Opublikowano 13 listopada 20186 l 7 godzin temu, McDrive napisał: Gdzie to? Bagna przy Saint Denis w nocy, nie pamiętam dokładnej lokacji, trzeba się pokręcić trochę i się pojawi chyba. Ja od razu jak to zobaczyłem to wyłączyłem konsolę, nie miałem siły podchodzić nawet, wystarczył mi zarys z daleka i zbliżenie przez lornetkę. W ogóle ta gra jest bardziej creepy niż nam się wydaje, pamiętam jak odwiozlem jakąś losową kobietę do Emeralds Ranch i opowiedziała mi o córce burmistrza która jest zamknięta w pokoju od lat. Do domu nie da się wejść ale od czego jest noc, okno i lornetka Polecam też iść w nocy do Roanoke Ridge, nie wytrzymałem tam za długo
Opublikowano 13 listopada 20186 l Mnie ostatnio jak robilem Valentine do St Denise... Spoiler ...przejechal pociag widmo. xd
Opublikowano 13 listopada 20186 l Pisaliscie o ulubionych postaciach dla mnie jak narazie do polowy 3 rozdzialu jakos lubie tego irlandczyka, smieszny jest typ. I ten akcent FAKIN SON OF HORS
Opublikowano 13 listopada 20186 l Ja już w 6. No Sean spoko no i ten O'driscoll Ale ja najbardziej polubiłem Hosea (Hose-ę? Hosea-go?) Bardzo fajna postać i widać że koleś ma poukładane w głowie w odróżnieniu od tej bandy kretynów. Ciekawi mnie jak rozwinie się Sadie. A i nie napadłem jeszcze na żaden dom czy sklep. I teraz na tym poziomie historii po prostu mi to nie pasuje. Porobie po ukończeniu fabuły chyba. Edytowane 13 listopada 20186 l przez qraq_pk
Opublikowano 13 listopada 20186 l 12 minut temu, kanabis napisał: Pisaliscie o ulubionych postaciach dla mnie jak narazie do polowy 3 rozdzialu jakos lubie tego irlandczyka, smieszny jest typ. I ten akcent FAKIN SON OF HORS Dla mnie nadal Strauss najlepszy.
Opublikowano 13 listopada 20186 l A propos Karen to chyba jedyna postać której nie wiemy jak dalsze losy się potoczyły. Ot znikła pewnego dnia z obozu i nie było o niej potem żadnej wzmianki. Mary-Beth spotkałem przypadkowo obok pociągu, wiem jeszcze że Pearson jest w Rhodes a Tilly w Saint Denis. Najlepsza postać? Charles jednak, co do Sadie to byłaby spoko ale nigdy kur.wie nie wybaczę że sprowokowała O'Driscolli podczas lotu balonem i zginął przez nią pan Bullard, a śmieszną gadkę miał ;/
Opublikowano 13 listopada 20186 l 47 minut temu, c0ŕ napisał: W ogóle ta gra jest bardziej creepy niż nam się wydaje W butchers creek seria questów z ikonką OH też niezły ma klimacik, polecam
Opublikowano 13 listopada 20186 l no z początku feeling wiochy z RE4, ale potem to trochę inny kierunek obiera xD Edytowane 13 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 13 listopada 20186 l Spoiler najlepszy ten cały szaman jak się zdziwił że wieśniak czytać potrafi xd pod sam koniec questa
Opublikowano 13 listopada 20186 l Wlasnie, brakuje mi smoly i pierza w tej grze. Fabularny spoiler: Spoiler Wiem, ze Dutch mial w zamiarze zrobic to z zolnierzami w chapterze 6, ale wyszlo jak zwykle.
Opublikowano 13 listopada 20186 l 1 godzinę temu, kanabis napisał: Pisaliscie o ulubionych postaciach dla mnie jak narazie do polowy 3 rozdzialu jakos lubie tego irlandczyka, smieszny jest typ. I ten akcent FAKIN SON OF HORS Jak to jest ze taki rockstar potrafi nawalic mnostwo interesujacych postaci w swoich gierkach a taki ubisoft nie jest nawet w stanie stworzyc ciekawego glownego bohatera xD
Opublikowano 13 listopada 20186 l Sadie? Najlepsza laska i ten jej charakter, gdzie reszta cieciów z gangu mogły by jej buty polerować. Napadałby z nią na banki.
Opublikowano 13 listopada 20186 l @c0ŕ co do Karen Spoiler Tilly przyśle Ci list będzie co nieco o Karen. Można jeszcze spotkać wodza indiańców na jakiejś stacji i jeszcze można iść do babki którą Artur uczył polować
Opublikowano 13 listopada 20186 l 28 minut temu, teddy napisał: Jak to jest ze taki rockstar potrafi nawalic mnostwo interesujacych postaci w swoich gierkach a taki ubisoft nie jest nawet w stanie stworzyc ciekawego glownego bohatera xD 8 lat vs 2 lata produkcji, no nie wiem co jest nie tak
Opublikowano 13 listopada 20186 l 30 minut temu, Rozi napisał: Jak to? Vaas najlepsza postać świata. Którą starają się przebić od 6 czy ilu lat i nie wychodzi. Wypadek przy pracy taki.
Opublikowano 13 listopada 20186 l Tylko Aiden O'Malley. Co to za wtf Bansai, a jak się przedstawił Dutch na wyspie Świetne nawiązanie do gta 4 Edytowane 13 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 13 listopada 20186 l No ale akurat Vaas byl swietna charyzmatyczna postacia. Co zabawne jego pamietam doskonale a glownych bohaterow z fc2,3,4 ni chu.ja xD z asasynami to samo, no moze Ezio pamietam z ac2.Reszta ni cholery.
Opublikowano 13 listopada 20186 l No bo główni bohaterowie od drugiego far kraja to totalne randomy. Ja też ich nie pamiętam ale bohatera jedyneczki jak najbardziej. Edytowane 13 listopada 20186 l przez suteq
Opublikowano 13 listopada 20186 l Ciekawe, czy dostaniemy takie darmowe DLC do singla i multi, jak w RDR (tam oczywiście płatne, ale wiadomo o co chodzi). Jakieś nowe mini gry, stroje, misje, wyzwania. Ale pewnie tylko na multi się skończy DLC do singla z Meksykiem, zombie, wampirami?