Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Teraz, second napisał: Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu? Znalazłem ją w chacie u jednego z rewolwerowców (tego od świń) Cytuj
Zgredziula 52 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 25 minut temu, Pupcio napisał: Patrzcie co znalazłem Ukryj zawartość C I A R E C Z K I Takich miejsc z takimi smaczkami dla gracza jest wiele. W random chatce w szufladzie. Na zamarznietym jeziorze. Na drzwiach od stodoly. Wszystko ta sama stylowa wyryte nozem czy czyms. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 2 minuty temu, Zgredziula napisał: Takich miejsc z takimi smaczkami dla gracza jest wiele. W random chatce w szufladzie. Na zamarznietym jeziorze. Na drzwiach od stodoly. Wszystko ta sama stylowa wyryte nozem czy czyms. To sa kody, na bank. Znalazlem tez kilka takich rzeczy, jedno bylo nawet w szufladzie ktora sie otwiera. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 No właśnie te bazgroły mają się nijak do mojego S M A C Z K A Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 1 godzinę temu, c0ŕ napisał: edit: dobra, wczytałem save'a i teraz prawilnie jadę tam gdzie trzeba, w dodatku znalazłem konia którego na początku pominąłem i dzięki bogu, bo Ukryj zawartość taka muzyczka przy tym powrocie się włącza że Właśnie słucham tego utworu. Jakie to jest dobre. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Niedaleko Rhodes jest chatka z dość sztywnymi domownikami, niestety poza kilkoma fantami nie ma tam nic ciekaego. Łapanie zwierzaków na lasso i zabijanie nożem rzeczywiście daje lepsze profity. Dziś się tak chwilę z wołem siłowałem, bo bydle tanio skóry nie chciało sprzedać. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 42 minuty temu, second napisał: Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu? 41 minut temu, _Be_ napisał: Znalazłem ją w chacie u jednego z rewolwerowców (tego od świń) No kuźwa! U mnie drzwi do jego chatki były zamknięte i doopa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Teraz, Wredny napisał: No kuźwa! U mnie drzwi do jego chatki były zamknięte i doopa. u wat m8? ale miałeś normalnie u niego misje żeby z nim pogadać? ja potem wszedłem mu do chaty a tam siedział jakiś koleś na łożku xD trochę się zaskoczyłem, zaje.bałem go i ograbiłem chałupę a na półce była harmonijka (lub jak pisał jerome - charmonijka) Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 @Wredny wróć się tam, ja tak zrobiłem i ją zdobyłem. Jeszcze fajka dla Dutcha póki co. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 30 minut temu, Wredny napisał: No kuźwa! U mnie drzwi do jego chatki były zamknięte i doopa. u mnie to samo...chociaz nie wiedzialem ze tam harmonijka. Mowicie o typie ktoremu wysadzamy dynamitem gnojownik. Byl tez domek z niedzwiedziem gdzie miala byc fajka dla Dutcha...no nie bylo jej Edytowane 9 listopada 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 A lustereczko dla pewnej obozowej damy gdzie znajdę? Wszystko inne mam odhaczone póki co. Na razie pojechałem sobie w górę strumyka zapolować na legendarne rybki szkoda, że z tymi bydlakami trzeba od razu na konia i na pocztę. Swoją drogą jak wygląda sprawa polowań na legendy? Miałem sytuację, że zacząłem tropić łosia (otarta kora na drzewie), ale jakiś lamus się spruł wyczajając średnio ukryte zwłoki - dostałem komunikat że za dużo się dzieje i łoś uciekł czy coś. Przespałem się w namiocie dwa razy i poszedłem do tego samego drzewa, ale nie mogłem wejść w interakcję. Pokręciłem się po okolicy na własną rękę i nic - odpuściłem i pojechałem na rybki. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 A wiecie po jakim czasie pojawia się part 2 misji Do Not Seek Absolution? Zrobiłem part1 i w międzyczasie spadł mi honor i się cykam czy mi misją nie przepadła xD. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 U was też co chwilę pada deszcz? No od kilkunastu godzin co chwile napyerdala ten deszcz Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 59 minut temu, Grabek napisał: A lustereczko dla pewnej obozowej damy gdzie znajdę? Spoiler Ręki sobie nie dam uciąć, ale na 90% tutaj znalazłem lustereczko 1 Cytuj
grzech83 6 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 6 godzin temu, grzech83 napisał: Mam zagwozdkę, może ktoś pomoże Otóż złowiłem legendarną rybkę (tą bydlęcą nerke) no i nie udało mi się jej dowieźć na pocztę - zgon po drodze co by wysłać paczkę do mr. Jeremy Gilla Następną rybkę (legendarny szczupak) już bez problemu wysłałem do gościa. No i w rejestrze mam złowione i wysłane ryby 1/13, a w postępach rybka, której nie wysłałem normalnie widnieje, to samo na mapie, jest skreślona. I teraz co, nie zrobię już tej misji dla Gilla? Mam spróbować ją złowić jeszcze raz? Ale to chyba bez sensu, bo legend jest po 1 sztuce przecież... Ktoś może miał podobną sytuacje? Dobra, dzięki wszystkim za szybkie i zwięzłe odpowiedzi... To tak jakbyście też mieli ten problem, to rybkę trzeba sobie złowić jeszcze raz, zostaje ona w kompendium, ale na mapie po jakimś czasie znowu jest zaznaczona jako nie złowiona Edytowane 9 listopada 2018 przez grzech83 Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 W aplikacji towarzyszącej są pokazane poziomy Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 38 minut temu, grzech83 napisał: Dobra, dzięki wszystkim za szybkie i zwięzłe odpowiedzi... To tak jakbyście też mieli ten problem, to rybkę trzeba sobie złowić jeszcze raz, zostaje ona w kompendium, ale na mapie po jakimś czasie znowu jest zaznaczona jako nie złowiona U mnie ta nerka na mapie jest zaznaczona jako niezlowiona. A jest zaznaczona i w wyzwaniu i wyslalem ja poczta. Dziwna sprawa. Ja mialem walek z skora legendarnego bizona. Zabilem, skora na konia, ale ze sie zje,balem konikiem z gory a on mi zdechl. A dopiero co kupiony wiec wczytalem autosave i wyswietlilo mi ze ulepszenie jest dostepne u trapera ale skora przepadla : A pewnie byla sporo warta. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Na drodze nie lezy. Je.bac. Spotkalem jakas mete tych szubrawcow na L na poludniu.. Wystrzelalem jak kaczki, mieli zlote rolexy itp, duza torbe z bizuteria to nawet lepiej wyszlem na tym niz na tym bizonie. Edytowane 9 listopada 2018 przez kanabis Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) ayy, właśnie wymaksowałem pełny honor pięknie się zakończyły te misje Lichwiarstwo i inne grzechy Świetnie było darować tym ludziom długi, aż było widać w oczach Arthura odrazę do samego siebie. No i wyje.banie Straussa z obozu, od początku go nie lubiłem, choć trzeba mu przyznać że chociaż był lojalny i nie sprzedał się na Pinkertonach jak go porwali Lecę kończyć resztę misji od strangerów a potem trzeba dokończyć ten główny wątek, ale z gruźlicą Arthur pewnie nie pociągnie po zakończeniu gry więc staram się jak najwięcej ogarnąć nim przed śmiercią, tak go polubiłem a potem pewnie będziemy grać Johnem tak jak widziałem na yt odpalając poradnik do znajdziek xd Edytowane 9 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 30 min szukania jednej czapli. A wy jak tam? Ekscytująca historia upadku gangu VAN DER LINDE? 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 3 minuty temu, c0ŕ napisał: W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni ta, na pewno od godziny to zalezy, rozbij oboz w okolicy i czekaj Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: u wat m8? ale miałeś normalnie u niego misje żeby z nim pogadać? ja potem wszedłem mu do chaty a tam siedział jakiś koleś na łożku xD trochę się zaskoczyłem, zaje.bałem go i ograbiłem chałupę a na półce była harmonijka (lub jak pisał jerome - charmonijka) 3 godziny temu, PiotrekP napisał: @Wredny wróć się tam, ja tak zrobiłem i ją zdobyłem. Jeszcze fajka dla Dutcha póki co. A to w ten sposób... No ja pisałem o momencie starcia z dziadygą - po tym jak go zayebałem to chciałem prawilnie opyerdolić mu chawirę, ale drzwi były nie do ruszenia. Spoko, kiedyś wrócę w takim razie @Szymek_PL_ w tym domku normalnie fajeczka jest, na biurku obok maszyny do pisania. Pojechałem tam praktycznie od razu i znalazłem bez problemu. A masz zlecenie na nią? Jakby co to poniżej mój filmik, na którym fajeczkę podnoszę z biurka. Ci którzy tam nie byli, nie otwierać spoilera Spoiler 3 minuty temu, Pupcio napisał: 30 min szukania jednej czapli. A wy jak tam? Ekscytująca historia upadku gangu VAN DER LINDE? Ja jestem pod wrażeniem, jak oni to polowanie fajnie zrobili. Sporo grałem swego czasu w theHunter Call of the Wild - taki "symulator myśliwego", więc do pewnego poziomu "realizmu" się przyzwyczaiłem. Obawiałem się, że będzie jak w Far Cry, gdzie fauna wskakuje nam co chwilę pod lufę, czy wręcz na twarz, a tutaj naprawdę się przyłożyli do tematu i jest fajnie wypośrodkowane - niby te zwierzaki wszędzie widać, ale jak chcesz ustrzelić coś konkretnego to się trzeba trochę pobawić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi