Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Ale mnie ta gra wc0rwia i zachwyca w jednym momencie. Szukam oposa od dwóch dni i przed chwilą znalazłem jednego, no to gonie sc0rwysyna ale podlatuje orzeł i mi go zabiera xD co prawda ustrzeliłem gnoja ale tak mi rozszarpał tego oposa że się zrobił jedno gwiazdkowy. Niesamowita gra wideo.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

A ja się męczę z orchideami obuwikowymi, dwie zebrałem i więcej nie widzę kur.wa ;/ Nawet pod L3+R3 mi ich chyba nie podswietla a szukam dokładnie w miejscach które były na mapie w poradniku.

Tesknie za koscmi dinozaurów

Opublikowano
4 minuty temu, c0ŕ napisał:

A ja się męczę z orchideami obuwikowymi, dwie zebrałem i więcej nie widzę kur.wa ;/ Nawet pod L3+R3 mi ich chyba nie podswietla a szukam dokładnie w miejscach które były na mapie w poradniku.

Tesknie za koscmi dinozaurów

Stay strong! stay. with. me!  Ehh ten kto robił tę misje i wyzwania hazardzisty powinien dostać peniz braci houser do dupy :nosacz2:

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

wyzwania hazardzisty

Co tam, BJ i trzy wygrane z dobraniem przynajmniej 3 kart? :yao: 

Opublikowano

Jeszcze ten hazard i znowu ogarnianie zasad :nosacz:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Dobrze być szulerem IRL i odhaczac dla formalnosci :cool:

dzisiaj wjazd do st dennis i kto na wejsciu? Yebany kolega GAVINa xd

v9nljydam4y11.jpg

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

C9IhzVH.jpg

Przygoda ukończona. Na liczniku siedemdziesiąt sześć godzin, a jeszcze wiele aktywności pobocznych (ściganie bandziorów) przede mną. Jest tu kilka niedogodności, niemniej gra i tak jest fantastyczna.

Graficznie całość prezentuje się nieprawdopodobnie. Bezsprzecznie RDR II jest jedną z najpiękniejszych gier w jakie można zagrać, a technologicznie wersja na One X to zdecydowanie numer jeden jeżeli chodzi o konsole. Widoki, które świat oferuje są niesamowite. W parze z tym całym przepychem idzie kapitalna warstwa audio. Muzyka w prologu - istna rewelacja. Do tego ten nieprawdopodobny klimat, ogromy świat pełny różnorodnej zawartości.  Kapitalna gra, której 10/10 należy się jak mało której, jak koniu marchew - albo płatki owsiane. :wio:

Opublikowano

Zrobiłem te egzotyki w końcu. Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość, myślę że z 8-10h to zajmie w zależności od szczęścia

niech wam czaple i warzęchy się dobrze respią :s159: i żeby aligatory was unikały :pirate:

Opublikowano

Dajcie jakąś listę co zbierać, żebym za wczasu się przygotował. Jakbym wiedział to bym już od dawna odkładał te piórka, a tak to wszystko na handel szło i jedynie kilka ozdóbek sobie zrobiłem :/ Jeden plus, że już kilka tych kwiatów znalazłem i nie dało się tego sprzedać nigdzie xd

Opublikowano
17 minut temu, Yakubu napisał:

Dajcie jakąś listę co zbierać, żebym za wczasu się przygotował. Jakbym wiedział to bym już od dawna odkładał te piórka, a tak to wszystko na handel szło i jedynie kilka ozdóbek sobie zrobiłem :/ Jeden plus, że już kilka tych kwiatów znalazłem i nie dało się tego sprzedać nigdzie xd

Jeśli chodzi o czaple i warzęchy to te miejscowy

H6ZiReP.png

VxRH9w9.png

W te miejsca jeździj, save'uj i wczytuj, zabijaj wszystkie warzęchy różowe i czaple. Jaja aligatora są na bagnach w okolicach dużych aligatorów, orchidee to już yt, ale używaj L3+R3 bo bardzo pomaga zauważyć znajdźki

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Czytam niektóre posty i aż żałuję, że Rockstar nie przyebalo czymś na prawdę grubym do zrobienia 100% 

Np przejdź 25 razy z gór do St Denis pieszo. Albo upoluj 1 000 000 zwierząt. 

Kocham tę grę od pierwszej minuty, ale Panowie szanujmy się. Życie jest za krótkie, żeby zbierać wirtualne piórka xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

za długie by tego nie robić ;/

Ale kapelusz i ładny rewolwer chociaż wpadł za tego questa :cool:

Opublikowano

O ty c0rwa gnoju już zrobiłeś? :[

Opublikowano

No ale jeszcze challenge'y mam 70 do zrobienia, legendarne ryby, zwierzęta i coś tam jeszcze, więc raczej idziemy łeb w łeb 

Opublikowano

Moja nowa ulubiona postac Charles z saint pennis.

Ja mam jakies piorka bo szukam dzieciola i napier,dalam we wszystkie ptaki na niebie ktore zobacze. Teraz szukam oleandra do sztrzal. (pipi) jak nie byl potrzebny to sie co chwila trafial a teraz wszystko tylko nie on. Nie rozumiem tego fenomenu, chyba przez to ze swiat jest tak piekny i realny chce sie tak latac po lesie itp. 

I te kwiatki z drzew mam. Wiem ze te piorka i kwiaty beda potrzebne wiec nie sprzedaje ich. 4 rozdzial narazie

Opublikowano
46 minut temu, PRQc napisał:

jest poker w tej części?

Jest nawet fajna misja związana z pokerem 

Opublikowano

Możecie nie zrobić 100% w rdr 2 ale proszę nie nazywajcie się fanami kombojów :)

Opublikowano

Może to głupie ale cholernie by mi się przydało sortowanie przedmiotów w torbie? Da radę w ogóle czy zawsze taki bałagan będziemy mieć?

Opublikowano

Jak wygląda to dalej fabularnie? Tj. jestem pod koniec 2 rozdziału i fabuła bez szału. Z drugiej strony wielkość tej gry aż mnie przytłacza.

Opublikowano
6 minut temu, zagul napisał:

Jak wygląda to dalej fabularnie? Tj. jestem pod koniec 2 rozdziału i fabuła bez szału. 

Do końca gry tak jest, siedzisz w obozie, od czasu do czasu obrobisz dyliżans albo sklep bo gang potrzebuje hajsu, wracasz i tyle. Fabuła nie nabiera żadnego rozpędu i nie zmierza w żadnym kierunku, największy plot twist to jak Bill wali w mordę Pearsona po pijaku przy ognisku.