Gość Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 5 minut temu, Pupcio napisał: Dlc z Javierem w meksyku Spoiler Javier to jeden z tych zlych, ktorych polubilem. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Znalazł ktoś tą Spoiler zaginioną księżniczke? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Wrocilem z Rhodes od Greyow. Irlandczyk ehe Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 25 minut temu, kanabis napisał: Wrocilem z Rhodes od Greyow. Irlandczyk ehe Piękne to było Spoiler jak nie skończyłeś 3 rozdziału to nie wchodź Spoiler Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 No przed chwila pisalem ze to moja ulubiona postac dlatego smiesznie Cytuj
da$io 110 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 (edytowane) Po skończeniu westernu chciałem zakończyć też AC Oddysey. Nie wiem dokładnie ale tak na oko to te gry w kwestii animacji i ogólnej prezencji dzielą chyba ze dwie generacje. Ja wiem, że Artur Morgan rusza się jak czołg ale ten Aleksios to jest chyba z papieru? Generalnie ma coś z drewna. No i taki John Marston ma więcej charakteru w głosie niż wszystkie postacie z Assasynów razem wzięte. Apropos głosów: Edytowane 13 listopada 2018 przez da$io Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Ale bym tego sku****a Micah bił szpadlem po tym głupim ryju 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 tylko dla tych co skończyli gre Spoiler 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Ja pier.dooolę, tych exotics jest aż 182 do zebrania xD. To 100% jednak się odłoży w czasie Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Zobacz sobie w jakie piórka potrzebujesz i zbieraj je zanim dostaniesz liste bo potem te c0rwy nie chcą się respić xD u mnie też zwolniło bo zostały mi same ciężkie wyzwania i nie mogę znaleźć oposa Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Godzinę temu, da$io napisał: Mrs. Londonderry Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Co do Dragica Spoiler Robota można znaleźć w górach niedaleko obozu z prologu Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Zacząłem właśnie piąty rozdział. Jak dotąd poczynania gangu przypominają mi działania tych dwóch band 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Zobacz sobie w jakie piórka potrzebujesz i zbieraj je zanim dostaniesz liste bo potem te c0rwy nie chcą się respić xD u mnie też zwolniło bo zostały mi same ciężkie wyzwania i nie mogę znaleźć oposa Weź mordeczko wariaciku zarzuć Guide którego używałeś bo zaje.balem się w tym xD Ile ci godzin zeszło na ten quest? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Jeszcze nie skończyłem xD robię przedostatni ale 20 piór pyerdolonej warzęchy różowej skutecznie mnie odstrasza od tego zadania, na szczęście ostatni to same kwiatki. http://www.powerpyx.com/red-dead-redemption-2-all-exotics-locations/ najlepszy poradnik ( bo za darmo) 2 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 A już się cieszyłem, już witałem się z gąską że same challenge mi zostały a tu taki ogluszacz na dziąsło, ehh. No ale trudno, czego się nie zrobi dla ekskluzywnej cutscenki po wbiciu 100% Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Zabrałem rasistę z Saint Denis na małą przygodę i zawiozłem go w góry żeby pooddychał świeżym powietrzem i pobiegał w śniegu. Trochę mnie to zirytowało że biegał w kółko jak debil to skończyłem jego żywot i o mało nie skończyłem swojego. Daję filmik w spoiler bo jednak lepiej oglądać po endingu. Spoiler Niby nic specjalnego ale lubię takie rzeczy, teraz czas zabrać feministkę na jakąś przejażdżkę, może zrzucić ją z wodospadu czy coś. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 7 godzin temu, Rozi napisał: Ciekawe, czy dostaniemy takie darmowe DLC do singla i multi, jak w RDR (tam oczywiście płatne, ale wiadomo o co chodzi). Jakieś nowe mini gry, stroje, misje, wyzwania. Ale pewnie tylko na multi się skończy DLC do singla z Meksykiem, zombie, wampirami? W pierwszym dlc będzie LeMat na 99%,wiszą plakaty w różnych miejscach np u szeryfów. Krew mnie zalewa że nie ma go dostępnego od ręki mój ulubiony rewolwer z jedynki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Godzinę temu, kudlaty88 napisał: W pierwszym dlc będzie LeMat na 99%,wiszą plakaty w różnych miejscach np u szeryfów. Krew mnie zalewa że nie ma go dostępnego od ręki mój ulubiony rewolwer z jedynki. Wez mi nawet nie mow Jak go tylko do multi dodadza to juz w ogole bedzie smuteczek. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Dwa pytania 1. Miałem rewolwer schofield ale mi się chyba zgubił podczas misji albo niechcacy go zamieniłem na jakiegoś zużytego cattlemana po gangsterze. Rozumiem że przepadł, skoro w siodle go nie mam? 2. Chce się troszkę skupić na polowaniu by kupić jakieś fajne ciuchy, co najlepsze do ubijania, wzmocnione strzały? coś jeszcze się przyda? Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 1. Na kon i RT zmieniaj podswietlajac rewolwer. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 (edytowane) 35 minut temu, MaZZeo napisał: Dwa pytania 2. Chce się troszkę skupić na polowaniu by kupić jakieś fajne ciuchy, co najlepsze do ubijania, wzmocnione strzały? coś jeszcze się przyda? Po raz setny to napiszę, albo trzeba jakiś specjalny temat zrobić - w kompendium znajdziesz czym trzeba zabijać dane zwierze, jeśli chce się otrzymać idealną skórę. Oczywiście stan samego zwierzęcia też musi być idealny, czyli mieć trzy gwiazdki. Nie ma uniwersalnej broni na wszystkie zwierzęta. W kompendium znajdziesz także co dany zwierz je (żeby wiedzieć jakiej przynęty użyć do zwabienia go). Przed upolowaniem, polecam zbadać osobnika (R1/RB), żeby dostać więcej informacji i wpis do kompendium. Można zwierzęta też badać za pomocą lornetki - przydatna na ptaki. A no i polecam na początek polować na zwierzęta, które są wymagane do ulepszeń toreb. Jak zabijesz legendarne zwierzę, to sprzedajesz jego skórę traperowi (dostajesz kasę i możliwość wytworzenia specjalnych ciuchów), a z reszty robisz amulety i ozdoby u pasera (zazwyczaj kły, rogi, czy inne części zwierząt + jakieś unikalne przedmioty z zadań). Amulety i ozdoby dają zdolności pasywne, nie trzeba ich zakładać. Jeszcze co do pytania nr 1 - jeśli znajdziesz jakąś broń i ją podniesiesz, a potem upuścisz, to i tak będziesz miał ją zawsze dostępną w jukach konia. Bronie można potem kupić normalnie u rusznikarza, czy w sklepach wielobranżowych. Są jeszcze bronie unikalne, które można ominąć (np. specjalne rewolwery sam-wiesz-kogo). Z nimi podobna sytuacja, ale ich nie można kupować w sklepach. Edytowane 13 listopada 2018 przez Rozi Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 nazwałem konia Horsea, dobre nie? Ciekawe czy tylko ja na to wpadłem! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 Dobra, 1.5h krążenia po bagnach i wczytywania save'ow i ledwo 5 czapli ustrzelonych xD będzie ciężko, jeszcze te je.bane aligatory na każdym kroku uprzykrzają życie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 To dziwne, ja miałem już dwa razy skupiska po 6 czapli. Poszukaj ich też lecących przy brzegach Flat Iron Lake, na północny zachód od Clemens Point. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi