Faka 4 046 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 To samo, spiedolina tylko o kasie non stop gada, że już się zrzygać nim można. Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Nie wiem ile na liczniku już mam ale procentowo to jakieś 50-55% gry oraz fabuły i właśnie wpadły mi do torby Spoiler hełm i topór i sobie latam jak ten Thor. Fajnie jak po wielu godzinach gry odkrywasz coś nowego co cały czas tam było. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Akurat van der Linde jest zayebistym liderem gangu. Ma swoje poglądy, których broni i jest świetnym mówcą potrafiącym porwać za sobą ludzi. Z czasem jednak popada w odmęty szaleństwa bo to grozi każdemu, kto dociera do skrajności. Sam czuję, że gdybym w tamtych czasach trafił na taką osobę jak on vide Arthur czy John to też poszedłbym za nim i skoczył za nim w ogień. Innymi słowy - świetnie napisana postać. A wręcz powiedziałbym, że świetnie rozwinięta, bo 8 lat temu było to widać. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 6 minut temu, Farmer napisał: Nie wiem ile na liczniku już mam ale procentowo to jakieś 50-55% gry oraz fabuły i właśnie wpadły mi do torby Pokaż ukrytą zawartość hełm i topór i sobie latam jak ten Thor. Fajnie jak po wielu godzinach gry odkrywasz coś nowego co cały czas tam było. to hełm też tam był? Muszę się cofnąć xd Cytuj
Pupcio 18 680 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Niezłe z was dzbany nie powiem że nie Cytuj
Figuś 21 268 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 11 minut temu, Farmer napisał: Nie wiem ile na liczniku już mam ale procentowo to jakieś 50-55% gry oraz fabuły i właśnie wpadły mi do torby Ukryj zawartość hełm i topór i sobie latam jak ten Thor. Fajnie jak po wielu godzinach gry odkrywasz coś nowego co cały czas tam było. Też wczoraj znalazłem jak polowałem na ptaszki dla Pani Hobbs Cytuj
Farmer 3 282 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 29 minut temu, Yakubu napisał: Ukryj zawartość to hełm też tam był? Muszę się cofnąć xd Spoiler No był. Na półce pod sklepieniem. A co do Dutcha... Spoiler Przecież van der Linde to socjopata co jest paradoksem samym w sobie skoro jest liderem grupy. Tylko dzięki swojej zmyślnej elokwencji potrafił tak długo utrzymać gang w kupie. 1 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 A taki niby ładny, amerykański.... szkoda Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Dutch jak to Dutch. Czasami też bym go zastrzelił na powitanie, bo widać, że bredzi i często nie panuje nad sytuacją. Za to Arthur jest fenomenalny. Przed premierą myślałem, że będzie to bohater jakich wielu, tło dla pozostałych (w tym Johna) - jakże się myliłem. Na każdym kroku widać jak kluczowa jest to postać dla całego gangu, Spoiler a jego zmiana na przestrzeni poszczególnych rozdziałów jest niesamowicie zrealizowana, szczególnie gdy dowiaduje się o swojej chorobie i jak na nią reaguje. Dodatkowo polecam regularnie zaglądać do jego pamiętnika. Cytuj
PiotrekP 1 905 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Mgły robią świetny klimat, głownie właśnie na bagnach/lasach i w takich uliczkach Saint Denise. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 No ale bugi z deszczem mogliby naprawic. Na glebie widac, w lufcie juz nie Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 46 minut temu, Bigby napisał: Dutch jak to Dutch. Czasami też bym go zastrzelił na powitanie, bo widać, że bredzi i często nie panuje nad sytuacją. Za to Arthur jest fenomenalny. Przed premierą myślałem, że będzie to bohater jakich wielu, tło dla pozostałych (w tym Johna) - jakże się myliłem. Na każdym kroku widać jak kluczowa jest to postać dla całego gangu, Ukryj zawartość a jego zmiana na przestrzeni poszczególnych rozdziałów jest niesamowicie zrealizowana, szczególnie gdy dowiaduje się o swojej chorobie i jak na nią reaguje. Dodatkowo polecam regularnie zaglądać do jego pamiętnika. Może mam dałna ale jak otworzyć ten pamiętnik? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Przytrzymaj na d-padzie w lewo. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Do osób, które skończyły grę: Które zadania poboczne związane ze zbieractwem warto robić? Ale tak naprawdę warto a nie, że po zebraniu wszystkich dostanę jakieś byle co i tylko będę czuł stratę czasu. Patrząc na interaktywną mapkę widzę jakieś wskazówki dotyczące seryjnego mordercy. To jest jakiś quest, który się gdzieś odblokowuje czy po prostu trzeba wejść w interakcje z pierwszą i on sobie gdzieś tam leci ale nie jest nigdzie dokumentowany? Warto pojechać do Armadillo i ogólnie pozwiedzać mapkę z jedynki? Cytuj
Pupcio 18 680 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Spoiler Zrób tylko 10 petroglifów. musisz znaleźć 3 ciała które zaprowadzą cię do mordercy a na to ostatnie z grzeczności nie odpowiem Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Kurła tej typiarze od wypchanych zwierzat zachcialo sie dzieciola i jakiegos kardynala : Co to ten kardynal Gdzie on wystepuje? Cytuj
Wredny 9 726 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 (edytowane) Taki czerwony ptaszek z nastroszonym czubem, jak z logo CDP Red prawie - dosyć pospolicie występuje, często spotykałem w okolicy rzeki, na tych kamieniach w wodzie zasiadał. Kurła, najlepsze jest to, że dzięcioła i cardinala dość szybko zdobyłem, ale szczura do teraz nie mam... No i ostatnio zaglądam do torebki, a tu dzięcioła brak - chyba musiałem Pearsonowi oddać z rozpędu... Edytowane 10 listopada 2018 przez Wredny 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Z tego co zauważyłem to szczury dość często występują w różnych ruinach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 W Saint denis typek przed knajpą poprosi cię o pozbycie się szczurów, tam będziesz miał ich aż nadto xD Ja dziś monsterek i chyba cała noc będę szukał znajdziek by mieć z głowy. Daję sobie jeszcze pięć dni na wbicie 100%, 15 listopada do godziny 20:00 to zrobię wierzę Cytuj
Wredny 9 726 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 2 minuty temu, c0ŕ napisał: W Saint denis typek przed knajpą poprosi cię o pozbycie się szczurów, tam będziesz miał ich aż nadto xD To niestety zaliczyłem już dawno Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 W 6 rozdziale będziesz miał jeszcze stranger mission z wdową Tam też się pojawi szczur do zabicia jak już będziesz zdesperowany i do tego czasu nie znajdziesz xD Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Obstawiam ze dzieciola mozna jakos uslyszec jak sie przejedzie obok lasu. Szczury pierwszy raz spotkalem w lagras jak jadly rozkladajacego sie dzika. Wiec obstawiam ze jakbys rzucil jakiegos jelonka i poczekal z dzien to by mogly sie pojawic. Ja pieprze to choc babka niezle placi. Wole zrobic wyzwanie co trzeba 3 niedzwiedzie oskurowac. Niedzwiedzia latwiej zobaczyc Cytuj
Pupcio 18 680 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 w sumie niedźwiedzi też mało spotkałem, może z 4 odstrzeliłem. Ehh w jedynce to respiły się w nieskończoność jak jednego się spotkało. Kedyś to było Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 A do trofeum trzeba 18 Ja często spotykam te małe niedźwiadki które uciekają przede mną a koń przed nimi xd Cytuj
Wredny 9 726 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 18 to trzeba ubić w zwarciu - czyli muszą Cię objąć najpierw Podobno wystarczy obóz rozbijać w pobliżu i się nowe pojawiają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi