II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Boli pyerdolenie typa co giere juz na start dawno spisal na straty ale "musi" zagrac No ja tak nie mam. Jesli cos mi kompletnie nie leży juz od podstaw to omijam. Ale nie, lepiej podupic fleki na forumku 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Gdzieś trzeba wylać żale. Jeśli ktoś w gierkach kieruje się czymś innym niż własne zdanie to tylko pogratulować, forumek AD 2018 to miejsce beki i wylewania pomyj, a nie rzetelny wyznacznik giereczkowego dobra. A szkoda, bo było inaczej. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Z kawałkiem meteorytu jest związany jakiś quest czy coś? Mam 1 kawałek z roz(pipi)anej chaty w górach, można zdaje się mieć 3 [?] Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Czy jak jestem w 4 rozdziale i nie mam fajki, harmonijki i naszyjnika to znaczy ze chu,jowo szukam? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 No rozi wy(pipi)ałby Cie z gangu. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 jestem w polowie 6 chaptera. w sumie zdania nie zmieniam, to jedna z najlepszych gier w jakie zyciu gralem, ale bardzo daleko jej do ideału. misje niestety sa schematyczne. brakuje mi rozbudowanych akcji w stylu napadów z gta 5. ostatni napad, ta akcja z opuszczaniem sie po linie na budynku, wjazd czolgiem na wsi, no ku.rwa dzialo sie. tutaj jedziemy konno 5 minut, troche gadki, zadyma, ucieczka i koniec. ale fabularnie sie rozkreca za to bardzo. to jak jest napisana postac arthura, mega. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 22 minuty temu, mozi napisał: No rozi wy(pipi)ałby Cie z gangu. No dobra to podpowiedzcie w spoilerze gdzie mam to znalesc bo jak nie znalazlem do tej pory to i nie znajde raczej a Pipcio pisal ze do konca 4 rozdzialu trzeba im to dac Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 JE.BANY challenge 8 sharpshooter, te cwele mają przyklejone pistolety do rąk jakimś superglue, no jak się jednemu na 5 uda wytrącić pistolet z ręki to jest cud Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) powiedzcie mi (albo nie) jak wyjąć lampę z konia, żeby nie trzymać jej w ręce tylko była zawieszona na plecach i świeciła. raz, pier.... raz mi się udało podczas ściągania długu i nie wiem czy to nie był bug bo za cholerę nie mogę tego powtórzyć Edytowane 15 listopada 2018 przez Słupek Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Moze noc musi byc Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 kurłaaaaaaa wiem i robię to w nocy to szmaciura ją chowa a raz elegancko zawiesił przez plecy, świeciła i mogłem swobodnie biegać i wyjmować guny Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Kierwa nafte na plecy. Yebaniutki Arturek śmierci się nie boi 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 28 minut temu, Słupek napisał: powiedzcie mi (albo nie) jak wyjąć lampę z konia, żeby nie trzymać jej w ręce tylko była zawieszona na plecach i świeciła. raz, pier.... raz mi się udało podczas ściągania długu i nie wiem czy to nie był bug bo za cholerę nie mogę tego powtórzyć Tez tylko raz tak miałem. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 czyli to był skrypt a myślałem, że może gamut mam źle ustawiony Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 A ja mam tak, że od ponad tygodnia nie mogę swojego punktu z dojazdem na mapie ustawić. Tylko te markery pod L3. Miał tal ktoś? Bo chciałem sprawdzić tą automatyczną podróż na kamerze filmowej i nie mam jak Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, c0ŕ napisał: JE.BANY challenge 8 sharpshooter, te cwele mają przyklejone pistolety do rąk jakimś superglue, no jak się jednemu na 5 uda wytrącić pistolet z ręki to jest cud Dobra, wykminiłem to po 3 godzinach. Nie da się tego zrobić w normalnej walce, zamiast tego w Valentine trzeba podjeżdżać na koniu do uzbrojonych typów, celować w nich aż oni powoli w nas wycelują i dopiero wtedy strzelić im w rękę. Potem uciec przed milicją, wrócić do Valentine i powtórzyć to jeszcze dwa razy. Dead Eye przy tym nie wolno używać bo automatycznie przeładowuje ono pistolet, a nie wolno go ani przeładowywać ani zmieniać podczas tego challenge'a. Najgorszy jak do tej pory challenge zdecydowanie, teraz trzeba kapelusze 3 zestrzelić na jednym dead eye'u, ehh. Edytowane 15 listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Amatorzy się pchają do challenge, w RDR1 się takie robiło, ale skąd SMARKACZE mogą wiedzieć, ehhhhh. Powinna wejść jakaś ustawa... Końcówka 3 rozdziału, czułem się jak pierdolony Richard Harrow Pierwszy wjazd do Saint Denis - MA-SA-KRA! Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) Widzę, że Rozi też gra jak Pan Houser przykazał ja mam 40h na liczniku i jestem gdzieś w połowie czwartego rozdziału. Wjazd do St Denis na nowo definiuje pojęcie k l i m a c i k w grach. Edytowane 15 listopada 2018 przez chris85 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Fanek napisał: Z kawałkiem meteorytu jest związany jakiś quest czy coś? Mam 1 kawałek z roz(pipi)anej chaty w górach, można zdaje się mieć 3 [?] Raczej nie, to po prostu miejsce w torbie. Jak masz maksymalnie ulepszoną to możesz ich mieć 99 (jak każdej innej rzeczy) a nie ma tylu w grze. Polecam w nocy pokręcić się przy tej chatce do której spadł ten meteoryt, czasem można zobaczyć spadające gwiazdy. Nawet w jednej gazecie (już nie pamiętam w którym akcie) o tym pisali że to miejsce jest najlepsze do tych obserwacji. Edytowane 15 listopada 2018 przez wojnar Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 (edytowane) No szkoda że w RDR1 wytrącanie broni działało perfekcyjnie i nie pamiętam żebym miał problemy z tym challengem, a tu serio jest chyba zbugowane w jakiś sposób, bo przez te 3h zdążyłem strzelać w ręce na wszystkie możliwe sposoby i udawało się może w 1 na 8 prób, gdzie w challenge'u trzeba to zrobić 3 razy na jednym magazynku i bez dead eye'a. Także polecam to zrobić przed ukończeniem fabuły gdy jeszcze macie Heartland Oil Fields, tam z tego co czytam strażnikom łatwo wypadają z rąk pistolety. No albo Fort Mercer ale ja już wyczyściłem wcześniej więc został mi albo sposób który wyżej opisałem albo celowanie z trzęsącej się snajperki w trzech strażników stojących na górze Fort Wallace, gdzie próbowałem to robić 2 godziny i zazwyczaj było ich dwóch i nie było jak dojrzeć ich korpusów. Oczywiście bez dead eye'a Ja pier.dolę, dobrze że zestrzeliwanie kapeluszy to była bułka z masłem przy tym. Edytowane 15 listopada 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 9 minut temu, Rozi napisał: Amatorzy się pchają do challenge, w RDR1 się takie robiło, ale skąd SMARKACZE mogą wiedzieć, ehhhhh. Powinna wejść jakaś ustawa... Końcówka 3 rozdziału, czułem się jak pierdolony Richard Harrow Pierwszy wjazd do Saint Denis - MA-SA-KRA! Jeden smarkacz nazywa drugiego smarkaczem a sam jak wyszedł Rdr 1był w szkole i dopiero jest na etapie odcinania pępowiny. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Blantuś jak wychodził pierwszy RDR to nawet nie wiedziałeś co to jest hdr... to była inna epoka w której nie przetrwałbyś Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Dzięki za spoiler Cor. Oby Ci się save wyebal razem z konsolą i internetem kiedy zaliczysz 99% gry 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi