Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
Spoiler

W sumie to John go nie zabił :pawel: nie wiem Dutch niesamowity gość, nie potrafię go nienawidzić 

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 736,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

W ten weekend koncze watek fabularny, ale cos czuje ze to dopiero poczatek przygody. Nie oczekuje nic od online niestety, poza kilkoma screenami na koniach z gangu van der Xbox tuz przed napadem na bank.

Opublikowano

Pomijając nawet zupełnie kwestie techniczne, po ukończeniu RDR2, RDR1 wydaje się być DLC wydanym 8 lat wcześniej z dziwacznymi postaciami typu obwoźny sprzedawca czy grabarz.

Przepiękne, znakomicie nakreślone, metamorfozy wewnętrzne Arthura i w mniejszym stopniu również Johna, który jest przecież postacią drugoplanową. Rosnący niepokój wewnątrz obozu, miejscami śmierć towarzyszy która przychodzi nagle otrzeźwiając i przełamując poczucie bycia bezkarnym rozrabiaką. I w końcu desperacja Dutcha i tym bardziej jego coraz bardziej uwidoczniony egocentryzm - szczególnie w zestawieniu z

Spoiler

indiańskim wodzem

sprawiają, że stopniowo zdradza on swoje powierzchowne kredo pseudo szlachetnego bandyty, z którym się tak dumnie obchodzi.

:banderas:

Opublikowano

Ładnie spoilerujesz, zwłaszcza w jednym zdaniu. Lepiej schowaj wszystko, bo zaraz zyebę dostaniesz.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
Spoiler

śmierć towarzysza chociażby. Nikt się tego nie spodziewał, że tak to się potoczy.

Opublikowano

Mam zagwozdkę, może ktoś pomoże ;)

Otóż złowiłem legendarną rybkę (tą bydlęcą nerke) no i nie udało mi się jej dowieźć na pocztę - zgon po drodze :dry: co by wysłać paczkę do mr. Jeremy Gilla ;)

Następną rybkę (legendarny szczupak) już bez problemu wysłałem do gościa. No i w rejestrze mam złowione i wysłane ryby 1/13, a w postępach rybka, której nie wysłałem normalnie widnieje, to samo na mapie, jest skreślona. I teraz co, nie zrobię już tej misji dla Gilla? Mam spróbować ją złowić jeszcze raz? Ale to chyba bez sensu, bo legend jest po 1 sztuce przecież... Ktoś może miał podobną sytuacje?

Opublikowano

Jak to jest z post-gamem?

Gram Johnem i mogę normalnie questy dokończyć? Czy wracam do końcówki 6tego rozdziału?

P.S.

Ta (pipi)a

Gruzlica

Opublikowano
19 minut temu, Faka napisał:
  Ukryj zawartość

śmierć towarzysza chociażby. Nikt się tego nie spodziewał, że tak to się potoczy.

no już bez przesady, to historia o upadku gangu van der Linde w końcu xd

Opublikowano
17 minut temu, Faka napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Nie napisał jak i kiedy ktoś ginie. 

Jezeli w jedynce ścigamy Billa, Javiera i Dutcha, którzy są niedobitkami z gangu, to wiadomo od początku, że wszyscy tej historii nie dożyją do końca. 

Niewiele na razie widziałem, ale nie oszukuje się, że wszyscy to przeżyją. Gra się z przeczuciem jak wszystko się ładnie układa i jak gang biesiaduje przy ognisku, że wszystko sie zaraz posypie. 

Opublikowano

@Kalel

Spoiler

Grasz Johnem i możesz normalnie dokończyć questy

Ale ta gra jest creepy czasami, ehh niech dadzą jakieś singlowe dlc :(

Opublikowano
10 minut temu, Voytec napisał:

Nie napisał jak i kiedy ktoś ginie. 

Jezeli w jedynce ścigamy Billa, Javiera i Dutcha, którzy są niedobitkami z gangu, to wiadomo od początku, że wszyscy tej historii nie dożyją do końca. 

Niewiele na razie widziałem, ale nie oszukuje się, że wszyscy to przeżyją. Gra się z przeczuciem jak wszystko się ładnie układa i jak gang biesiaduje przy ognisku, że wszystko sie zaraz posypie. 

Ale wiesz, że też nie każdy grał w RDR i takie rzeczy w sumie fajnie trzymać w spoilerach? 

Opublikowano

Znalazłem w końcu skarb z mapki skażonego szlaku. Myślałem, że będzie gdzieś w okolicy butcher creek i skażonego jeziora elysian pool, ale znalazłem to zupełnie gdzie indziej xd

Opublikowano

pytanko

wróciłem z

tej wyspy Guarmy, gra każe mi wrócić do Shady Belle. No to biegnę z buta bo nie mam konia, w końcu widzę jakiś oświetlony budynek a tam cały gang i odpala się cutscenka. Tak miało być? Bo na mapce wciąż miałem oznaczone Shady Belle, budynek na który trafiłem nie był w ogóle oznaczony. Co by się stało w takim razie jakbym najpierw wbił do Shady Belle?

edit: dobra, wczytałem save'a i teraz prawilnie jadę tam gdzie trzeba, w dodatku znalazłem konia którego na początku pominąłem i dzięki bogu, bo 

taka muzyczka przy tym powrocie się włącza że :banderas:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Gdzie dostane ulepszone strzaly i strzaly na male zwierzaki?

Opublikowano

Sam musisz sobie stworzyć przy ognisku ze zwykłych strzał i ptasich lotek.

Opublikowano

Spotkał ktoś czarną owcę merynosową z różową kokardką?

Ja się chwilę zastanawiałem co z nią zrobić i jak ją zabiłem to wydropiła z siebie złotą obrączkę i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Można zadania pobiczne kontynuować po skończeniu fabuły? Główny wątek nabrał rumieńców i chce iść dalej. 

Opublikowano

O ki wuj chodzi w 3 wyzwaniu Master Hunter? Patrzyłem przez lornetkę na około 20 różnych gatunków, a mam zaliczone tylko 3/10 cały czas. 

Opublikowano

Masz je wytropić, czyli przytrzymać trójkąt patrząc na nie przez lornetkę

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ok dzięki, spróbuję tak jak piszesz

Opublikowano

Patrzcie co znalazłem

Spoiler

DrkW9mmX0AEc4Gf.jpg

C I A R E C Z K I

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu?