślicznie (armadillo podczas burzy piaskowej <3) ale nie ma co tam robić, widać że wrzucili to pod online Nawet strangerow tam nie ma? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Może dlc jakieś tam zrobio chociaż Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 17 minut temu, Pupcio napisał: ehh jestem zawiedziony new austin . Co prawda mapka wygląda ślicznie (armadillo podczas burzy piaskowej <3) ale nie ma co tam robić, widać że wrzucili to pod online Yup, pisalem o tym w spoilerze wczesniej, mega zawod. Jedyne co znalazlem to 2 bounties dla murzyna w Tumbleweed. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Powiedzcie chociaż że da się wbić do willi w Tumbleweed Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 No trochę liczę na singlowe dlc, wyczuwam wampiry 1 minutę temu, c0ŕ napisał: Powiedzcie chociaż że da się wbić do willi w Tumbleweed 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 To chyba nawet nie wbije do tego New Austin żeby się nie wkur.wić niepotrzebnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Kurwa a możecie to w spoilery dawać, czy nie? Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Ale co dokładnie? To że nie można wejść do budynku czy nie ma co robić na mapce? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 To tzw spoiler pozytywny pozwalający się przygotować mentalnie na nieubłaganie nadciagające rozczarowanie 1 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Ogólnie końcówka gry to lekki spadek formy. Gra nadal bardzo dobra ale no pewne rzeczy mi nie leżą. Jestem w 6 chapterze więc w spoilerze napiszę o co dokładnie chodzi. Spoiler Choroba Arturka. Sama choroba ok zaskoczenie było chociaż prychał od 2 rozdziałów. Sam pomysł z tym jak to pokazać za(pipi)isty doktor pewnie kokainke dał. Problem z tym że robię teraz questy i w każdym artur się żegna, przeprasza i pisze testament. No męczące to troszkę jest. Rozumiem zabieg z chorobą ale mogli to załączyć pod koniec rozdziału. Szczególnie misje honorowe są smutne jak pizda. Gram z wysokim honorem i rozdaje pieniądze na lewo i prawo. Wy(pipi)ałem nawet niemca z obozu xD Też przez to widzę pewne niekonsekwencje w zachowaniu artura. Z jednej strony widzi że dutch coraz bardziej wariuje i chce cicho uciec a z drugiej godzi się na wszystkie najgłupsze nawet pomysły. Samemu też dowala jak masakra żołnierzy aby uratować JEDNEGO kapitana z którym zrobiłem jedną misje. Nie kupuje tego. Mam wrażenie że w drugiej części gry trzeba wyłączyć myślenie bo scenariusz mocno się rozjeżdża. Ma swoje momenty jak muzyka podczas jazdy na koniu po powrocie artura. Koniec O'driscola czy questy honorowe z (pipi)ą mamusią i synkiem ale są też straszne głupoty. Gra nadal genialna ale czy goty dla mnie? Nie wiem poczekam na wielki finał i wtedy ocenie. A i robię wszystkie misje strangerów myślę że mam już z 70% zrobionych albo i więcej. Są wybitne ale zdarzają się też (pipi)owe. Czasem można śmiechnąć Spoiler bracia czasem wzruszyć Spoiler cały quest chain z mama i synkiem czy motyw z siostrą - pożegnanie na stacji po zrobieniu questów dla niej mega! ale dużo jest takich które następnego dnia zapominasz. Historie pisane na siłe lub głupie zbieranie itemków z którego robią misje strangera. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 ktoś tu liczy na singlowe dlc po gta 5? XDDD będzie golenie frajerów na online jak ostatnio, róbcie screeny. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 2 minuty temu, maciucha napisał: ktoś tu liczy na singlowe dlc po gta 5? XDDD będzie golenie frajerów na online jak ostatnio, róbcie screeny. Może jednak jakaś szansa jest, że coś tam wcisną na te puste tereny z części pierwszej. Bo dziki zachód mimo wszystko nie ma takiego potencjału jak nowoczesne miasto i nie będzie można doić w nieskończoność. No bo co tam mogą jeszcze dodać? Latanie zeppelinem? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 1 minutę temu, Il Brutto napisał: Może jednak jakaś szansa jest, że coś tam wcisną na te puste tereny z części pierwszej. Bo dziki zachód mimo wszystko nie ma takiego potencjału jak nowoczesne miasto i nie będzie można doić w nieskończoność. No bo co tam mogą jeszcze dodać? Latanie zeppelinem? Zombie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 kup rocket launcher za jedyne 5,99$ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 1 godzinę temu, Wredny napisał: Nie no pomijam to, co tutaj ma miejsce i piszę o tym, co przeżyłem w jego towarzystwie w poprzednim RDR - super postać, ale Arthur jest jeszcze fajniejszy, bo podobnie jak cała gra - bardziej naturalny, stonowany i "żywy". Mam podobnie. Gra nie jest skończona, więc dalej uważam, że Marston to najlepsza postać kiedykolwiek napisana przez Rockstar, ale Arthur może to zmienić. Jest kapitalny. Znowu Rockstar wygrzebało nieznanego aktora, który po RDR będzie mógł przebierać w ofertach. Ale czy tak będzie? W jedynce zakończenie było tak mocne, że byłem wściekły i nie chciałem przez długi czas odpalać RDR'a żeby grać Jackiem. Wiedząc, że wszystko się sypnie, nie trudno obstawiać o podobny zabieg będzie tutaj. Ale mocno liczę na to, że jednak Morgan przeżyje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi